Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joker1453

mkidrowun yaptiği yama tarzı şey nereye yüklencek arkadaşlar :D rockstar la noire içinemi direk

Evet L.A Noire ana dizine.
  • yükledim yama tarzı şeyi çok fena kasdı :( gene kod tarzı şeyi yapcam galiba
  • quote:

yükledim yama tarzı şeyi çok fena kasdı :( gene kod tarzı şeyi yapcam galiba

senin sistemle ilgili bi sorun olabilir mi hocm
  • olabilir artık eskidi HD4850 ekran kartı 4 gb ram core 2 duo 2.2 ghz windows 7
  • birde en düşük ayarlar nedir acaba oyunda:D çözünürlüğüm mecbur 1440x900 olcak diğer grafik ayarlarını düşürim
  • quote:

olabilir artık eskidi HD4850 ekran kartı 4 gb ram core 2 duo 2.2 ghz windows 7

4850 eskidi ama kötü kart değil çöünürlük düşür hocam ayarlarıda performans olarak yap
  • quote:

La Noire PC klasörüne dosyayı yüklemelisin. Ayrıca 4850 yabana atılacak bir ekran kartı değildir.Burda mobil ekran kartlarıyla oyunu akıcı oynayan arkadaşlar varken hd 4850 nin kasması pek mantıklı değil. Ayarları Balanced e al öyle dene olmadı Performance ye alırsın. Oyuna girmeden çıkan options u biraz kurcala derim.
    Buarada işlemcinin tam kodunu yazarmısın?Q6600 , E 8400 gibi.
  • arkadaşlar bu mkidrow un yamamsı tarzı şeysi theta üzerine olur mu yoksa sürümde mi mkidrow olması lazım..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagkannn

arkadaşlar bu mkidrow un yamamsı tarzı şeysi theta üzerine olur mu yoksa sürümde mi mkidrow olması lazım..?

skdrw nfo dosyasında çalişir yada çalışmaz diye birşey yazmıyor deneyin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

La Noire PC klasörüne dosyayı yüklemelisin. Ayrıca 4850 yabana atılacak bir ekran kartı değildir.Burda mobil ekran kartlarıyla oyunu akıcı oynayan arkadaşlar varken hd 4850 nin kasması pek mantıklı değil. Ayarları Balanced e al öyle dene olmadı Performance ye alırsın. Oyuna girmeden çıkan options u biraz kurcala derim.

E4500 işlemci 2.2 ghz ymiş hocam

thetanın üzerine kurdum mkidrowu çalıştı mkidrowun yamasıyla açtım oyunu oynamayadım sonra yeniden kod yazdım kasma gitti oyunu temiz başdan silim direk mkidrow yama yapsam farkedermi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

arkadaşlar bu mkidrow un yamamsı tarzı şeysi theta üzerine olur mu yoksa sürümde mi mkidrow olması lazım..?

skdrw nfo dosyasında çalişir yada çalışmaz diye birşey yazmıyor deneyin isterseniz

peki tşk, deneyelim bakalım.
  • Bu 285 mb'lık patch'i denemek gerek o zaman. Teşekkürler @John___Doe
  • Arkadaşlar bu mkidr.w versiyonunda bütün dlcler var mı yok mu teta da vardı galiba ?
  • quote:

Hocam sızde teta kuruluysa ve patchını yapıp oyunu oynuyorsanız; tetadan mkidrow a geçiş için gerekli olan 285 mb lık iso dosyasının morrentini geçen sayfada nasıl kurulacagınla birlikte paylastım.
    o dosyayı kurun sonra dlc lerı ekleyebılırsınız.
  • Arkadaşlar teta %40 a geldi boşuna iptal edip mkidr.w u indirmiyim diyorum arasında ne fark vardır ki teta da dlclerin hepsi felan mı var ?
  • quote:

quote:

quote:

E4500 işlemci 2.2 ghz ymiş hocam

thetanın üzerine kurdum mkidrowu çalıştı mkidrowun yamasıyla açtım oyunu oynamayadım sonra yeniden kod yazdım kasma gitti oyunu temiz başdan silim direk mkidrow yama yapsam farkedermi acaba

Bu oyun işlemciye daha fazla yükleniyor gibi yazılar okumuştum. Kaldı ki; benim ekran kartım gtx 275 i oyun full ayarlarda oynamama rağmen fazla zorlamıyor gibi.
    Yineliyorum bende teta comand line kısmını yazmadan kasıyorken; 285 mb lık dosya ile mkidrow a geçtikten sonra command line a birşey yazmadan gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Bu 285 mb'lık patch'i denemek gerek o zaman. Teşekkürler @John___Doe

Teta kuruluysa kesinlikle dene kardeşim,rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar teta %40 a geldi boşuna iptal edip mkidr.w u indirmiyim diyorum arasında ne fark vardır ki teta da dlclerin hepsi felan mı var ?

Teta yı ındır kur patcle kurekle sonra 285 mb lık versıyonla mkıdrowa gecersın. mkıdrow ve teta sunumları hemen hemen aynı boyutta hatta mkıdrow bıraz boyut acısından fazla.ek dlc ler geldı bıde mkıdrow a bana göre teta da dlc varsada bu 1,43 gb lık dosya teta da da olmayan bı dosya onuda kurucam aksam.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar teta %40 a geldi boşuna iptal edip mkidr.w u indirmiyim diyorum arasında ne fark vardır ki teta da dlclerin hepsi felan mı var ?

Teta yı ındır kur patcle kurekle sonra 285 mb lık versıyonla mkıdrowa gecersın. mkıdrow ve teta sunumları hemen hemen aynı boyutta hatta mkıdrow bıraz boyut acısından fazla.ek dlc ler geldı bıde mkıdrow a bana göre teta da dlc varsada bu 1,43 gb lık dosya teta da da olmayan bı dosya onuda kurucam aksam.

Hocam tam anlamadım teta da dlc ler var mkidrow da yok mu bide o 285 mblık dosyayla nasıl geçiliyo mki ye

• quote:

quote:

quote:

Hocam tam anlamadım teta da dlc ler var mkidrow da yok mu bide o 285 mblık dosyayla nasıl geçiliyo mki ye

Teta da dlc var mı yok mu bılmıyorum ben daha oyunun baslarındayım; varsada bu mkidrowun 1.43 gb lık dlc sı zannımca teta da yok.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.