Şimdi Ara

L2 ResidentEvil yenilikleri.. ( Server sitesi değişti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://90.154.198.56/

PvP server..
    Max +20
    Safe +4
    Normal SC 65% / Bless SC 80% / Crystal SC 70%
    Custom Areas / Pk guard var
    Olympiadlar çalışıyor..

arkadaşlar olympiadlarda 21 match yapıp 20sini yendim vede 51 Olympiad points var bende.. ( class: warlock )

ama hero olamadım bazıları şöyle dediler.. 1 hafta içinde yapabildiğin kadar puan yapıp 1 hafta sonunda heroluk olacaksın dediler.

bazıları ise 13 match yapıp 18 olympiad puan alman yeterlider dediler..

ben daha bugün yaptım bukadar puan ve match ı..

ama 1 hafta bekleyecem yada gmi gördüğüm yerde iletecem.. sizlere böylebirşey olduğunda;

Nickim : kyl3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badonur -- 27 Ağustos 2008; 3:50:40 >

• onur ben o serveri bıraktım çünkü
    1-sen ve benden başka türk yok..
    2-serverdeki playerleri ve gmler hiç dost canlısı deiller(örnek verirsek bir guilde girdim sonra adamlar küfür etmeye başladı çık git guildden dediler ndn die soruyorum adamlar cuz you are s.ck diolar bende bişey anlamadım)
    3-Gm ye bişey soruyorum arkadaşlarıyla konuşmaya devam ediyor yaptığı hiç birşey yok
    .
    .
    .

böyle gider işte neyse sana serverinde başarılar umarım hero olursun

• quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

onur ben o serveri bıraktım çünkü
    2-serverdeki playerleri ve gmler hiç dost canlısı deiller(örnek verirsek bir guilde girdim sonra adamlar küfür etmeye başladı çık git guildden dediler ndn die soruyorum adamlar cuz you are s.ck diolar bende bişey anlamadım)
    3-Gm ye bişey soruyorum arkadaşlarıyla konuşmaya devam ediyor yaptığı hiç birşey yok
    .
    .
    .

zaten server sakat be yaw.

• quote:

Orjinalden alıntı: gizmo_x

quote:

onur ben o serveri bıraktım çünkü
    .
    .
    .

zaten server sakat be yaw.

1- zaten türk arkadaşlarda olsun diye ben bu foruma msj yazdım.
    2-serverdaki playerlardan nasıl bir yakınlaşma bekliyorsun? iltifat etmelerini bekliyorsan bu biraz zor..
    3- Hangi clana girdiğini bilmiyorum. Ama sebepsiz yere hangi insan yaparki öyle..
    4-gm'e ben PM atarak sorduğum hiçbir problem çıkmıyor.. sorduğum sorunun cevabını ana sürekli veriyor..

Ama bu gidiş hiç iyi değil. servera yenilikler yapıyorlar ama sanırım hepten batırıyorlar ( playerlar batırıyor ) zaten 20-30 playerlada pvp server olmaz..

bu şekilde dewam ederse bende bu serverı bırakma ihtimalim var..

• gel bırak kardeşim dragonlanceye geri gel hem cumhur abi de geldi hep beraber oynuyoruz istediin zaman gelebilirsin
  • quote:

gel bırak kardeşim dragonlanceye geri gel hem cumhur abi de geldi hep beraber oynuyoruz istediin zaman gelebilirsin

ben sizleri dağıldınız sanıyordum. Gracia patch çıktıkdan sonra..
  • hyr hala birkaç kişi var senide bekleriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hyr hala birkaç kişi var senide bekleriz

30x servera başladım lvl 50... sanırım gelemicem

• sen bilirsin ii eğlenceler sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.