Şimdi Ara

KYK Yüksek Ücretli Yurt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KYK Yüksek ücretli yurt hakkında bilgi verecek olan var mı? Fiyatları ne kadar ve imkanları neler ? Ve diğer kyk yurtlarına göre bunun çıkma olasılığı daha mı yüksek? Yardımcı olursanız sevinirim.

• 150 civari tam emin degilim cikma ihtimalini bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek ücretli dediğimiz yarı özel mi oluyor? Birde yüksek ücretli 150 ise normalleri ne kadar?
  • yüksek ücretli olunca özelle alakası yok yine kurum devlete ait . sadece devlet yurtlarının lüxü demek . odanda banyon tuvaletin olur , ranza değil bazan olur . oda , yurt daha lüx olur tabi fiyatı da bu doğrultuda yüksektir . benim kaldığım yüksek ücretli ve 210 lira .

not: ranzalı yüksek ücretli yurtlarda var ama fiyatları benimki kadar yüksek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-880781799 -- 18 Temmuz 2014; 23:09:55 >
  • Peki yuksek ucretli yurdun cikma olasiligi daha mi yuksek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysmncn

Peki yuksek ucretli yurdun cikma olasiligi daha mi yuksek?

Hayır neden yüksek olsun ki adı üzerinde normal yurtlardan daha lüks odalar var zaten, bildiğim kadarıyla çıkma ihtimali daha düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Temmuz 2014; 3:00:37 >
  • Öyle bir şey yok bana da yüksek ücretli çıkmıştı normal çıkanlarla aynı yere gidiyorsun assın sen.Sadece şöyle bir şey var bazı kyk yurtları yarı özel kantini filan taşeron ama kyk yurdu develete ait böyle yurtlarda genelde daha güzel oluyor diğer yurtlardan 4 kişilik oluyor.Ranzalar tek katlı tahta'dan dolaplar daha iyi duş ve tuvalet oda da.Kyk dan kyk ya fark var anlayacağın.Normal de yüksek ücretli de fiyatı 138 tl.Şu an için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk yurt
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 kişilik mi sizin odalar.
  • ysmncn Y kullanıcısına yanıt
    Bu konuda kesin bilgiye sahip degilim. bence ile ve ildeki yurt cesitine gore degisir . Ama hic oyle bisi duymadim. Sonuclar aciklaninca o ildeki yurtlaein fotograflarina turune aylik ucretine falan bakarsin. ona gore tercih edersin

• brightlord kullanıcısına yanıt
    Iki kisilik oda yok benim yurdumda. en az 3 kisilik oda en fazla da 7 kisilik.

• Seyran yurdunun yuksek ücretli bloklari da var mi ?

• Benim yurdum da yuksek ucretli 2-3-4 kisilik odalar var ve 183 tl
    Yuksek ucretli olmayan kisimda daha cok kisilik odalar var

• Arkadaşlar ben Muğla'da kalıyorum 3 kişilik oda, tuvalet banyo buzdolabı var, ranza yok herşey ahşap, 201 tl, benim odamın aynısı Isparta'da 174 tl, sebebini bilen var mı ?

• ben kalıyorum sakaryadakinde . ücretler 156tl. yılbaşında bi değişiklik olacak. odalarımız 3 kişiydi 4 oldu . farklı şehirlerdeki arkadaşlarımdan da duydugum kadarıyla kiminin ki 4 kişi olmuş kimininki 3 e düşmüş.

yurdumuzun odaları 3 kişilik olarak tasarlandıgından extra bi yatak olmamış oda bozulmuş yani. prizler yatak kenarlarında kalıyor vs.3 tane kocaman masa var 4 kişi cok rahat ders calısıyor. odalarda mini buzdolabı var. (kimi şehirdeki yurtlarda televizyon da var). her odanın kendine ait tuvalet ve banyosu var. dolaplar oldukça geniş. yataklar baza. sıcak su 7/24 . odalara kartla giriş yapıyorsun elektriğe kart takıyorsun vs. internet leş ama haberin olsun.

parmak iziyle giriş çıkış yapılıyor yurt bahşesine ve binalara. yemek için devletin sana vermiş olduğu bi miktar var. sabah kahvaltısı için 2.3tl , akşam yemepi için 5tl (yılbaşında bi artış olacak). yemek fiyatları : etli ana yemek 3.25 ile 4 lira arasında değişiyor. pilav 1.75 , pilay üstü bakliyat 2.25, çorba 1.5 gibi. yani adam akıllı yemek yiyeceksen üste 1-2 lira vereceksin. fastfood bölümleri mevcut . tost 1.75, nugget 3tl, sosisli vs hepsi 3 tl.

aklıma gelenler bu kadar. senin bi sorun olursa sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

ben kalıyorum sakaryadakinde . ücretler 156tl. yılbaşında bi değişiklik olacak. odalarımız 3 kişiydi 4 oldu . farklı şehirlerdeki arkadaşlarımdan da duydugum kadarıyla kiminin ki 4 kişi olmuş kimininki 3 e düşmüş.

yurdumuzun odaları 3 kişilik olarak tasarlandıgından extra bi yatak olmamış oda bozulmuş yani. prizler yatak kenarlarında kalıyor vs.3 tane kocaman masa var 4 kişi cok rahat ders calısıyor. odalarda mini buzdolabı var. (kimi şehirdeki yurtlarda televizyon da var). her odanın kendine ait tuvalet ve banyosu var. dolaplar oldukça geniş. yataklar baza. sıcak su 7/24 . odalara kartla giriş yapıyorsun elektriğe kart takıyorsun vs. internet leş ama haberin olsun.

parmak iziyle giriş çıkış yapılıyor yurt bahşesine ve binalara. yemek için devletin sana vermiş olduğu bi miktar var. sabah kahvaltısı için 2.3tl , akşam yemepi için 5tl (yılbaşında bi artış olacak). yemek fiyatları : etli ana yemek 3.25 ile 4 lira arasında değişiyor. pilav 1.75 , pilay üstü bakliyat 2.25, çorba 1.5 gibi. yani adam akıllı yemek yiyeceksen üste 1-2 lira vereceksin. fastfood bölümleri mevcut . tost 1.75, nugget 3tl, sosisli vs hepsi 3 tl.

aklıma gelenler bu kadar. senin bi sorun olursa sorabilirsin

Ben istanbulda okuyorum kyk yurdu çıkmadı 8000. falandım galiba ama yurtdan çıkan oldumu onun yerine girme imkanım var mıdır?

• 8000 e sıra gelmez. max 150-200. tabii yurt kapasitesine bağlı. ama sıralar bi süre sonra önemini kaybediyor. dilekçe ile başvurma başlıyor ve bunu yurdu arayıp sorabilirsiniz. dilekçe başvuruları başladığı gün gidip dilekçenizi verirseniz eski sıralar bi anlam ifade etmez. dilekçe ilk verenden başlayıp sırayla alırlar.
  • OverPower kullanıcısına yanıt
    Şimdi verebiliyo muyuz?
  • her yurt için değişir. sakaryadaki bu sene aşırı yogunluktan dolayı dilekçe ile almadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

yüksek ücretli olunca özelle alakası yok yine kurum devlete ait . sadece devlet yurtlarının lüxü demek . odanda banyon tuvaletin olur , ranza değil bazan olur . oda , yurt daha lüx olur tabi fiyatı da bu doğrultuda yüksektir . benim kaldığım yüksek ücretli ve 210 lira .

not: ranzalı yüksek ücretli yurtlarda var ama fiyatları benimki kadar yüksek değil.

Aynı koşullarda ben kalıyorum 156 lira?
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Hangi sehir seninki kardes ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.