Şimdi Ara

L2 Gracia Final Dragon-Hercai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar istanbulu vuran sel nedeni ile server makinesi arızalanmıstır. elektrik kontagından cıkan arıza nedeni ile elektronik aletler bozulmustur.

ancak serveri actık.yunanlı arkadasımız suanda gecici olarak kendi bilgisayarı üzerinden serveri yayına verdi.

suan online niz. ayrıca sadece 24 saat surecek özelikleriyle suanda girecekler icin buyuk avantajlı..

suan enchant ratesi %100. son 24 saat...

ayrıca bende admin olarak serverda bulunacagım herturlu isteginizi oyunda bana bildirebilirsiniz.

suanda serverda online player yoktur. sadece yunan arkadaslarımız bulunmaktadır.

uzatmadan gecici download linkini veriyim.

http://www.filefront.com/14409435/system-neu.rar/

http://www.filefront.com/14416001/Systexture.rar

NOT : systexture dosyasını mutlaka indirmelisiniz. gk ve birkac npc nin calısması için...

şimdiden iyi oyunlar dilerim. ilerleyen gunlerde serveri kendi server makinemize gecirecegiz. iyi oyunlar dilerim ...

• auto acc ? bu arada siteye o kadar onem veren biri olarka site nerede anlamadim ben 1sey
    Acemi oldugun icin server bilgilerini vermeyi unutmusun diger server tanitimlarina bakarsan ona gore az tanitirsan seviniriz.Ha ben bu kadar soru soruyorum oynucam mi ? tabiki oynamicam ama girip bakacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 11 Eylül 2009; 21:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

auto acc ? bu arada siteye o kadar onem veren biri olarka site nerede anlamadim ben 1sey
    Acemi oldugun icin server bilgilerini vermeyi unutmusun diger server tanitimlarina bakarsan ona gore az tanitirsan seviniriz.Ha ben bu kadar soru soruyorum oynucam mi ? tabiki oynamicam ama girip bakacagim.
    morfeus konu kirliligi yapıosun site hazır olsaydı direk sana siteyi yollardım bu 1.si 2.si serverla ilgili account alımı seklinde birsey yazmısmıyım yazmamısım demekki oto acc. 3.su ise madem bu kadar l2 yi iyi biliyosun servera girdikden sonra serveri tanidan npcler oldugunu neden bilmiyosun ? bana acemi diosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L2graciaFinalTurkiye

morfeus konu kirliligi yapıosun site hazır olsaydı direk sana siteyi yollardım bu 1.si 2.si serverla ilgili account alımı seklinde birsey yazmısmıyım yazmamısım demekki oto acc. 3.su ise madem bu kadar l2 yi iyi biliyosun servera girdikden sonra serveri tanidan npcler oldugunu neden bilmiyosun ? bana acemi diosun ?

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun servere giren var mı millet izlenimleriniz nedir paylaşırsanız seviniriz.

Geçici download linki ne demek yani bir kaç günlük mü sonra başka system mi verceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoSan -- 12 Eylül 2009; 10:10:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IchigoSan

hayırlısı olsun servere giren var mı millet izlenimleriniz nedir paylaşırsanız seviniriz.

Geçici download linki ne demek yani bir kaç günlük mü sonra başka system mi verceksiniz

Alıntıları Göster
    kusura bakma şimdiye kadar oynadigim serverlarda oynadigim npcler info vermiyorlardi.
    Oyunu iyi bildigimi hic bir zaman soylemedim.
    Bu arada 4senedir oynadigim server zaten benimkiler sayili l2extreme ] infinity erica ] loyal abyss hicbirinde info yok
    Oyuncu server infosuna bakmak icin oyuna girip cikmaz .Hatta adam yerine bile katmaz es gecer
    Hersey bundan ibaret cevap verdikce cevabimda gelir. musteri her zaman haklidir.

Acemi oldugunu surdan yola cikarak buldum. Dedim bu dune kadar site icin ugrasiyordu. Tek turklere degil yabancilarada acik olcagi icin site cok onemli diyordu.Ne olduda dedim bu sitesiz acti. Dune kadar 1kac hafta site icin bekleyen adam 1den sitesiz server acti server bilgisi vermeden. Dedim zaar bu işe yeni girdiginden dolayi boyle 1 bilgiyi unuttu dedim. Aklima ilk bu geldi ama ben yanlis anlamisim.arkadasinda baska işler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 12 Eylül 2009; 10:41:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

kusura bakma şimdiye kadar oynadigim serverlarda oynadigim npcler info vermiyorlardi.
    Oyunu iyi bildigimi hic bir zaman soylemedim.
    Bu arada 4senedir oynadigim server zaten benimkiler sayili l2extreme ] infinity erica ] loyal abyss hicbirinde info yok
    Oyuncu server infosuna bakmak icin oyuna girip cikmaz .Hatta adam yerine bile katmaz es gecer
    Hersey bundan ibaret cevap verdikce cevabimda gelir. musteri her zaman haklidir.

Acemi oldugunu surdan yola cikarak buldum. Dedim bu dune kadar site icin ugrasiyordu. Tek turklere degil yabancilarada acik olcagi icin site cok onemli diyordu.Ne olduda dedim bu sitesiz acti. Dune kadar 1kac hafta site icin bekleyen adam 1den sitesiz server acti server bilgisi vermeden. Dedim zaar bu işe yeni girdiginden dolayi boyle 1 bilgiyi unuttu dedim. Aklima ilk bu geldi ama ben yanlis anlamisim.arkadasinda baska işler var

Alıntıları Göster
    Morfeus haklı şahsen en oynamak istediğim serverin bilgilerini patch dosyalarını indirmeden bakarım sonuçta kotalı net kullanıyoruz günde 10 tane server denesek boyle patch indir oyuna gir npc de ki infoya bak aaa güzeldeğilmiş çık başka patch indir gir npc ye bak bu boyle uzar gider şanlıysan birincisinde tutturusun ama bende şans yok zate .:P

• quote:

Morfeus haklı şahsen en oynamak istediğim serverin bilgilerini patch dosyalarını indirmeden bakarım sonuçta kotalı net kullanıyoruz günde 10 tane server denesek boyle patch indir oyuna gir npc de ki infoya bak aaa güzeldeğilmiş çık başka patch indir gir npc ye bak bu boyle uzar gider şanlıysan birincisinde tutturusun ama bende şans yok zate .:P

Alıntıları Göster
    Dostum %100 enchant ratesı de ne demek oluyor....

Kendınızdemısınız..Player cekmek ıcın sacma uygulamalar sacma promosyonlar....

Server dedıgınde bır agırlıgı olucak player ıcın egılmeye bukulmeye hıc luzum yok...

Ben denıycektım hatta oynayabılırdım bıle burda ...Ama o %100 enchant ratesını gordukten sonra hiç işim olmaz....

Basarılar dılerım..Basarılı olamayacagınızı bılsemde ...

Vakıt kaybı olur benım ıcın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Boost
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende bakarım oynıcagm serverin ozeliklerine sitesine ama bennedenimide acıkladım.server makinemiz hasar gördü ve serveri baska bir makine actırdık.oda yunanlı bir arkadasın makinesi. siteye gelince daha hazır deil site hazır olsaydı bile serveri açamazdık.müşteri herzaman haklıdır diosn ben senden paramı istedim ? gir oynıcaksan oyna oynamıcaksan ztn karısmana gerek yok ? herkez diledigini yapar,suan sadece systemi koydum dileyen merak eden girip bakar işine gelirse oynar gelmezse oynamaz bu kadardır.ayrıca turk playerına ihtiyacım mı var benim HYR ben sadece turk srvri olndgu bilnsn turkler burda toplnsn isdedim.

Herhngi bir kotu sözm oldysa affola.

server kurmak degil o serveri sadece 1 kısımda yönetmekde degil global bir server haline getirmek önemli...

• quote:

Orijinalden alıntı: L2graciaFinalTurkiye

bende bakarım oynıcagm serverin ozeliklerine sitesine ama bennedenimide acıkladım.server makinemiz hasar gördü ve serveri baska bir makine actırdık.oda yunanlı bir arkadasın makinesi. siteye gelince daha hazır deil site hazır olsaydı bile serveri açamazdık.müşteri herzaman haklıdır diosn ben senden paramı istedim ? gir oynıcaksan oyna oynamıcaksan ztn karısmana gerek yok ? herkez diledigini yapar,suan sadece systemi koydum dileyen merak eden girip bakar işine gelirse oynar gelmezse oynamaz bu kadardır.ayrıca turk playerına ihtiyacım mı var benim HYR ben sadece turk srvri olndgu bilnsn turkler burda toplnsn isdedim.

Herhngi bir kotu sözm oldysa affola.

server kurmak degil o serveri sadece 1 kısımda yönetmekde degil global bir server haline getirmek önemli...

Alıntıları Göster
    Hem nalina hem mihina vuruyorsun. Ben konustukca bu tartisma devam eder tartismada dolu degil yani bombos 1 tartisma ama bazi seyleri uste cikmaya calisiyorsun. Yeni acilan konuyu adminin 100 kurali adli topicimi okudun ?Onlari kendine prensip falan edindin Galiba ?
    Konuda uzadikca burdan oyuncu cikmaz sana zaten sanada lazim degilmis o zaman ne diye aciyorsun burda topic.-" [hem turk playerina ihtiyacim mi var diyorsun hemde bizden bilgide almadan duramiyorsun demek eksiksin. birak eksiklerini biz sana ogretelim. Sen caktirmadan almaya calisma 1sey kaymetmessin.
    Biz playeriz senin gormedigini kapinin onunden daha rahat goruruz. Sen desenki surda admin ol ayligini verim yine gelmem benimki girip 5 dklik bakip cikcam misali o cok ovdugun serveri
    bu kadar baska mesele yok ama 5dk girip cikmaktanda vazgectim. salla

• quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

Server dedıgınde bır agırlıgı olucak player ıcın egılmeye bukulmeye hıc luzum yok...

Ben denıycektım hatta oynayabılırdım bıle burda ...Ama o %100 enchant ratesını gordukten sonra hiç işim olmaz....

bencede insan 90-95 gibi bişiler yapar o kadar yüksek yapmak istiyorsan rateyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

quote:

Alıntıları Göster
    beyler servere girdim gördüm.100% enchant sadece 24 saatlik bişi şimdi girenler 100 de yüz basabilir.Ama normal rate ler %80.Bende ne yapmayı planlıyor bilmiyorum adamlar şimdiden basmış het şeyini max enchanta.Herhalde resetlencek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

90 95 de cok fazla simdi böyle olur ondan sonrada herseyi silerlerse fazla popüler de olmaz server millet bırakır her seyi hazır oldukdan sonra acmayı hic mi akıllarına getiremiyorlar Örnek : L2EuroWorld Herşeyi Tamamlanınca Acılmıs Bir Server Ve Halen Popüler

Oto - Acc da kötü olmus Private Knight Online mi BU YA

• quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

quote:

quote:

90 95 de cok fazla simdi böyle olur ondan sonrada herseyi silerlerse fazla popüler de olmaz server millet bırakır her seyi hazır oldukdan sonra acmayı hic mi akıllarına getiremiyorlar Örnek : L2EuroWorld Herşeyi Tamamlanınca Acılmıs Bir Server Ve Halen Popüler

90-95 idir ei

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

quote:

quote:

quote:

90-95 idir ei

Alıntıları Göster
    Pijan Sen Kolaya Alısmıssın Biraz Zor Olucak Ugrasıcaksin Ki Oyundan Zevk Alasın

• quote:

Pijan Sen Kolaya Alısmıssın Biraz Zor Olucak Ugrasıcaksin Ki Oyundan Zevk Alasın

Alıntıları Göster
    Server süper.Oynadığım en güzel l2 final server diyebilirim.Şimdiden 10-15 online var.Ama şu rate işi ansıl olcak bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: taliptako

Server süper.Oynadığım en güzel l2 final server diyebilirim.Şimdiden 10-15 online var.Ama şu rate işi ansıl olcak bilmiyorum...

Alıntıları Göster
    Komık Talip zaten kactane oynadınkı....

Hemen bu kanıya varma....Server ne kadar ıyı olursa olsun Yönetım polıtıkası yanlıs ..Suraya baksana saka gıbı 1 guluk enchant ratesı %100 neye oynıcakkı mıllet..
    Bide yazmıs amcam ıster oyna ıster oynama ...Sen burda topık acmadınmı basbas bagırmadınmı ...Türk playerıne ıhtıyacı yokmus nasıl yok..Yabancımı oynıcak senın serverında...
    Kendını kandırırsın ancak...Burda Efil efil konusuyosun 1 ay sonra kara kara dusunursun...Ben nerde yanlıs yaptım dıe..Morfeusla tartısıosunda bosuna tartısıosun bu adamdan bı seyler kapıcagına tartısmaya gırıosun.......

Burdakı adamlar 10larca server denemıs nerdeyse ılk bakısta serverın ne mal oldugunu anlayabılıcek adamlar var..
    Sen yanlıs hareketler ıcerısındesın ... Daha soft ilerlemenı tavsıye ederım..

• quote:

Komık Talip zaten kactane oynadınkı....

Hemen bu kanıya varma....Server ne kadar ıyı olursa olsun Yönetım polıtıkası yanlıs ..Suraya baksana saka gıbı 1 guluk enchant ratesı %100 neye oynıcakkı mıllet..
    Bide yazmıs amcam ıster oyna ıster oynama ...Sen burda topık acmadınmı basbas bagırmadınmı ...Türk playerıne ıhtıyacı yokmus nasıl yok..Yabancımı oynıcak senın serverında...
    Kendını kandırırsın ancak...Burda Efil efil konusuyosun 1 ay sonra kara kara dusunursun...Ben nerde yanlıs yaptım dıe..Morfeusla tartısıosunda bosuna tartısıosun bu adamdan bı seyler kapıcagına tartısmaya gırıosun.......

Burdakı adamlar 10larca server denemıs nerdeyse ılk bakısta serverın ne mal oldugunu anlayabılıcek adamlar var..
    Sen yanlıs hareketler ıcerısındesın ... Daha soft ilerlemenı tavsıye ederım..

Alıntıları Göster
    100x/100x/150x
    safe 4 max 16 %65 blesed %80

Serverin şu an rateleri 500x 500x 800x gibi bişe max enchant 100 %100 basma oranı var.Ben çok uzun zamandır l2 oynamıyorum.Server güzel geldi.Tabi ilerde nasıl yönetilir felan bilemem ben sadece dış görünüş olarak yorum yaptım yönetilişini katmadım.Zaten şu enchant olayının düzelmesi lazım.Düzeltmeden serverde bişe oynanmaz.Birde server ingilizce değil ayarlarını karıştırdım ama ingilizce yapmadım...

• quote:

100x/100x/150x
    safe 4 max 16 %65 blesed %80

Serverin şu an rateleri 500x 500x 800x gibi bişe max enchant 100 %100 basma oranı var.Ben çok uzun zamandır l2 oynamıyorum.Server güzel geldi.Tabi ilerde nasıl yönetilir felan bilemem ben sadece dış görünüş olarak yorum yaptım yönetilişini katmadım.Zaten şu enchant olayının düzelmesi lazım.Düzeltmeden serverde bişe oynanmaz.Birde server ingilizce değil ayarlarını karıştırdım ama ingilizce yapmadım...

Alıntıları Göster
    suan online niz. ayrıca sadece 24 saat surecek özelikleriyle suanda girecekler icin buyuk avantajlı..

Bu konuda bir açıklama bekliyoruz.Avantajlı derken???
    Adam vesperleri bile 100 e çekmiş serverde.özellikleri değişince bunlar silinmeyecek mi?Silinmezse +100 lü biriyyle +16 aadam nasıl başetsin?

• quote:

Bu konuda bir açıklama bekliyoruz.Avantajlı derken???
    Adam vesperleri bile 100 e çekmiş serverde.özellikleri değişince bunlar silinmeyecek mi?Silinmezse +100 lü biriyyle +16 aadam nasıl başetsin?

Alıntıları Göster
    Valla girip oynıcaktım ama vazgeçtim bende bu ne ya böyle
    ben c3 ten beri oynuyorum l2yi ve yaklaşık 400 tane servera girdim galiba daha da fazla olabilir
    girdiğim türk serverlarından birinde(meşhur c6 serverlarımız ) gm yanına çekti beni full +25 yaptı herşeyimi bende tek tek çantada sildim
    herkese diyolardı vote edin serverı item verelim onu yapalım bunu yapalım falan nese ben direk çıktım ertesi günü wipe yemiş server
    Gracia Final server kuranlardaki şu düşünceyi anlamıyorum bide kuruyonuz serveri farm zone yapıyonuz. farm zonu neden primival island yapıyonuz?
    artık l2 oynayasım kalmadı bu ve buna benzer server açanlar yüzünden
    kendi serverımı kurmak için 4000 tl toplıcaktım arkadaşımda baya iyi bi makina ayarlamıştık ama sonra vazgeçtik adminlik çok zor bişey çünkü önüne gelen server açınca server kirliliği oluyo
    nese ya fazla uzatmim server açıyosanız adam gibi bi tane açın kendinize saygınız olsun milleti geçtim adam gibi bişey yapın yau

• quote:

Orijinalden alıntı: ToChatter

Valla girip oynıcaktım ama vazgeçtim bende bu ne ya böyle
    ben c3 ten beri oynuyorum l2yi ve yaklaşık 400 tane servera girdim galiba daha da fazla olabilir
    girdiğim türk serverlarından birinde(meşhur c6 serverlarımız ) gm yanına çekti beni full +25 yaptı herşeyimi bende tek tek çantada sildim
    herkese diyolardı vote edin serverı item verelim onu yapalım bunu yapalım falan nese ben direk çıktım ertesi günü wipe yemiş server
    Gracia Final server kuranlardaki şu düşünceyi anlamıyorum bide kuruyonuz serveri farm zone yapıyonuz. farm zonu neden primival island yapıyonuz?
    artık l2 oynayasım kalmadı bu ve buna benzer server açanlar yüzünden
    kendi serverımı kurmak için 4000 tl toplıcaktım arkadaşımda baya iyi bi makina ayarlamıştık ama sonra vazgeçtik adminlik çok zor bişey çünkü önüne gelen server açınca server kirliliği oluyo
    nese ya fazla uzatmim server açıyosanız adam gibi bi tane açın kendinize saygınız olsun milleti geçtim adam gibi bişey yapın yau

Alıntıları Göster
    servera girdm extremeydi ericaydı hikaye harika yapmıslar bu arada adminide anlıyısla karsılayın cocuk bi ton dertle ugrasıo hepsi sizin için biraz sabır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.