Şimdi Ara

L2Sublimity (L2off - interlude)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    * L2Off: Lineage II Interlude
    * General EXP: 50x (Boosted areas with higher EXP rate available)
    * Gameplay Updates (These were gameplay updates for Exile:http://primeval.l2sublimity.com,http://rainbow.l2sublimity.com,http://era.l2sublimity.com)
    * Clan System, including Advanced Clan Management System (retail-like, including Clan Leader Delegation Requests)
    * Working interlude skills (retail-like)
    * High and low-rate PVP/PVE gameplay mixture! (unique and unseen)
    * Seven Signs is included in Nova's gameplay.
    * Offline shopping
    * Advanced Spawn Protection system.
    * Improved AOE system (certain AOEs do not affect targets that cannot be seen by the caster,http://www.l2sublimi...urces/sight.gif )
    * Professional and active staff (No internal problems due good communication)
    * nWatch, a system created by L2Sublimityhttp://nwatch.l2sublimity.com

Nova: Hardware
    * Hardware: Dual Processor Quad Core Xeon 5570 - 2.93GHz (Nehalem) - 2 x 8MB cache w/HT, 18GB DDR3 Registered 1333, SA-SCSI 15K RPM - RAID +0

Nova: Experience
    * EXP rate: 50x
    * Boosted hunting areas rate: 65x
    * Main hunting area #1 (party): 80x++
    * Main hunting area #2 (solo / semi-solo): 70x

Nova: Class Transfers
    * The 1st Class Transfer can be done through the Occupation Manager NPC.
    * The 2nd Class Transfer can be done through the Occupation Manager NPC.
    * The 3rd Class Transfer can be done through the Occupation Manager NPC.
    * The 3rd Class Transfer can be done through the retail quest to obtain special benefits for your character:
    * The special benefit when advancing to the 3rd class transfer through quest are the following (for now): Being able to buy Epic Raid Quest Items through the Misc Shop. More benefits will/may be added in future gameplay updates.

Nova: Castle and Clan Hall Sieges
    * Clan Hall Sieges (every week)
    * Castle Sieges (every 2 weeks)

Nova: Enchants
    * Max weapon enchant: +10
    * Max armor enchant: +6
    * Enchant rates are lowered to provide a more balanced gameplay and a retail-like environment.

Nova: Special Abilities
    * SAs can be obtained through Soul Crystals (retail-like) to SA your weapon and yet keep its enchant.
    * SAs can be obtained through the Weapon Shop (this does not keep your weapon's enchant) with the use of Ancient Adena.

Nova: Buffing
    * One of the two main hunting areas remove all NPC Buffs when entering and only allow you to remain buffs obtained by players. This requires organization, skill and people to play classes that are normally not played. The other main hunting area allows 60 minute NPC Buffs. There are more areas like this..
    * NPC Buff time: 60 minutes

Nova: Olympiad
    - 2-Week Olympiad Seasons to stimulate variation and olympiad activity.
    - Olympiad times variate per day of the week.
    - Class-based disabled.
    - Skill re-uses are reset when leaving the Grand Olympiad Games, back to town. We were the first to create this feature for the Grand Olympiad Games

copy paste :D

baska soze gerek yok :D.

Web:http://www.l2sublimity.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmo_x -- 30 Ağustos 2010; 12:34:34 >

• dun girdim 2.2k online :)
  • l2sublimity her zaman ayakta olan bir server.. ctrl+alt+del diye bir clandaydım orda. sanırsam halen varlar. koreliler yapıyor bu işi . 2.2k online olmasınıda çok normal. ilginc ilginc updateler yapıyorlar. @opalsnow diye bir staff var onlarda ne yapıyorsa o yapıyor.
  • server saglam :d bir lag var ama bi program var mis lagg i siliyormus. :d.
  • nezamandır böyle server arıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

server saglam :d bir lag var ama bi program var mis lagg i siliyormus. :d.

lag olması normaldir. server ın host edildiği yer asya sunucularında. Asıl serverlarında oynarkende lag sorununu çekiyordum.
  • simdi server up lag yok diyorlar ben isteyim test edemiyom burda c6 clientim yok :d. eve gidince test ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97d+99i Server Files...
    16 yıl önce açıldı
    TÜRKWOW Server..
    15 yıl önce açıldı
    SpiritMu 97d+99i
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bnde garip bi olay var pc format çekildi ve windows xp SP3 yüklemişler sublimitynin patch i bi garip bi tek l2.exe var ve framework 3.5 istio fakat bn 3.5 i SP3 olduğundan dolayi yükleyemiorum... SP3 den SP2 ye nasıl geçebilirim bilmiyorum SP3 ü siliyim diyorum fakat program ekle-kaldır da yok o yüzden silinmio gıcık oldm.. pc donanimlada aram pek yok . bide elinde sublimitynin eski full patch olan varsa yollayabilirmi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

ya bnde garip bi olay var pc format çekildi ve windows xp SP3 yüklemişler sublimitynin patch i bi garip bi tek l2.exe var ve framework 3.5 istio fakat bn 3.5 i SP3 olduğundan dolayi yükleyemiorum... SP3 den SP2 ye nasıl geçebilirim bilmiyorum SP3 ü siliyim diyorum fakat program ekle-kaldır da yok o yüzden silinmio gıcık oldm.. pc donanimlada aram pek yok . bide elinde sublimitynin eski full patch olan varsa yollayabilirmi bana

format atman lazim xD.
  • quote:

ya bnde garip bi olay var pc format çekildi ve windows xp SP3 yüklemişler sublimitynin patch i bi garip bi tek l2.exe var ve framework 3.5 istio fakat bn 3.5 i SP3 olduğundan dolayi yükleyemiorum... SP3 den SP2 ye nasıl geçebilirim bilmiyorum SP3 ü siliyim diyorum fakat program ekle-kaldır da yok o yüzden silinmio gıcık oldm.. pc donanimlada aram pek yok . bide elinde sublimitynin eski full patch olan varsa yollayabilirmi bana

hiç gerek yok buna cem. windows update yap updatelerde netframework geliyor. bunun dişinda eski patch in bir yararı olacağını sanmıyorum. Netframework yüklendikten sonra l2.exe tikladığında ilk önce zero update diye bir program çalıştırıyor vede gerekli olan patchleri indiriyor. ( autoupdaterı da bunun için kaldırmışlar ).

şu anda nova server offline. yeni serverda oynamanın faydası var. l2sublimity 2006 dan beri var olan bir servermış bende 2008 diye biliyordum. en son 3 ay önce login olmuştum sublimity şimdi yine log oldum clanda duruyor ppl gine diğer free serverlara göre çok. Novada buluşmak üzere birçok tr oyuncusu gine buraya gelmez.

Ben diyom boss jewel takilara AIO lara alıştırdı bizi tr adminleri :) kimse alınmasın böyle server açılsın gine oynarım. AIO'dan iyisi şamda kayısı :).

• bnim pc de zaten framework var fakat 4.0 beta fakat bu hiçbir şeyi çalıştırmıo ogün aklıma esti sony vegas indirdim o bile kurulmadi 3.5 istio oda galiba 4.0 sildim fakat yinenmio :D sistemi geri almak zorunda kaldim neyse bncede bi format gerekio sapıtmaya başladi iyice .. l2 açıyorum bi zaman geçtikten sonra bi ses gelio ve pc kitlenio rr atmadanda düzelmio pff keşke format attırmasaydm :S
  • yaw bu server daha cok down oluyor ne is... bilmem engine encoding falan filan yalan atiyorlar...
  • quote:

yaw bu server daha cok down oluyor ne is... bilmem engine encoding falan filan yalan atiyorlar...

sandalyeden düştüm mk puhaha

herbuyuk serverda gordugumuzde gibi (mxc-survival) 20kisilik beta testlerinde bulunamayan/gorulemeyen sorunlar server acılınca 2k online olunca cıkıyor server surekli crash oluyor, bunun nedeni ufacık bi kod hatası da olabilir başka bişey de ve bunun bulmak samanlıkta igne aramak gibi bişey bundan dolayı bu bekleyiş,
    engine encoding fln yalan atıyorlar :D:D u make my day mk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 31 Ağustos 2010; 21:26:17 >
  • L2sublimity ekipi bundan önce era update çıkarmışlardı. Bu update yapıldıktan sonra 1 hafta boyunca servera adam akıllı online olmadı hep down hep downdu. Oyuncular artık forumlarda sürekli olarak şikayetlerini yazmaya başlamışlardı. Staff lardan @opalsnow un gelen şikayetlere dayanamayarak en son şunu şöylemişti "I promise you". Ondan sonraki hafta serverdaki era update tamamen çalışmaya başlamıştı vede serverdan ayrılan oyuncular tekrardan geri gelmeye başlamışlardı. Koreli bu elemanlar eninde sonunda hallediyorlar bir şekilde.

Nova şu anda down. l2sublimity log in olduğumda bir clan gördüm gk ye sürekli olarak target alarak shoot lıyorlardı bir pretesto vardı.

Bir süre sonra bu serverda online olacaktır vede durum düzelecektir. Hiçbir serverda görmedim yeni açtıkları serverları için video hazırlayan reklam yapan vede arkasında duran. Biraz daha beklemek faydalı olacaktır diye düşünüyorum. kendi patchleri bir ilginç l2.exe tıklayınca auto updater çalışıyor arka planda hack shield çalışıyor. Başka bir server için bu kadar arkasında durmazdım bu kişileride tanımam ama daha önceden oynadığım için yazıyorum. Bu staff ekipi dışında daha çok .çalışan başka birilerini görmedim.

• koerliler onlar çalışıyo dünya yiyo sonuçta :) adamlar çok garipler ya bişeyden asla pes etmiolar tatilde fln japon çocuklara bakiomda kız tavlarken bile ayni boklar ya :D tavlayana kadar pes etmek yok ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

yaw bu server daha cok down oluyor ne is... bilmem engine encoding falan filan yalan atiyorlar...

sandalyeden düştüm mk puhaha

herbuyuk serverda gordugumuzde gibi (mxc-survival) 20kisilik beta testlerinde bulunamayan/gorulemeyen sorunlar server acılınca 2k online olunca cıkıyor server surekli crash oluyor, bunun nedeni ufacık bi kod hatası da olabilir başka bişey de ve bunun bulmak samanlıkta igne aramak gibi bişey bundan dolayı bu bekleyiş,
    engine encoding fln yalan atıyorlar :D:D u make my day mk

la olm mk ney? sen benim arki mi diyon mkdeathwart?
  • puahahaha şimdide ben düştüm sandalyeden mk = amk (mına k.) ahoaohaohaoha
  • damn me :D.
  • yup sonunda format attim her problemi çozdüm sublimityede girdim ^^ inş şu pc donma olayi olmaz ya onuda arkadaş monitorde bi problem var diyo ama bakalm devam ederse lcd ekrani aticam çope
  • quote:

yup sonunda format attim her problemi çozdüm sublimityede girdim ^^ inş şu pc donma olayi olmaz ya onuda arkadaş monitorde bi problem var diyo ama bakalm devam ederse lcd ekrani aticam çope

seninde pc sorunların hiç bitmedi ya... msn imi al.. yada team viewer kur. sorun oluyorsa bağlanayım düzelteyim sorununu. dün akşam zar zor bağlandım novaya..

hemen bir orc açtım kendime baktımki girişte yeni oyuncular için help speak konuşuyor oranlar düşük kendimi bir anda l2extrem staris de zannettim oynadığım süre içinde keyif aldım birde rolantili şekilde çalışsa daha güzel olucak. bu akşam bağlanırsan gelde elven fotress de bir party yapalım cem :)

stafflar gine iyi çalışmış ilk defa scrolla tıklayarak istenilen yerde vede anda buff alabilme :) sanırsam beginner düzey için geçerli belli bir süre kadar .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.