Şimdi Ara

Kvk servis ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta önce aldığım c4 ü Simin yanlış kesilmesi sonucu sim kart yuvasındaki dişler bozulmuş neyse garantiye gönderdik bugün baktım ne durumda diye kvk dan 117 tl çıkartmışlar ve dahada artabilir diyo sanki ekranımı değiştiriyolar internetten yedek parçlara baktım 30 tl diyor 90 lira işcilikmi alıyorlar anlamadım şok oldum sizce normalmi bu fiyat bide şikayetleri okuduğumda kvk nın ürünü daha beter hale getirip gönderdiğini söylüyorlar doğruluk payı varmı

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlainDelone1 -- 20 Kasım 2015; 16:57:27 >

• AlainDelone1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam tabiki normal değil her zaman teknik servislerde yapılan parça değişimleri pahalıya mal olur . Ama şöyle birşey var parçalar Euro üzerinden geldiği için takılacağı zaman ki fiyat kabul edilip üstüne kdv eklenir . Çoğu serviste zaten belli bir miktar işçilik parası vardır ortalama 50 lira gibi . Birde şunu atlamamak lazım 30 liralık yan sanayi üretim bir yedek parça diğeri 1.kalite .
  • Ben doları düşünmemiştim. 2.85 fln desek 80 lira fln 20-30 da işcilik almışlardır böyle gezerken bide forumlarda fln kvk nın telefonu dahada bozup gönderdiğine rasladım doğruluk payı varmı acaba Ankarada yaşıyorum kentpark sonycentere bırakmıştım bu arada Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlainDelone1 -- 22 Kasım 2015; 21:24:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetkili servis
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.