Arttıgını belirtmesen anlayan olmayabilirdi.. Ha bide ko genel de bi ziya 30 tane +8 raptor var trinasız sallasam +9 a gecermi dio 3 aydır topluomus piyasadan
quote:
Orjinalden alıntı: SoundOfSilence
Arttıgını belirtmesen anlayan olmayabilirdi.. Ha bide ko genel de bi ziya 30 tane +8 raptor var trinasız sallasam +9 a gecermi dio 3 aydır topluomus piyasadan
8 aydır 30 raptormu (0_o) ziyaaa
kasın kasın
quote:
Orjinalden alıntı: SoundOfSilence
Olur olur bassın !
Numan'a pm attım halledeceklermiş muhabbete devam edin siz diyor
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
nasıl olsa sılıncek yazın
quote:
Orjinalden alıntı: KâMiL
quote:
nasıl olsa sılıncek yazın
annamadım hacı ne silinecek yazın
İyi akşamlar ;)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
Offerci ArkadaşLar Mal Alma Hevesimizi Kursağımızda ßırakıorsunuz .. Adamın ßiri Geçen Tentacle İçin Offer Dedi Yapmayın 21 Gb Altındaki İtemlerin Fiatını Söleyin Zaten İtem Teklifi Olan Söyler ..
Konu Offerden açılmışke
Buda geçer hocam nasıl olsa... AGA dönemini atlatan KO bunuda atlatır ümitliyim ben
Simdi de kanka donemi basladı
Bende geldim Yeni bölümümüz hayırlı uğurlu olsun Post işini söyledim yeni bölüm halledilir yakında merak etmeyin L.J hocam yukarda çay dağıtıyomuşsun? Darıldım
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
Bende geldim Yeni bölümümüz hayırlı uğurlu olsun Post işini söyledim yeni bölüm halledilir yakında merak etmeyin L.J hocam yukarda çay dağıtıyomuşsun? Darıldım
Hosgeldin...Walla bana da kimse cay wermedi ama bu saatte gitmez bi soguk cola warsa
bugün bebenin biri dedi bana dupe yapak mı die bende olur dedm sen elindekini kaç tane olsun istiosan okadardan koy dedi bende shard +7 yerine ok koydm 50k dan 5000 tane çekti salak hepsini
250 m mi edyo yani bala bak :D
quote:
Orjinalden alıntı: Num@n
Çiçeği burnunda modumuzda geldi Hoşgeldin. Çay servisi gündüzleri belediyeye göstermelik olarak yapılmaktadır Geceleri ise ruhsatsız gece klübü işletiyoruz burda
/>
1 adet dj ... ve hatta danscı kızımız bile mevcut
/>
Duruma istinaden sizlere benden birer şişe malibu
/>
not: İşletmemize çalışacak eleman aranmaktadır artık masada oturup para saymak benimde hakkım.
/>
tanışalım kaynaşalım valla güzel olur
yardımlaşma muhabbet sohbet geyik ÇAY güzel şeyler bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: vormound
tanışalım kaynaşalım valla güzel olur
yardımlaşma muhabbet sohbet geyik ÇAY güzel şeyler bunlar
ÇAYı ben yapmam Eleman aranıyor
senin gibi birsinden boyle sacma sapan bir topic acmani beklemezdim ne yazikk ki seninde o ''DC yedim muahaha'' topiclerini acan adamdan farkin yokmuş
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
senin gibi birsinden boyle sacma sapan bir topic acmani beklemezdim ne yazikk ki seninde o ''DC yedim muahaha'' topiclerini acan adamdan farkin yokmuş
Kendinden utanmadan nasıl yaşayabiliyorsun ? Senin yerinde olsam noturdam kamburu gibi halk içine çıkmazdım.
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
sonuçta burası konu dışı ne istiyosun forumda herkes ağır takılsın vurucu cevaplar her cümlenin sonuna felan mı olalım yani zaten herşey bi dert
raad olalım biraz ya kasmayalım bu kadar bi arkadaş bi arkadaştır burda kurulacak bi dostluk neden güzel olmasın ki