Şimdi Ara

L1020 kendi kendine kapanıp açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum aldığımın haftasına boyle bi sorunla karşılaştım,kendi kendine kapanıyor ve tekrar açılıyor...bazen gun içinde cebimdeyken oluyor,elime bi alıyorum pininizi giriniz ekranı..çoğu kez sabah kalktığımda karşılaşıyorum...hatta her sabah...neden kaynaklıdır bu kendi kendine soft reset atması ? Uyumsuz uygulamamı,yoksa yazılımında nı problem vardır..donanımındamı ?? Bi yardımcı olun,servisede vermek istemiyorum,malumumunuz 3aydan once yollamazlar...iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MentalGhetto

Arkadaşlar telefonum aldığımın haftasına boyle bi sorunla karşılaştım,kendi kendine kapanıyor ve tekrar açılıyor...bazen gun içinde cebimdeyken oluyor,elime bi alıyorum pininizi giriniz ekranı..çoğu kez sabah kalktığımda karşılaşıyorum...hatta her sabah...neden kaynaklıdır bu kendi kendine soft reset atması ? Uyumsuz uygulamamı,yoksa yazılımında nı problem vardır..donanımındamı ?? Bi yardımcı olun,servisede vermek istemiyorum,malumumunuz 3aydan once yollamazlar...iyi forumlar

Hocam lumia 920 yi ilk aldığımda yapmıştı ve daha sonra hiç yapmadı bi 3 hafta önce 1 günde 4 kere kapanıp açıldı ondan sonrada daha hiç yapmadı bende anlamış değilim

• htcler de böyle bir sorun vardı gdr2 güncellemesinde 3g optimizasyon sorunu olduğunu belirtmiş htc yani 3g yi açınca res atmaya başlıyordu . Neyseki gdr3 verildi de sorun bitti ama 1020 yeni telefon o kadar reklam vs yapıldı nokianın göz bebeği buda res atıyorsa vay nokianın haline : )
  • Sizce ne yapmalıyım gdr3 u beklemelimiyim yoksa servise mi vermeliyim

• Sıfırla derim

• Kardeşim şuan aynı sorun bende var bende 820 var her elime aldığımda pin giriniz diyor

• MentalGhetto M kullanıcısına yanıt
    Telefon eğer ilk aldığınızdan beri restart atıyorsa donanımsal bir sorun olabilir servis karşılar 20 gundede geri gelir ama BEN size ilk once format atıp hiç uygulama oyun yuklemeden 1 gun kullanıp denemenizi oneririm eğer yine restart atarsa donanımsaldır eğer atmazsa uyg oyunlar yuklenince atmaya başlarsa uygulamalardan bir tanesi çakışıyordur tıpkı Apple İos ta Oldugu Gibi😊 belkide batarya tam yerine oturmuyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düzgün şekilde reset atma hakkında bilgi verebilecek olan varmı peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.