Şimdi Ara

L.J ( lancerjack ) in ::bLaCk_PearL:: e Yaptıgı Kötü Oyun..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foyaları yawaş yawaş ortaya çıkıyor bakalım artık bu kadar güvenecekmisiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joutsenlaulu -- 23 Aralık 2007; 20:40:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Euhehe dost olmak mi?Dhye du$man forum diyodunuz.

Tabi en iyisini yine yoneticiler bilir.

o forum dh ye düşman olsa

Num@n,SenS,LJ ve diğer forumun gözde üyeleri o foruma üye olurmuydu?
  • 1. kısımda haklı olabilirsin benim bildiğim Vahit o şekilde küfür etmez emin ol yazış şeklinden falan tanıyan tanır Vahiti burda bunu açıklama gereği duymuyorum birde Adana'lıdır ettimi tam eder bunuda söyleyeyim
    Fakat 2. kısımda Vahite katılmamak elden bile değil. (oyun içinde bir kaç kişiden almış olduğum .
  • üye kendisi ban yemek istediyse geri açtırabiliyor bildiğim kadarı ile .

Malum Şahıs'a gelince geçen günkü yaptıklarından sonra Herşeyi beklerim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeriaN

quote:

Evet üyeydim hatta üye olduğumda mod oldum orada bir anda. Fakat herkes biliyor o düşmanlığı..

• quote:

Orjinalden alıntı: AnimoSity

foyaları yawaş yawaş ortaya çıkıyor bakalım artık bu kadar güvenecekmisiniz..

offf ben boyle olucagını biliyordum ilk video yu cıkarttıında dediim gibi hiç bi nefretim yoktu

şimdi o küfürleri gorunce bi video hazırladım onun linkini vermesemmi acaba diye düşünüorum şu an çünkü kimseyi kırmak incitmek deildir amacım

video da kırıcı bişey yok gerci ama..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

quote:

Evet üyeydim hatta üye olduğumda mod oldum orada bir anda. Fakat herkes biliyor o düşmanlığı..

sanırım bir "iki yüzlü"lük söz konusu

L.J Çünkü Black la iyi geçiniyodu. Ciddi olmayan bir şaka için bu hale gelecek değiller ya?

• okadar güvendiimiz insanlar bile bu konuma düştüyse hayır gelmez bencede bu forumdan artık doğru dürüst adam kalmadı forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

okadar güvendiimiz insanlar bile bu konuma düştüyse hayır gelmez bencede bu forumdan artık doğru dürüst adam kalmadı forumda

hayır hayır kesinlikle böyle düşünmeyin bu forum bi ara kotuye gitti ama şu an kontrolu sıkı aldılar

dogru dürüst adam cok var forumda merak etmeyin :)

ban yesem bile mesaj yazmasam bile uzaktan hep incelemişimdir forumu bırakmamışdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

üye kendisi ban yemek istediyse geri açtırabiliyor bildiğim kadarı ile .

naptıki geçen gün:S
  • @KeriaN olayın tamamından haberim yok fakat buradan bayağı bişey çıkar.

quote:

Ben sana bunu sebepsiz yapmadim eski dostum kendine gelmen icin yaptim fazla havalanmazsin bir daha artik videodada yaziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

@KeriaN olayın tamamından haberim yok fakat buradan bayağı bişey çıkar.

quote:

Ben sana bunu sebepsiz yapmadim eski dostum kendine gelmen icin yaptim fazla havalanmazsin bir daha artik videodada yaziyor.

bayağı bişey değil bayağı bi ban Neyse ben zaten sabıkalıyım daha fazla bulaşmıyım
  • artık kesinkes güvenebilirim diiiceim bi adam kalmadı burda çok fazla ben tryagaini eski nickiyle Icemani özledim
  • quote:

quote:

Oraya bende uye olmu$tum uye olmak hic bir $ey degil.Konu acilip dh du$man forum fln yaziliyordu ayrica o videoda ki kufur hic Vahit'in yazdigi gibi durmuyor ha cikip da yok o degil ba$kasi yazdi demiyorum sinirlenmi$tir yazmi$tir.

• eger banımı acmazlarsa artık yapılabilicek bişi yok ben bütün içtenliklerimle butun dusumcelerimi en içten geldigi kadar soledim

gene kabul edilmesse artık uzaktan takip etmek düşer bizede :(

@Y!G!T

dedigim gibi onları ben yazmadım dh kadar ünlü bi forumada zaten düşman olmak biraz zor dimi :)

şeyi dioolabilirsin ben banlandıktan sora sitedeki userlar yapmış olabilir

ŞU SIKINTILI DONEM NEDENIYLE

FORUMU KAPADIM BANIM ACILIRSA FORUM ACILMAYABILIR

yani artık daha forum mevzusunu acmayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpearlxigenonnn -- 23 Aralık 2007; 20:53:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackpearlxigenonnn

eger banımı acmazlarsa artık yapılabilicek bişi yok ben bütün içtenliklerimle butun dusumcelerimi en içten geldigi kadar soledim

gene kabul edilmesse artık uzaktan takip etmek düşer bizede :(

amacın forumla birlikteolmak deilmi bi konu açarsın ben blackim die olur biter eğer amacın zaten rütbeyse nie forumla olmak istiyosun anlamadım ne yaptıını neyse daha fazla karışmiim ben ei akşamlar millet
  • quote:

quote:

quote:

Oraya bende uye olmu$tum uye olmak hic bir $ey degil.Konu acilip dh du$man forum fln yaziliyordu ayrica o videoda ki kufur hic Vahit'in yazdigi gibi durmuyor ha cikip da yok o degil ba$kasi yazdi demiyorum sinirlenmi$tir yazmi$tir.

evet bazı kendini bilmezler açmıştı. Hatırladım şimdi. Fakat ::bLack_PearL::'ın öyle bir konu açtığını görmedim. O forumda moderatördüm. Ve black o topic i silmişti.

• girdiniz: osandinho
    Bu konudaki kullanıcılar: osandinho, Y!g!T, lev@, budbundy, wildsould, blackpearlxigenonnn, Joga_Bonit0, ahver, IIPcSTrikEII, ilkay943, errorman_cem, tokasra, [uA]Gokhius, daNGe®, cska17, NeShTeR, tatar_, MrHigher, AnimoSity, _VoLHulK_, mstiy, by_beckham, ClassRouGe, DarknesS__, sirkiller17, shadow94

millet kendi derdini unuttu
  • quote:

Orjinalden alıntı: osandinho

quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

üye kendisi ban yemek istediyse geri açtırabiliyor bildiğim kadarı ile .

naptıki geçen gün:S

Euhehehe Eternal ne komik $eysin sen ya.No ss no guven demeyi biliosun ama ;)))

@Kerian
    Ben tam olarak black yapti demedim ztn o forumda ki uyeler dedim hatirladigim kadariyla o konuda 2-3 gun durmu$Tu forumda baya ki$i yazmi$ti dh hakkinda kotu $eyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 23 Aralık 2007; 20:56:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.