Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
331.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cedd 128 Ps 4 vites AT
    leon 105Ps 7 vites DSG
    donanımları aşağı yukarı aynı fiyatları da öyle
    ceed yakıt değeri yüksek olmasa hiç düşünmiyeceğim aslında ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: davuut06

selamlar
    dün kaporasını verdim.1.6 tdi dsg otomatik full.sunrooflu beyaz renk 49,000tl sigorta dahil mtv hariç.cuma teslim aksilik olmassa.birçok araba deneyimim oldu bugüne kadar.bu aracı arkadaşım tavsiye etti diye aldım.otomatik dizel ihtiyacım vardı.kaporayı yatırdıktan sonra test edip inceleme fırsatım oldu bugünde forumları okudum:)otonatik dizel farkı 4,000 tl.çok falza.en ful modeli olsun dedim ancak kararan dikiz aynası park far yağmur sendörü olmayacağını hiç düşünemedim:)park sensörü hediye edin dedim nazlandılar hayır deselerdi vazgeçicektim.dün akşam saatlerinde istanbulda herhangi bir bayi aradım.48,700 fiat aldım.aldım bayiye söylediğimde onda kusur falan olabilir dediler fazlada üstelemedim.formda çok az sayfa var.katılım çok az.aynı sekmentteki araçlarla kıyasladığımda citroen c4 yeni kasayada aklım gitti ancak ikinci aracım citroen picasso olduğu için bu değişik olsun istedim.zamanı geldikçe paylaşımlarım olucak.tşkler

49 ne yavv cok pahalı degil mi ben ekim ayında seat bayisine gittim leona bakmaya bir tane otomatik vites sunrofflu dizel leonun fiyatı 46 liraydı arac satılmıstı.bayiye sordugumda aynı fiyatı tekrarladı ve o arac satıldı dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamamba03

quote:

selamlar
    dün kaporasını verdim.1.6 tdi dsg otomatik full.sunrooflu beyaz renk 49,000tl sigorta dahil mtv hariç.cuma teslim aksilik olmassa.birçok araba deneyimim oldu bugüne kadar.bu aracı arkadaşım tavsiye etti diye aldım.otomatik dizel ihtiyacım vardı.kaporayı yatırdıktan sonra test edip inceleme fırsatım oldu bugünde forumları okudum:)otonatik dizel farkı 4,000 tl.çok falza.en ful modeli olsun dedim ancak kararan dikiz aynası park far yağmur sendörü olmayacağını hiç düşünemedim:)park sensörü hediye edin dedim nazlandılar hayır deselerdi vazgeçicektim.dün akşam saatlerinde istanbulda herhangi bir bayi aradım.48,700 fiat aldım.aldım bayiye söylediğimde onda kusur falan olabilir dediler fazlada üstelemedim.formda çok az sayfa var.katılım çok az.aynı sekmentteki araçlarla kıyasladığımda citroen c4 yeni kasayada aklım gitti ancak ikinci aracım citroen picasso olduğu için bu değişik olsun istedim.zamanı geldikçe paylaşımlarım olucak.tşkler

49 ne yavv cok pahalı degil mi ben ekim ayında seat bayisine gittim leona bakmaya bir tane otomatik vites sunrofflu dizel leonun fiyatı 46 liraydı arac satılmıstı.bayiye sordugumda aynı fiyatı tekrarladı ve o arac satıldı dedi.

opak renk 1.6 tdi dsg 46.000 tl den başlıyor doğuşta . sunrooflu 46 ya mümkün değil . 48 civarı oluyor fiyat. metalik olunca da 49 a çıkar fiyat. ama pazarlık kaldırır bu fiyat. bence davuut06 telefonla ara bayileri..

• quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

bende ceed ile leon arasında kaldım
    cedd 128 Ps 4 vites AT
    leon 105Ps 7 vites DSG

hocam ceed nere leon nere yaw.

elmayla armutu karşılaştırır gibi olmuş. ceed i kötülemek değil amacım ama leon farklı bir araç. ben 1.6 tdi dsg 15 gündür kullanıyorum. hızlanma yol tutul çok iyi bir araç...

test edip bence ikisine de yakınlaş... :)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edbilir

42.400 TL'ye anlaştık bakalım 1.6 TDI Manuel için.. Kaskoyu ne kadara yaptırdınız?

daha önceden hasarsızlık ın yoksa 1,500-2,000 tl arasında çıkar bence.

Hayırlı olsun,kazasız belasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: survivor34

quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

bende ceed ile leon arasında kaldım
    cedd 128 Ps 4 vites AT
    leon 105Ps 7 vites DSG

hocam ceed nere leon nere yaw.

elmayla armutu karşılaştırır gibi olmuş. ceed i kötülemek değil amacım ama leon farklı bir araç. ben 1.6 tdi dsg 15 gündür kullanıyorum. hızlanma yol tutul çok iyi bir araç...

test edip bence ikisine de yakınlaş... :)

105 Ps çok az gibi geliyor
  • Selamlar
    1.6 tdi leon alma asamasindayim. Sıkıntım dsg mı yoksa manuel mı. Dsgye 4000 tl verilirmi? Fiyat olarak dsg 46750 manuel 42750. Renk beyaz. Şimdiden saolun.
  • DSG versiyonda ESP standart olarak geliyor diye biliyorum dolayısıyla 1000tl daha düşün o rakamdan..
    Onun dışında otomatik vites alışkanlığınız varsa hiç düşünmeyin, DSG 3000tl ye kesinlikle değecek bir şanzumandır..
    Zevkiniz doğrultusunda yönelin, ben manuelden uzun bir süre daha vazgeçemeyeceğim mesela:)

quote:

Orijinalden alıntı: erginbay

Selamlar
    1.6 tdi leon alma asamasindayim. Sıkıntım dsg mı yoksa manuel mı. Dsgye 4000 tl verilirmi? Fiyat olarak dsg 46750 manuel 42750. Renk beyaz. Şimdiden saolun.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:24:25 >
  • arkadaşlar arabada 5 kişi ( herkesin kilosunu sordum tam 350 kg ) 625 km şehir dışı yol yaptım (ankara-kayseri)

gidiş 160 sabit ara ara 180 200 leri görerek ortalama 8 lt
    dönüş 110 km sabit ara ara 140 160 ları görerek ortalama 7 lt

aynı veya benzer koşullarda siz ne kadar yakıyorsunuz? araba 5500 km de bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginbay

Selamlar

esp hill holder ve de lastik basınç göstergesi standart olarak geliyor. eğer dediğin gibi otomatik kullanma ile ilgili sıkıntın yoksa düşünmeden dsg al hocam. standart otm lere ve de diğer opel toyota nın sistemlerine göre çok farklı. çok keyifli kullanımı var yakıt olarak da fabrika verileri manuele göre düşük...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edbilir -- 13 Şubat 2014; 17:24:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

arkadaşlar arabada 5 kişi ( herkesin kilosunu sordum tam 350 kg ) 625 km şehir dışı yol yaptım (ankara-kayseri)

aynı veya benzer koşullarda siz ne kadar yakıyorsunuz? araba 5500 km de bu arada.

Dostum bu hızda gitmek her yiğidin harcı değildir, hele ki bu mevsimde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur.gut

quote:

arkadaşlar arabada 5 kişi ( herkesin kilosunu sordum tam 350 kg ) 625 km şehir dışı yol yaptım (ankara-kayseri)

geçen hafta gittim dostum çok iyidi hava, yollarda müthiş yapmışlar, acelemde vardı kaçınılmazdı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: tur.gut

quote:

:)

otomatik araçların olduğu yakıt farkı yok demek istedim...

• quote:

selamlar

aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler diliyorum. "O" na iyi bakın

• bugün ankara kar yağışlı aracıma ilk kar bugün değmiş oldu aklım onunla birlikte garajda :)

### L E O N Kulübü ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 12 Aralık 2010; 0:57:13 >
  • kimi, Beyaz Leon'da karın altında bir ayrı çıkmış..
  • quote:

Kardeş benim araç daha 1500 km de Ankara şehir içi ortalama 9.0 larde seyrediyor benim ortalama nasıl yüksekmi yoksa km si geçtikçe düşermi acaba senin 1500 km lerde yakıt nasıldı acaba
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.