Şimdi Ara

KYK ve Ege Öğrenci Köyü Hakkında..!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gefolge

quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Ben Ege-Bilgisayar'ı kazandım ve yurtta kalacağım..
    Önceliğim Ege Öğrenci Köyü'nde kalmak.. Burası olmazsa KYK yurdu olabilir.. Belli olmadığı için her ihtimale karşı KYK başvurusunda Yurt "İstiyorum" diyeyim mi? Daha sonra kayıt yaptırmasam yani eğer Öğrenci Köyü olursa bir sorun olur mu ?

çıktı mı kardeş öğrenci köyü sana?

Yok çıkmadı, çıkmasını da beklemeden Sabancı'ya yazıldım zaten..
  • sabancı çok iyi diyorlardı. hayırlı olsun ücret ne kadar? ben de bir bakayım oraya.
  • quote:

sabancı çok iyi diyorlardı. hayırlı olsun ücret ne kadar? ben de bir bakayım oraya.

sabancı dolmuş diyorlar.Acaba özel yurtlarda ekstra yer açılması gibi bir durum oluyor mu?
  • quote:

quote:

quote:

Ben Ege-Bilgisayar'ı kazandım ve yurtta kalacağım..
    Önceliğim Ege Öğrenci Köyü'nde kalmak.. Burası olmazsa KYK yurdu olabilir.. Belli olmadığı için her ihtimale karşı KYK başvurusunda Yurt "İstiyorum" diyeyim mi? Daha sonra kayıt yaptırmasam yani eğer Öğrenci Köyü olursa bir sorun olur mu ?

çıktı mı kardeş öğrenci köyü sana?

Yok çıkmadı, çıkmasını da beklemeden Sabancı'ya yazıldım zaten..

sabancı çok iyi diyorlardı. hayırlı olsun ücret ne kadar? ben de bir bakayım oraya.

• quote:

Diğer yurtlara göre iyi tabi.. Sağolasın..
    4 kişilik - 20 gün yemekli 620 tl..
    Ama yer kalmamış diyorlardı en son..
  • Öğrenci köyü Nisan ayında yedek alımlara başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnonimHesap -- 12 Eylül 2011; 0:57:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimHesap

Öğrenci Köyü çıkmayınca özellere baktım ve Sabancı'ya yazıldım.. Dediğiniz gibi 9 aylık senet yaptıkları için bu sene buradayım.. Köyde ilk kayıtlardan sonraki yedekleri de bekleyemedim, çünkü yurtlar doluyordu.. Neyse hayırlı olsun diyerekten teşekkürler bilgi için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 11 Eylül 2011; 13:27:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.