ben yakın bir zaman içerisinde başarı teknik servisinde çalışmaya başlıcağım.ama bir türlü karar veremedim.acaba nasıl dır çalışma ortamı ? gelecek vaat edermi?hiç çalışan tanıdığınız varmı? benim için işin nasıl olduğunu ve memnun olup olmadıklarını sorarmısınız?yani yaşım 25 ilerisi için beni maaş yönünden tatmin edermi.ki zaten başlangıç için iyi bir para veriyorlar..
up
hiçbir fikrim yok bari uplayalım bilen biri çıkar
yok ya yazan biri çıkmadı NGabbyNGaGe dostum da olmasa...:)
3 arkadaşım staj yaptı KVK bakırköy de çok güzel ortam olduğunu söylüyolardı çok şey öğrenmişler hatta snıftan garanti dışı telefon toplayıp 20ytl ye tamir edip getiriyolardı adamlar köşe oldu KVK da çalışmak için(stajer değil normal çalışan olmak için) 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyorumuş yemekleri de dışarda yiyolar o da güzel
quote:
Orjinalden alıntı: firtikk
3 arkadaşım staj yaptı KVK bakırköy de çok güzel ortam olduğunu söylüyolardı çok şey öğrenmişler hatta snıftan garanti dışı telefon toplayıp 20ytl ye tamir edip getiriyolardı adamlar köşe oldu KVK da çalışmak için(stajer değil normal çalışan olmak için) 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyorumuş yemekleri de dışarda yiyolar o da güzel
teşekkürler başka cevap yokmu ?
Slm.
Basamak olarak çok iyi diyebilirim, stajyer bolluğu açısından pek ayak işleri yapmassın.