Şimdi Ara

L2 Critical Error Hatası 'General Protection Fault'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

L2 Critical Error Hatası 'General Protection Fault'

• Oyunu PC den tamamen kaldır tekrar kur kardeşim. Eger Viste ise vista patch bulmak zorundasın XP ise sorun dediqim gibi ya systemden kaynaklanır yada oyunun dosyaları bozuk yada silinmiştir. Örnegin bende Noblesse questi yaparken Crimson moss toplamak için Swamp of Screams a gittiqimde DC veriyordu cunku dosyaları bozuktu buldum ikisini saglamlarıyla deiştirdim duzeldi. DC yi nerede nasıl ne yaptıktan sonra verdigine dikkat et ondan sonra sorunu çözelim. Kolay qeLsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeepQne

Oyunu PC den tamamen kaldır tekrar kur kardeşim. Eger Viste ise vista patch bulmak zorundasın XP ise sorun dediqim gibi ya systemden kaynaklanır yada oyunun dosyaları bozuk yada silinmiştir. Örnegin bende Noblesse questi yaparken Crimson moss toplamak için Swamp of Screams a gittiqimde DC veriyordu cunku dosyaları bozuktu buldum ikisini saglamlarıyla deiştirdim duzeldi. DC yi nerede nasıl ne yaptıktan sonra verdigine dikkat et ondan sonra sorunu çözelim. Kolay qeLsin

Oyuna çift tıklayınca direk veriyor interludenin rarlısı var defalarca denedim ama olmadı
  • Msn adresimi ekle DeepQne@hotmail.com çözelim problemini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.