Şimdi Ara

L2 Junkies 15/06 Grand Opening H5 PvP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben Oynuyorum Ve Cidden Balancelı Oldugu İçin Paylaşıyorum. Yeni Server Ve Günlük 120+ online Var. Rateleri Paylaşıcam Gelirseniz Yardım Ederim. ^^

Rates:
    Exp | Sp: x1.000
    Drop | Spoil: x1
    Adena: x1.000
    Safe | Max: +4 | +18
    Normal Succes: 75%
    Blessed Succes: 90%
    Custom Commands .Dressme .event .siege .expon .expof
    Custom Zones Normal Farming Safe Farming Clan Reputation PvP Zone "Auto Flag" Buffs: 32 | 15 : 3Hour
    Olympiad Duration: 6Hours Olympiad Fight Duration: 5Minutes Olympiad Period Duration: 10Days Olympiad Time Start: 18:00 gmt+1 Olympiad Regist End: 23:50 gmt+1 Olympiad Time End: 00:00 gmt+1 Olympiad Max Enchant: +6
    Visit our Forum for more Informations
    Skill Enchant Max +20
    Bufferda Tüm Bufflar var Ve +20li Halleriyle.

l2junkies.com

Pm: TheLord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilekburak -- 21 Haziran 2013; 14:27:59 >

• Lys gecsin gelebilirim. Pvp icin yeterli duzeye ne kadar surede geliniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys bitti pvp içn itemler ne kadar süre alıyor aynen? şimdi h5lerde bi ton cacık var onlar dahil. onlarız pvp olmuyor hepimiz biliyoruz
  • balance o kadar iyi değil de server kolay oyuncular da mal. Ortalama üzeri bi oyuncu eğlenebilir. PvP için yeterli düzeye 2 saatte rahatlıkla gelinebilir. Hatta 2 bile fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 24 Haziran 2013; 1:58:23 >
  • Baya fixleme yapıldı serverda. Şuan etrafta olan bütün h5 serverlarından daha balancelı doğruya doğru. Ben zevk alarak oynuyorum. yardımcı olurum gelen arkadaşa. Pm TheLord
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilekburak

Baya fixleme yapıldı serverda. Şuan etrafta olan bütün h5 serverlarından daha balancelı doğruya doğru. Ben zevk alarak oynuyorum. yardımcı olurum gelen arkadaşa. Pm TheLord

Hocam H5 clientini indiriyorum oyunu bayadir oynamadim yardimci olursunuz umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.