Şimdi Ara

KYK BURSUM HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben bu KYK dan burs alan bir öğrenciydim. Okulumu değiştirdim e devletten nakil işlemi yaptım.

Ancak şöyle bir şey var. Ben eski okulumda kaydımı izinli dondurmuştum ve bunu kyk ya da bildirdim bursumu kesmişlerdi

bunun için. Şimdi tekrar almak istiyorum ama nakil işlemlerinde eski okulundaki başarı durumlarına falan da bakıyolarmış

başarısızsan vermiyolarmış. Eski okulumda kayıt dondurduğum için başarı falan söz konusu değil :) Bunlar verirler mi tekrar

bursu mu araştırıp yoksa aramam falan mı lazım. Var mı bilgisi olan ne yapmam lazım. E devletten yaptığım nakil başvurusu

yeterli midir? Yoksa bursun üstüne soğuk su mu içeyim? Var mı bu durumu yaşayan birileri veya çevreniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumback -- 1 Kasım 2020; 2:15:31 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olayı bilmiyorum da çok telaş etme. Kimse zengin olmuyor bursla. Bunu yazasım vardı az önceden beri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HayatDevamEdiyor kullanıcısına yanıt

kardeş hiç yoktan iyidir yine

• Kardeş kyk yı ara yardımcı oluyorlar öyle çok resmi tarzda konuşmuyorlar . Aramadan önce kyk nın sıkça sorulan sorular bölümüne bak .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk bursum krediye dönmedi
    4 ay önce açıldı
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    9 yıl önce açıldı
    ODTÜ YURTLARI KYK YURDU MU ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.