Şimdi Ara

L.A Noire Kasma Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar L.A Noire oyununda çok kasıyor pc.Diğer oyunlarda hiçbir sorun yok mw 3 battlefield 3 gibi oyunları full çözünürlükte oynuyorum ama bu oyunda yok ne yaptıysam kasıyor forumu araştırdım options bölümünden o svn filan onları yazdım ama yine kasıyor sistemim:

İntel Pentium Dual Core E5300 3.1Ghz
    Sapphire HD6850
    Asus p5kpl am se
    Aerocool Strike-x 600w Bronze güç kaynağı
    Kingston 4Gb DDR2 bellek

nasıl halledebilirim bu sorunu?

• Dostum o oyunda aşırı derecede optimizasyon sorunu var. Ayrıca sistemden sisteme de çok fark ediyor. Senin elindeki sistemden daha kötü bir sistemde senden çok daha verimli oynayanlar olabiliyor. Açıkçası benim bilgisayarda bu oyunu oynamak işkence. Çözünürlük düşür felan yok abi akıcılığın a'sı bile yok. Dedim böyle oynayacağıma hiç oynamam deyip sildim. Ha ayrıca çok büyük beklentiyle oynamaya başlamıştım. 7-8 saat oynamışımdır toplamda. Gerçekten belli bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlıyor. Çok farklı bir kurgu, çok beğeneni var; ama oyunlardan kolay kolay sıkılan biri olmayan ben bu oyunda biraz sıkıldım. Ha şu kasma sorunu olmasa devam edip bitirirdim de, bu da beni canımdan bezdirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Dostum o oyunda aşırı derecede optimizasyon sorunu var. Ayrıca sistemden sisteme de çok fark ediyor. Senin elindeki sistemden daha kötü bir sistemde senden çok daha verimli oynayanlar olabiliyor. Açıkçası benim bilgisayarda bu oyunu oynamak işkence. Çözünürlük düşür felan yok abi akıcılığın a'sı bile yok. Dedim böyle oynayacağıma hiç oynamam deyip sildim. Ha ayrıca çok büyük beklentiyle oynamaya başlamıştım. 7-8 saat oynamışımdır toplamda. Gerçekten belli bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlıyor. Çok farklı bir kurgu, çok beğeneni var; ama oyunlardan kolay kolay sıkılan biri olmayan ben bu oyunda biraz sıkıldım. Ha şu kasma sorunu olmasa devam edip bitirirdim de, bu da beni canımdan bezdirdi.

Aynen kardeş daha demin okudum adamda 2600k ve hd6990da bile kasıyomuş :) nasıl iştir anlamadım bu oyunu nasıl satıyolar böyle acabasaol bilgilendirdiğin için bizde oynamayız yanıyorumda 14 gbta yanıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Centurion54

quote:

Dostum o oyunda aşırı derecede optimizasyon sorunu var. Ayrıca sistemden sisteme de çok fark ediyor. Senin elindeki sistemden daha kötü bir sistemde senden çok daha verimli oynayanlar olabiliyor. Açıkçası benim bilgisayarda bu oyunu oynamak işkence. Çözünürlük düşür felan yok abi akıcılığın a'sı bile yok. Dedim böyle oynayacağıma hiç oynamam deyip sildim. Ha ayrıca çok büyük beklentiyle oynamaya başlamıştım. 7-8 saat oynamışımdır toplamda. Gerçekten belli bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlıyor. Çok farklı bir kurgu, çok beğeneni var; ama oyunlardan kolay kolay sıkılan biri olmayan ben bu oyunda biraz sıkıldım. Ha şu kasma sorunu olmasa devam edip bitirirdim de, bu da beni canımdan bezdirdi.

Aynen kardeş daha demin okudum adamda 2600k ve hd6990da bile kasıyomuş :) nasıl iştir anlamadım bu oyunu nasıl satıyolar böyle acabasaol bilgilendirdiğin için bizde oynamayız yanıyorumda 14 gbta yanıyorum :)

Hocam piyasada böyle birkaç oyun mevcut maalesef. The Witcher 2 denen Allah'ın belası bir oyun var, evlere ırak. Tam optimizasyon özürlüsü. Daha sonra Metro 2033, GTA IV gibi oyunlar gerçekten sorunlu oyunlardı. Hani kendi sisteminde problem arama. Bir de L.A. Noire daha yeni başladıysan gece başlıyor oyun. Orası varya yine hiç yoktan iyidir. Hele gündüz olunca varya ne küfürler ediyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barman -- 4 Ağustos 2012; 2:15:32 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam piyasada böyle birkaç oyun mevcut maalesef. The Witcher 2 denen Allah'ın belası bir oyun var, evlere ırak. Tam optimizasyon özürlüsü. Daha sonra Metro 2033, GTA IV gibi oyunlar gerçekten sorunlu oyunlardı. Hani kendi sisteminde problem arama. Bir de L.A. Noire daha yeni başladıysan gece başlıyor oyun. Orası varya yine hiç yoktan iyidir. Hele gündüz olunca varya ne küfürler ediyordum.

Ya ben yine baya oynadım oyunu ama dayanamadım artık ne kadar sevsemde bu tarz oyunları insan hakketten çıldırıyor o yüzden sildim şimdi bir çözüm bulurlar işin yoksa indir tekra 13 gb :D

• quote:

quote:

benim sistemdede kasıyor

• Uptade yaptım GTX680 ile akıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L.A Noire save sorunu
    13 yıl önce açıldı
    L.A Noire kurulum yardım ?
    13 yıl önce açıldı
    L.A. Noire (2011) [ANA KONU]
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.