Şimdi Ara

Kyk Yedekler hakkında bilgilendirme... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
4
Favori
36.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trabzon 1483 tahminen kaç aya gelir beyler
  • Eskişehir 1121. sıradan yedek. misafirhaneler konusunda bilginiz var mı hocam
  • Edirne 361 gelir mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam trabzon yedek 951. arkadaşın da 1659. sizce ne olur?
  • ek tercihten yerleşenler hakkında bilgin var mı?
  • Bursa 845 me kadar sürede gelir sence

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Eskişehir 1121. sıradan yedek. misafirhaneler konusunda bilginiz var mı hocam

Misafirhane olayını bitirdiler teknik olarak artık misafirhane ile geçme olayı çok zor onu yapabilecek siyasi otoritesi olanlarda kimseler açıklanmadan hallediyor işi bazı okullarda misafir olayı tamamen kalkmış boş var ama misafir kontejyanı yok...

Edit : marlonunkedisi fikrim yok o konuda kyk yakında açıklar heralde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 4 Eylül 2015; 14:14:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya 1602.yedek sıra gelir mi gelirse ne zamana gelir ?
  • Ziraate gidip kyk borcunu merak edip hata alan arkadaşlar kyk hesabında genel bi sorun var kyk yurt borçları şu anda kalanlar ve yeni yerleşenler için ödenememekte 444 19 61 aradım sordum 1-2 güne düzeltilecekmiş...

• Bu ne ya zaten kaç gündür açıklanmasını bekliyoruz bide bunu mu beklicez böyle iş mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: vokke99

Bu ne ya zaten kaç gündür açıklanmasını bekliyoruz bide bunu mu beklicez böyle iş mi olur

Bizlik bi durum değil 1 inden beri kyk ya para yatıramıyorsun umarım hallederler...

• Istanbul siralamam 1069. Ne kadar zamanda bana sira gelir ?

• Hocam İstanbul 740. yedeğim ne zaman çıkar.Birde Göztepedeyim Marmara Ünv. çok uzak bir yurda atarlar mı acaba ?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lv7Lecter

Hocam İstanbul 740. yedeğim ne zaman çıkar.Birde Göztepedeyim Marmara Ünv. çok uzak bir yurda atarlar mı acaba ?

teşekkürler

1 aya gelir heralde yurt işi hiç belli olmaz çok uzaklardada çıkabilir öyle olursa becayiş yapmak zorunda kalırsın becayiş ona msj da anlatıldı...

• istanbul 210 14 eylül günü çıkma olasılığı nedir ? ayrıca ikinci yedek liste ne zaman açıklanır ve misafir öğrenci meselesi biri diyor kalktı biri diıyor ki kalabilirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner5741g

istanbul 210 14 eylül günü çıkma olasılığı nedir ? ayrıca ikinci yedek liste ne zaman açıklanır ve misafir öğrenci meselesi biri diyor kalktı biri diıyor ki kalabilirsiniz ?

İstanbulda ilk yedek 300 kere kadar gider misafir olarak okul başlayana dek kalabilirsiniz onun haricinde kaktı gibi bişey bazı yerlerde yok...

• Rizede 206.yim ne zamana yurt çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

quote:

istanbul 210 14 eylül günü çıkma olasılığı nedir ? ayrıca ikinci yedek liste ne zaman açıklanır ve misafir öğrenci meselesi biri diyor kalktı biri diıyor ki kalabilirsiniz ?

İstanbulda ilk yedek 300 kere kadar gider misafir olarak okul başlayana dek kalabilirsiniz onun haricinde kaktı gibi bişey bazı yerlerde yok...

Müdürlüğü aradım yok dedi bana kadin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

quote:

Müdürlüğü aradım yok dedi bana kadin

Bende kalktı diye biliyorum ama bazıları var diyor emin olmak için aramanız iyi olmuş...

• Merhaba, anadolu yakasında okuyacağım kyk yedek sıram 1292 sıra ne kadar zamanda gelir, yedeklerin de kayıt yapmadı gerektiğini yazmışlar tam olarak ne yapmam gerekiyor, sitedeki takvimde 11,14,18 eylül tarihleri var...

Teşekkürler..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.