Şimdi Ara

kzılarla muhabbeti bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tıkanıp kalıyorum ağzın laf yapması doğuştan gelen bir yetenek mi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hærun -- 25 Mart 2012; 2:11:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

tıkanıp kalıyorum ağzın laf yapması doğuştan gelen bir yetenek mi ya

yoo değil bu senle alakalı bişey kendine güvenmemenden kaynaklanıyo eğer bi kızla konuşurken yada onu bırak aynı ortamdayken bile tedirgin oluyosan heyecanlanıyosan bu senle alakalı bişi daha çok pskolojik bişi
  • Kız işte ya senin benim gibi insan Cinsiyete özel muhabbet mi olurmuş erkek arkadaşlarınla nasıl konuşuyosan kızlarla da aynı şekilde konuşursun.Merak etme bu bizimle konuşmayı bilmiyo deyip sana yüz çevirmezler.Tabi erkeklerle yaptığın her muhabbeti kızlarla yapmaya çalışmıycaksın
  • ben biliyorumda ne oluyor sanki
    kız arkadaşlarımı gülmekten öldürürüm yeminle
    ama işi 2. seviyeye çıkarmak istediğmi tüm kızlar
    hayalet görmüşçesine kaçarlar benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezer80

ben biliyorumda ne oluyor sanki
    kız arkadaşlarımı gülmekten öldürürüm yeminle
    ama işi 2. seviyeye çıkarmak istediğmi tüm kızlar
    hayalet görmüşçesine kaçarlar benden

• Doğuştan olan bir özellik olduğunu sanmıyorum.Sosyal olmak laf yapmak için yeterlidir zaten.Bir sürü şeyle ilgilenirsin bunlarla ilgili konuşursun,yorum yaparsın,tatışırsın ve saatler geçer.Zira çok konuşmakta iyi değil.Sürekli car car boş boş konuşunca da itici olursun.Yerinde espri,yerinde konuşmak,dinlemeyi bilmekle iyi bir muhabbet ortamı oluşur.
  • belkide kzılarla yerine kızlarla muhabbet etsen sorunun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolsten -- 25 Mart 2012; 2:54:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Ponçik mevzusu falan baydı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben genelde kızlarla muhabbette susarım çünkü o kadar boş konuşurlar ki , offff dayanamam ağzından çıkan her kelime beni rahatsız eder nerdeyse , o yüzden genelde he he der geçerim çok azdır karşılık muhabbete girdiğim kız sayısı , tek nedenide ilk cümlem

gerçi bakıyorum aynı şey erkeklerle yaptığım muhabbetlerdede var , sanırım genel olarak insanoğluna tavrım bu
  • Kızların da senin gibi bir insan olduğunu ve birkaç muhabbet ile kimsenin kimseye rezil olmayacağını iyice anlaman lazım. Konuştukça, kızlı erkekli ortamlara girdikçe açılırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.