Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Orijinalden alıntı: alaria

Sonunda indirdim ve en çok beklediğim oyunua kavuştum :) Oyun tek kelimeyle mükemmel kendimi oyundan ziyade film izliyor hissediyorum. Yüz mimikleri ve seslendirmeler çok profesyonel olmuş... Bu arada bende bahsedilen takılma gibi sorunlar olmadı şu ana kadar gayet akıcı oyun...

Bu arada oyunu çalıştırmada sorun yaşayan arkadaşlar oyunu kaldırıp aşağıdaki videoda ki gibi kurun... Sorunsuz açılacaktır

http://youtu.be/IyfRaC6ym5g

Kurulumda sorun yaşayan arkadaşlar için iyi bir paylaşım teşekkürler.

Bir de böyle deneyeyim teşekkürler.

Edit: Aynısını yaptım patch hatası almadım ama oyun açılmadı bu seferde.Patch i yaptıktan sonra ypatcher çalışmayı durdurdu dedi.Önemsemedim devam ettim.Oyun açmaya çalıştım L.A Noire Loading resmi geliyor 2-3 sn durup kayboluyor oyun açılmıyor hiç bir hata vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirigmus -- 13 Kasım 2011; 14:04:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

yıl olmuş 2011..hala 30FPS limitli oyun yapıyorlar

olsun ne var bunda ? 30 FPS gayette akıcı. konsol oyunlarının çoğu 30FPS kilit sabit.
  • Oyunun Windows 7 ile sıkıntısı var. HDD'nin diğer bölümüne XP kurup denedim sonuç mükemmel oldu.
    Birde şu kasma sorunu için verilen kodları yazdım daha da mükemmelleşti

Windows7 de en düşük ayarlarda deli gibi kasarken şuan XP'de en yüksek ayarlarda 25-30 FPS alıyorum
    XP'de kurulumda sorunsuz oldu update dosyası anında çalıştı.

FRAPS çalışıyor...

L.A. Noire (2011) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

olsun ne var bunda ? 30 FPS gayette akıcı. konsol oyunlarının çoğu 30FPS kilit sabit.

dostum bunu bari sen söyleme..konsolla bir mi pc? bir pc oyuncusunun 60fps'de oynamak istemesi en doğal hakkıdır 59 dolar verdiği bir oyunu..şimdi kimse de demesin yine 30 ile 60 arasında fark yok diye,zira yıllarca tartıştık bunu burada..aradaki akıcılığı görmemek için ciddi göz rahatsızlığının olması lazım kişinin..

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Oyunun Windows 7 ile sıkıntısı var. HDD'nin diğer bölümüne XP kurup denedim sonuç mükemmel oldu.
    Birde şu kasma sorunu için verilen kodları yazdım daha da mükemmelleşti

Windows7 de en düşük ayarlarda deli gibi kasarken şuan XP'de en yüksek ayarlarda 25-30 FPS alıyorum
    XP'de kurulumda sorunsuz oldu update dosyası anında çalıştı.

FRAPS çalışıyor...

bende win 7 kullanıyorum her zaman nasıl kuruyorsam kurdum oyun kıyır kıyır çalıştı.belki indirilen farklı yerlerde dosyaların değişik olması olabılır mı?sunun ıcın dedım ben theta nın hıc bır oyununda sorun yasamadım zaten herıfler sorun cıkınca yayınlamıyorlar ki?nfo dosyasını acarsanız orda nasıl kurulacagı zaten anlatılmış.

fraps su an bende çalısmıyor

• quote:

quote:

quote:

dostum bunu bari sen söyleme..konsolla bir mi pc? bir pc oyuncusunun 60fps'de oynamak istemesi en doğal hakkıdır 59 dolar verdiği bir oyunu..şimdi kimse de demesin yine 30 ile 60 arasında fark yok diye,zira yıllarca tartıştık bunu burada..aradaki akıcılığı görmemek için ciddi göz rahatsızlığının olması lazım kişinin..

kardeş oda doğru ama bak ben zaten konsoları destekleme amaçlı yazmadım tamam konsollara özel güzel oyunlar var oynyuruz orası ayrı ama 30 FPS de güzel akıcıdır yani hakkını ver ha 60 fps oynamak bir PC cinin isteyeceği şeydir doğrudurda ama bu oyunun 60 fps ihtiyacı varmı ? god of war 3 60 fps ye ihtiyacı varmı ? YOK

edit: GOW 3 30 FPS oynatıyor PS3 , bitirdim oyunu ve takılma hissi yaşamadım hiçbir yerinde.

@.AnasoN.: dostum FRAPS işiliyormuş bunda evet ama ben onu sevmiyorum bu arada yazdığın kod oyunda grafiksel açıdan birşeyi etkiliyormu ?

bide L.A. Noire da 4X MSAA açtım nvidia inspector den AA Flag kullandım guru3ddeki AA daha iyi hale geldi tırtılar falan ama kasma hissettim (gerç iOC lu oynasam hissetmeyecem ama gerek yok bu oyunda) o yüzden oyunun FXAA sını kullanıyorum ama tatmin etmiyor FXAA bu oyunda güzel olmamaış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Kasım 2011; 15:34:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

bende win 7 kullanıyorum her zaman nasıl kuruyorsam kurdum oyun kıyır kıyır çalıştı.belki indirilen farklı yerlerde dosyaların değişik olması olabılır mı?sunun ıcın dedım ben theta nın hıc bır oyununda sorun yasamadım zaten herıfler sorun cıkınca yayınlamıyorlar ki?nfo dosyasını acarsanız orda nasıl kurulacagı zaten anlatılmış.

fraps su an bende çalısmıyor

Oyun ilk başta bende çalıştı Win7'de sonra durup dururken çalışmamaya başladı.
    Sonra kaldırıp baştan kurayım dedim bu sefer patch dosyası bir türlü çalışmadı sinir oldum
    Belki sorun benim sistemden olabilir ne zamandır format atmadım
    Neyse sıkıntı yok XP'de oynarım artık..

quote:

@.AnasoN.: dostum FRAPS işiliyormuş bunda evet ama ben onu sevmiyorum bu arada yazdığın kod oyunda grafiksel açıdan birşeyi etkiliyormu ?

Valla bu konuda yorum yapmam pek doğru olmaz. Çünkü önceden en düşük ayarlarda oynuyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 13 Kasım 2011; 15:49:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler oyun nasıl şehirde özgürce gezmek var mı?Yoksa mafia 2 gibi mi?Tamam çok aksiyon onu anladım

İstediğin gibi gezebilirsin,yalnız polis olduğundan silah satın alma,silahını çıkarıp ona buna ateş etme,kavga etme gibi bi durumun yok.Sadece arabayla istediğin yerlere gidebilirsin o kadar,gta özgürlüğü yok yani,oyunun mantığına göre de olmaması lazım zaten.Birde eğer polis arabası ya da dedektif arabası kullanmazsan street crimes adındaki küçük görevleri yapamazsın,çünkü bu araçlardaki telsizlerle haber veriliyor bu görevler.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bu arada oyun yeterince uzun arkadaşlar,1-2 hafta boyunca sindire sindire oynayın.Game time:20 saat olmuş,daha %55 deyim.

Bu oyundaki yüz mimikleri,konuşmalar vs den sonra diğer oyunların hepsi yavan gelecek ona yanıyorum.Oyundaki bütün karakterler resmen yaşıyor,keşke her oyunda şu sistemi uygulasalar ama anlaşılan çok zahmetli bir iş.

Birde bazen truth ile doubt kısmında ayar oluyorum,normalde adam yalan söylediğinde mutlaka mimikleriyle belli ediyor,gözünü kaçırıyor,sırıtıyor doubt u hemen seçiyorsun,elinde delil varsa lie ı seçiyorsun ama bazıları resmen ''poker face'' ne laflarından seçebiliyorsun,ne de mimiklerinden.Bende mecburen truth diyorum,bi bakıyorsun adam yalan söylüyormuş.Doubt olacakmış :D Sinir oluyorum resmen.

Sağ ol çok güzel izah etmişsin

• Oyun güzel bir mantık üzerine oturtulmuş. Soruları sorarken yalan diyebilmemiz için elimizde kanıt olması gerekiyor. Aklınızda bulunsun. Grafiklere biraz daha özenselermiş klasik olurmuş bu oyun. Buna rağmen yüz modellemeleri ve mimikler çok gerçekçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@ldırg@n

quote:

quote:

Sonunda indirdim ve en çok beklediğim oyunua kavuştum :) Oyun tek kelimeyle mükemmel kendimi oyundan ziyade film izliyor hissediyorum. Yüz mimikleri ve seslendirmeler çok profesyonel olmuş... Bu arada bende bahsedilen takılma gibi sorunlar olmadı şu ana kadar gayet akıcı oyun...

Bu arada oyunu çalıştırmada sorun yaşayan arkadaşlar oyunu kaldırıp aşağıdaki videoda ki gibi kurun... Sorunsuz açılacaktır

Edit: Aynısını yaptım patch hatası almadım ama oyun açılmadı bu seferde.Patch i yaptıktan sonra ypatcher çalışmayı durdurdu dedi.Önemsemedim devam ettim.Oyun açmaya çalıştım L.A Noire Loading resmi geliyor 2-3 sn durup kayboluyor oyun açılmıyor hiç bir hata vermiyor.

Arkadaşlar ne yaptıysam çalışmadı bir türlü oyun.Win7 64 bit kullanıyorum.Videodaki gibi yapıyorum açılmıyor bi türlü oyun.4-5 kere silip baştan kurdum oyunu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ne yaptıysam çalışmadı bir türlü oyun.Win7 64 bit kullanıyorum.Videodaki gibi yapıyorum açılmıyor bi türlü oyun.4-5 kere silip baştan kurdum oyunu.

Atladığın bir şey yok di mi? Oyunu C ye lanoire şeklinde kuracaksın sonra patchi klasöre atıp yönetici olarak çalıştıracaksın daha sonra c.rackteki .dll dosyalarını atacaksın ve social clubı kuracaksın son olarak lanoire.exe yi engelleyeceksin.... hepsi bu kadar

• mimikler çok iyi dicektim ama zaten hayali yüz yapmamışlar adam seçip onların yüzlerini almışlar...konuşmaalarda ağız aynı çıkıyor gayet iyi

oyun godfather'ın polislisi olmuş işte...gayet güzel...

şuan çıplak bi kadını dövüp öldürmüş birisi o cinayeti çözüyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Atladığın bir şey yok di mi? Oyunu C ye lanoire şeklinde kuracaksın sonra patchi klasöre atıp yönetici olarak çalıştıracaksın daha sonra c.rackteki .dll dosyalarını atacaksın ve social clubı kuracaksın son olarak lanoire.exe yi engelleyeceksin.... hepsi bu kadar

Tüm dediklerini yaptım sadece lanoire.exe yi engelliyeceksin kısmı hariç.Onu nasıl yapacağım?

• internete baglanmak istiyor ya onu engelliycekain.antivirus prigraminda firewall kullanarak zaten sana der lanoire interenete baglanmak istiyor diye.eger o yoksa en basit yontemi internetini kapat oyuna gir.oyun internet baglantisi yaparsa kesinlikle acilmaz.theta oyle diyor
  • yok arkadaş bende giremedim interneti kestim herşeyi doğru yükledim yinede loading diyo sonra açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERSAN

yok arkadaş bende giremedim interneti kestim herşeyi doğru yükledim yinede loading diyo sonra açılmıyor

seninle beraber bayagi bi cogunlukda sorun var..anlamadim gitti acaba resimli bir anlatim mi yapsak bilemedim yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

yok arkadaş bende giremedim interneti kestim herşeyi doğru yükledim yinede loading diyo sonra açılmıyor

seninle beraber bayagi bi cogunlukda sorun var..anlamadim gitti acaba resimli bir anlatim mi yapsak bilemedim yahu.

herseyi düzgün yaptım hatta sildim baştan yükledim interneti kestim tıklıyorum yok oyun açılmıyor.en çok oynamak istediğim oyun valla silicem bir dahada yüklemicem
  • Silip yüklediğim 10 u bulmuştur.Öğlenden beri uğraşıyorum.Denemediğim kombinasyon kalmadı.
  • quote:

Silip yüklediğim 10 u bulmuştur.Öğlenden beri uğraşıyorum.Denemediğim kombinasyon kalmadı.

Hocam netbook a oyunu yükledim açıldı işletim sistemi windows 7 32 bit diğer pc de windows 7 64 bit var oyun netbook da açıldı ana ekranı falan gördüm ama netbook oynanmıyor diğer bilgisayarda şimdi 64 bit yüzünden mi açılmıyor acaba çözmem lazım bunu yada eksik bir güncellememi var bilmiyorum şimdilik
  • quote:

quote:

Silip yüklediğim 10 u bulmuştur.Öğlenden beri uğraşıyorum.Denemediğim kombinasyon kalmadı.

Hocam netbook a oyunu yükledim açıldı işletim sistemi windows 7 32 bit diğer pc de windows 7 64 bit var oyun netbook da açıldı ana ekranı falan gördüm ama netbook oynanmıyor diğer bilgisayarda şimdi 64 bit yüzünden mi açılmıyor acaba çözmem lazım bunu yada eksik bir güncellememi var bilmiyorum şimdilik

Sanmıyorum çünkü win7 64 bitte de çalıştıranlar var.Yardımcı programlarda bir eksiklik olabilir.Gerçi ben hepsini kontrol ettim ama bi yer var gözden kaçırdığımız.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.