Şimdi Ara

L2 Frintezza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar server HB ye geçmiş sıfırdan başlamış substacklı low rateli bilenler biliyor zaten ilgilenen arkadaşları bekleriz ben dun aksam basladım bilgilerinize

• Topiğin başlığından bende Frintezza rb si nasıl kesilir diye anladim.. Yeni bir server mi burasi bildiğim kadarıyla bu isimle olan bir l2 server var.
  • Bu bilinen Frintezza serverı mı?
  • evet bilinen frintezza ve Hellbound olarak yeniden açılmış biz 7-8 kişi başladık 15x e şu anda oynuyoruz ve uzun zaman önce unuttum l2 keyfini tekrar yakaladım xp party çok zevkli oluyo muhabbet gırgır kes kes lvl atlamama
  • Yok mu low rate substacklı serverde oynayacak l2 meraklısı herkesi bekleriz yardımcı oluruz diycem ama daha kendimize hayırımız yok
  • Ben varım ;)
  • online player sayısı ne kadar serwerda ortalama? biraz bilgi verirseniz serwer hakkında daha iyi olur!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Online player az. Ama yeni açılmış 10x. Bi de substack sistemi varmış. 2 class'ı aynı anda alabiliomuşsun.
  • valla cumartesi günü saat 16 gibi 450 kişi online dediler ama bunların sadece 100 tanesi cüce olabilir satışta duran yani ikinci karakter ha bide ben zaten 4 tane char aciyorum :P aynı anda normal pp bufları 15 dakka , dance song 2 dakka biraz zor bi server ama zevkli en azından ben zevk aliyorum.

sitesinde yazan özellikler aşağıda ki gibidir

15x Server Substack

Server Specifications: 2x QuadCore Opteron 2.8GHZ
    16 GB Ram ECC
    4x120GB sas 15k Hard Drives in Raid
    500GB Bakup Unit
    1Gbps in leaseweb - Netherlands

Game Specifications: Substack gameplay * No stack masteries + Mana pot
    1+1 and 1+1 retail
    Donation shop upto B grade
    15x Exp, 15x SP, 15x drop/spoil rate,2x ammount spoil mats, 1x ammount drops,7x quests,4x ammount seal stones
    1500-1700 online peak and growing fast.
    DualBox allowed + 1 seller in town
    Opened: December - 2008 2009 da helbounda geçtiler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.