Şimdi Ara

L2 Interlude Off Server Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda L2J kurulum eski de olsa var ama Off server hakkında pek bir bilgi yok malum yaz geliyor can sıkıntısı birşeylerle oyalanmak istedigim için kendim oynamak için bir Off server açmak istiyorum forumda Off server hakkında bilgisi olanlar oldugunu biliyorum fakat özel mesaj yerine bir konuyla herkese yardımcı olmak bence daha iyi oldugu için bu konuyu açtım.

Lafı fazla uzatmış olabilirim asıl konuya gelince benim istediklerim;

1-) Interlude Off server dosyalarını ve yardım programların linkleri veya isimleri ve versiyonları
    2-) Serverin yapım aşaması ve kurulumu
    3-) Off servera silah,kıyafet ekleme veya olanlar üzerin stat değişikliği yapmak
    4-) Event düzenlemek (TVT veya CTF gibi eventleri servera nasıl eklerim degil kendim bir event nasıl yaparım[Gm event degil TVT gibi otomatik olanlardan])

Şimdilik bunları cevaplayan olursa o bile yeter ayrıca konuya ilgi gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler çünkü ugraş isteyen sorular sordum.

Not: Forumu uzun zamandan beri takip ediyorum o yüzden şimdiden söylim
    ---Neden interlude High5 cıktı nedir bu gerilik gibi yazılar yazacaksanız yazmayım benim interlude hosuma gittigi için istiyorum ve işte 1 haftalık 1 aylık bir server daha geliyor gibi yazılar da yazmayın kendi serverimi online yapmayacagım çünkü yukarıdada söyledim kendim oynamak ve kendim geliştirmek için açtıgım bir server olacak

İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz 2.34 Ghz
    Ram : 4 Gb 1033 Mhz(2x2)
    Harddisk : 500 Gb
    İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimade 32 Bit

Oyun içinise normal bir pc ye sahibim
  • interlude server dosyalarınıwww.maxcheaters.com adresinden bulabilirsin. Ayrıca buradan yine interlude OFF server kurulumunu açıklayan çok fazla developer var. Diğer bir yandan ise kurduğun bilgisayardan da oyuna bağlanabilirsin ikinci bir bilgisayara gerek yok.. Geçmişte çok defa ben bu şekilde tek bilgisayardan Server + oyunu aynı anda çalıştırıp oynamıştım.. Bir diğer olay ise off dosyaların 32 bit bir işletim sisteminde çalışmıyor olmasıdır.. Eğer server kurucam diyorsan ilk başta XP 64bit veya da Windows server 2003 64bit edinmen gerekli.. Windows 7 64 bit yazmıyorum çünkü çalışıyor olduğundan emin değilim denemedim çünkü.. Son bir şey ise interlude off dosyalarının çalışması için minimum 8 GB ram istemesidir.. Yani 4 GB ramde çalıştırırsan Game server açılmadan kapanacaktır ağır geldiği için.. Umarım azda olsa yardım edebilmişimdir..

• TheLastRide soruna en güzel cevabı vermiş, sanırım tek pcden virtual pc ile bağlantı kuruyordu. olabilir buda bir yöntem sabah cepten mesaj attığım için çok uzatmak istemedim hala sorun varsa cevap verebiliriz. hadi şimdiden hayırlı olsun
    Nostalji Mu 97D NEW SERVER
    5 yıl önce açıldı
    L2 Türkiye official server ekibi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.