Şimdi Ara

L2 khadia 05.12.2010 Açılmıştır. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler account alamıyorum register olmuyo yardımcı olabilecek varmı?
  • mal bi server javagibi bisey 5 gun olmadı ben bıraktm tavsiye etmem javayad hakaret etmek istemem oynamam ama bundan iyi oldugndan eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 21 Ocak 2011; 19:20:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

mal bi server javagibi bisey 5 gun olmadı ben bıraktm tavsiye etmem javayad hakaret etmek istemem oynamam ama bundan iyi oldugndan eminim

+1
  • herkeze 3er 5er dagitiyo bize gelince 1er ooooldu yan gel
  • başlarda güzel diyodumda ulan hiçmi event olmaz bi serverda hiç mi baium QA konmaz ..... yapcakalrı işi buraya yazıp konuyu güncel tutmamız bile hata unutulup gitsin server ....!!!
  • kahin olcak adamım, dejavu oldum

sait yazmıstı forumda daha ilk başlar siz bizim emegimize saygı gostermionuz falan, acaba siz kendi emeginize saygı gosterip ilgileniyor musunuz da playerdan saygı ve anlayış bekliyorsunuz, sanki zorla server actırtıolarda işleri oldugundan giremiolar bırrrak bu ayakları, yol yakınken bıraktıgım iyi olmuş (herkes koyuyo ben de koyim dedim^^)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 22 Ocak 2011; 22:37:39 >
  • Kahinlerden ve yine her kafadan bir sürü ses çıkmaya başlamış.. :) İşin aslını ne olup olmadığını bilmeden. 2 haftadır finallerim olduğu üzere serverle pek ilgilenemedim. 1 haftada Son final ödevim için bir tane film çekmem gerekiyordu ve bunun için eve bile gidemedim. Bu esnada diğer Gamemasterlara ilgilenmelerini söyledim. Belliki onlarda pek bir ilgi alaka göstermemişler... Yapabileceğim bir şey yok. Kimseyi zorla oyna demiyorum herkesin bir hür iradesi var. Ama anlayışsız adamla benim işim olmaz. Yıllarca başka serverler de saçma sapan şeyler olduğunda sesinizi çıkartamıyor saatlerce oynuyordunuz. Derler ya her horoz kendi çöplüğünde öter. Biz sizinle aynı dili konuştuğumuz için bize laf yapmanz kolay oluyor :) Yabancı olsaydık ağzınızı bile açmıycağınıza bahse girebilirim. :)

Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 23 Ocak 2011; 2:32:15 >
  • ben kendi oynadıgım donem icin konusuorum, o sıralar sanırsam bi isin yoktu, sana onerdigim/olacak dedigin degisiklikleri geciktirdin hatta o kdr geciktirdin ki biz bıraktıktan 2 hafta sonra yaptın; eger hic yapmasaydın laf yapmazdım begenmedi derdim ama sonucta en can sıkıcı sey degisikliklerin ozellikle onemli degisikliklerin gec gelmesidir
    tablet rateler arttırılırcak dedigin gunden 10 gun sonra degistirdin, lifestone drop koyun dedim biz bıraktıktan 2 hafta sonra sitede gordum
    üste cıkmayı cok iyi beceriyorsunuz, final doneminin olcagını ilgilenemeyecegini biliorsan adam bulursun yerine bakar, hic bi server başı boş bırakılır mı lol
    yabancı server kartını kullanmayı bırakta senin serverından baska piyasada başı boş server var mı ona bak ^^ boyle server kurmaya ne var al dosyaları al hosting kur dosyası başlat sal gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 23 Ocak 2011; 3:38:24 >
  • server başladı yakında kapanır kanımca daha ne baium nede QA gördüm 3 tane boss yaptık dediler onlarıda göremedik bari yapıyoz demeyin .....

sende kal sağlıcakla (derslerinde başarılar kapa serveri okuluna bak sen boşver bu işleri bırak bilenler yapsın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigBad

server başladı yakında kapanır kanımca daha ne baium nede QA gördüm 3 tane boss yaptık dediler onlarıda göremedik bari yapıyoz demeyin .....

sende kal sağlıcakla (derslerinde başarılar kapa serveri okuluna bak sen boşver bu işleri bırak bilenler yapsın)

Kapatıcağımı sanmıyorum sunucu değiştiricem sadece.

quote:

üste cıkmayı cok iyi beceriyorsunuz, final doneminin olcagını ilgilenemeyecegini biliorsan adam bulursun yerine baka

Zaten yazımı dikkatlice okusaydın diğer GM lere ilgilenmelerini söylediğimi yazmıştım..
  • Servera ne oldu yada ne olucak? :)
  • Ben gayet zevk aldım eline saglık semih . Yazık oldu bırakmak istemezdik ama serverda rakip kalmadı aksama kadar ya giranda pinekliyorduk yada birbirimizi kesiyordu . Bence serverın dandik 1 v 1 eventlerinden cok servera adam cekecek eventlere veya yeniliklere ihtiyacı vardı olmadı saglık olsun mala gelen cana gelsin
  • ramazan
  • Serverda 1vs1 pvplerde baya koptum iyi zevk aldim (rb jewesiz de olsa :( ) mass pvp gormedim, iyi serverdi ama finallerime denk gelmesi kotu oldu. ramazan yorum akar :)
  • Evet zaten gürol da gidince iyice cekilmez oldu MFÖ gibi takım olmustuk Ugur da kahvelerde sürtünce final oldu +19 icarus bow a gozumu kırpmadan bastim
  • Gürol bir yerde sabit kal artık :D
  • Musti final stresi atmak icin takilmiştim :) tatildeyim suan donuste ugrucam yanina :)
  • Server bu saatten sonra canlanırmı?
  • LL baslıcakmıs heyecanlı arkadaslar belki canlanır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.