Şimdi Ara

KYK Kocaeli Yavuz Selim Yurdu Bilgilendirme (Tecrübe Konuşuyor.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
23.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: angst

merhaba, ben bu misafir olayını pek anlamadım nasıl bir oda veriyolar konukevinden bahsetmiyorsunuz değil mi?

Hocam gidip dilekçe veriyorsun zaten kayıt gününde bi ton misafir kalcak kişiler geliyor , sizi boş bi odaya koyuyorlar konukevi falan yok.Asil kazanmış gibi bi odada belirli bi süre bekliyorsunuz.
  • Yurt ne zaman açılıyor ? Dersler başlamadan bir hafta önce yerleşip ortama alışmak vs istiyorum. Mümkün müdür bu ?
  • Hocam simdi ben basvuruda oncelikli yuksek ucretli yaptim eger bura cikmazda baska yurt cikarsa direk,benim yedeklerden buraya girme sansim varmi ? Torpil isi kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövlet bize bahmiii hüloooğğ

• Yurt ne zaman açılıyor ? Dersler başlamadan bir hafta önce yerleşip ortama alışmak vs istiyorum. Mümkün müdür bu ? aynı durum benim içinde geçerli up . Yurt çıkma sonuçları ne zaman açıklanır ve 2. öğretimler için harç parasını yatırmak için okul numarası gerekiyor sanırım okul nosu ne zaman açıklanır ? Birine cevap veren yurtta iyi kişilerle karşılaşsın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abumeyang41

Yurt ne zaman açılıyor ? Dersler başlamadan bir hafta önce yerleşip ortama alışmak vs istiyorum. Mümkün müdür bu ? aynı durum benim içinde geçerli up . Yurt çıkma sonuçları ne zaman açıklanır ve 2. öğretimler için harç parasını yatırmak için okul numarası gerekiyor sanırım okul nosu ne zaman açıklanır ? Birine cevap veren yurtta iyi kişilerle karşılaşsın :))

Takipteyim bunlari bn de merak ediyom

• Okul numaraları sanırım 20 ağustosta okulun sitesinden öğrenebilecekmişiz ama diğer sorulara cevap yokmu ?
  • up
  • Hocam ben gazi çocuğumda galiba ben depozito ve aylık ödeme yapmıyorum bu ne kadar doğru bir fikriniz var mı?
  • Yurda kaydolcagimiz zaman ne tur belgeler istiyo acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vintagee -- 21 Ağustos 2013; 11:09:27 >
  • yurda kayıt için ne gibi evraklar gerekiyor? eğer çıkarsa önceden hazırlamış olayım.
  • UP neler gerekiyor ?
  • Geçen sene de Yavuz Selim'de kaldım fakat okul bitmeden eve çıkma amatörlüğünü yaptım. Bu seneki başvurumda yedek sıram 7. Haydi hayırlısı
  • bize gene giren girdi.. cıkmadı yurt... kimlere cıkıyor a.q
  • Misafir odası: Bu gercek bi tanıdıgım diyelim bir gün ali gelmedi ali nin odasında kalıyor diyelim mehmet gelmedi bi gün mehmet in odasında kalıyor size tavsiyem cok rezillik ckersiniz misafir olarak kayıt olanlar
  • Arkadaşım (kız) 200.sıradan yedek seçilmiş.Çıkma ihtimali yüzde kaçtır acaba ?
  • Beyler ilk ödemeyi nasıl yapacağız? Tecrübeli bir arkadaş aydınlatabilir mi beni? Net bir şey bulamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

Beyler ilk ödemeyi nasıl yapacağız? Tecrübeli bir arkadaş aydınlatabilir mi beni? Net bir şey bulamadım da

Kayıt esnasında vereceksiniz.

Geçen sene yedekten 60. kişiye kadar aldılar bu sene tahminim 75 falan olur ilk hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 31 Ağustos 2013; 15:39:44 >
  • gençler bu yurt kimlere cıkıyor? Asabım bozuldu. Bunlar nereden biliyor ki bizim görüşümüzü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoYk-

quote:

Orijinalden alıntı: Nayc

Beyler ilk ödemeyi nasıl yapacağız? Tecrübeli bir arkadaş aydınlatabilir mi beni? Net bir şey bulamadım da

Kayıt esnasında vereceksiniz.

Geçen sene yedekten 60. kişiye kadar aldılar bu sene tahminim 75 falan olur ilk hafta.

Teşekkür ederim. Peki ne kadar vereceğiz? Listede 144 de var 180 de. Depozitoyu da veriyoruz kayıtta değil mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.