Şimdi Ara

Kyk LoL giriş engeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar.Üniversite öğrencisiyim dolayısıyla kyk da kalıyorum.Daha öncelerde de kyk league of legends girişine engel koymuştu.Fakat türlü vpn lerle oyuna girebiliyorduk.Simdi ise hangi vpn programını denediysek deneyelim oyuna giriş yapamıyoruz.Buna League of legends forumuna bile giriş engelli.Anlayamadığım nokta cs,metin2,ko ve benzeri oyunlar da engel yokken neden lol ? Buna bir çözüm varsa lütfen iletsin.

• emiqo07 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sorun bende de var ne yapacağımı bilmiyorum. Bi vpn satın almayı düşünüyordum da artık onları da çalıştırmaz nasıl yapıcaz :/ ?
  • Bende kuzey yarım küredeyim ama bende lol engeli yok tuhaf hatta öyle olsa tüm Türkiye oynayamaz konu kilit pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll Captain -- 23 Şubat 2015; 18:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

Bende kuzey yarım küredeyim ama bende lol engeli yok tuhaf hatta öyle olsa tüm Türkiye oynayamaz konu kilit pls

liseli seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

Bende kuzey yarım küredeyim ama bende lol engeli yok tuhaf hatta öyle olsa tüm Türkiye oynayamaz konu kilit pls

Senin gibiler tr yi trollerken bizlere engel gelmesi beni üzüyor :(
  • bimere falan yazalım bişeyler yapalım ya böyle mi devam edecek saçmalık bu riotun da destek vermesi lazım. lolün iyi oyuncularının çoğu üniversitelilerden oluşuyor.(free vpnler işe yaramıyor arkadaşlar)
  • ve topluca bimere yazalım gençler sesimizi duyurmamız lazım böyle giderse sadece google bağlanabilicez
  • 20-25 verin bi avea jet alın kafanız rahat etsin ben öyle yapıyorum
  • http://kep.md/n91x

mailinizi ve kafanıza göre bir şifreyi girin. indirip kurun kesin çözüm.
    bende kyk yurdunda kalıyorum. ben bu şekil yaptım herhangi bir problem yok.
    kurupda bağlanamayanlara yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çözümdaş -- 25 Şubat 2015; 6:32:07 >
  • emiqo07 E kullanıcısına yanıt
    Bölge Müdürlüğüne dilekçe yazacaksın Cs, metin 2, ko vb. oyunlar engellenmez iken enden lol engelleniyor diye? O da sana yurtta kalan 350 öğrencinin 200 ü aynı anda aynı yere bağlanmaya çalışıp saatlerce vakit geçiriyor derslerinize çalışmıyorsunuz ananız babanız sizi bize derslerinize iyi çalışın uykunuzu iyi alın yemeğinizi güzel yeyin diye emanet ediyor. Oyun oynamaktan ne uyuyorsunuz ne derse gidiyorsunuz ne de yemek yiyorsunuz ulen diye cevap yazacaktır. İşte o yüzden lol engelli diğerleri engelli değil bilgilerinize duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çözümdaş

http://kep.md/n91x

mailinizi ve kafanıza göre bir şifreyi girin. indirip kurun kesin çözüm.
    bende kyk yurdunda kalıyorum. ben bu şekil yaptım herhangi bir problem yok.
    kurupda bağlanamayanlara yardımcı olabilirim.

Denedim çalışmadı.
  • kurduktan sonra almanya serverını seçin. ayarlardan change vpn protocol e tıklayıp,
    openvpn udp yi seçip dener misiniz ? ben bu şekil yaptım sorun yok.
    oyunlarda ping sorunu dahi olmuyor.
  • çözümdaş Ç kullanıcısına yanıt
    almanya server 2, ip sini seçerseniz kesin çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.