Şimdi Ara

KV1-S 122 MM TOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu topun delme orani cok iyi ve verdigi hasar cok yuksek.Bu topda standart mermi kullanmak mi daha mantikli olur yoksa HE mermiler mi?Bu arada uzun mesafelerde HE mermilerle yapilan atislar etkisini kaybeder mi?

• AP mermi kullanıcaksın kardes he degil bu arada lol de senle konusmustk bi aralar tanırsın belki nickim GmNightMare idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chewrim kullanıcısına yanıt
    Bi ara draven almış ama oynamanın çok zor olduğunu söyleyip konu açmıştın yardım için yanlış hatırlamıyorsam? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

Bi ara draven almış ama oynamanın çok zor olduğunu söyleyip konu açmıştın yardım için yanlış hatırlamıyorsam? :)

aynen kardesm oyundaki nickin buysa eklerim seni platon atarız

• chewrim kullanıcısına yanıt
    Evet nick bu dostum.Birlikte oynarsak guzel olur sıkıldım yabancilarla iletisim olmadan oynamaktan.

• HE mermi kullanmana gerek yok. KV-2 ile 152mmlik top olsa HE mermi tavsiye ederim ama 175 peni bosa harcamayin. T8 maclarda HE aldiginiza pisman olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

HE mermi kullanmana gerek yok. KV-2 ile 152mmlik top olsa HE mermi tavsiye ederim ama 175 peni bosa harcamayin. T8 maclarda HE aldiginiza pisman olabilirsiniz.

Son birsey daha sorucam.HE mermileri hangi durumlarda kullanmaliyim? Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burak81s kullanıcısına yanıt
    Benim gorusum, zirhini delemedigin durumlarda rakip cap yapiyorsa capi bozmak icin kullan veya rakipde zirhi cok dusuk olan tanklar var ise onlara daha fazla hasar vermek icin kullan. Lakin 15-16 saniye reload suresi olan kv1s de HE kullanman pek mantikli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chewrim

AP mermi kullanıcaksın kardes he degil bu arada lol de senle konusmustk bi aralar tanırsın belki nickim GmNightMare idi

oyunda ki nick ne dostum ekliyeyim
  • APCR kullanmak en mantıklısı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

HE mermi kullanmana gerek yok. KV-2 ile 152mmlik top olsa HE mermi tavsiye ederim ama 175 peni bosa harcamayin. T8 maclarda HE aldiginiza pisman olabilirsiniz.

Son birsey daha sorucam.HE mermileri hangi durumlarda kullanmaliyim? Teşekkürler

HE yi baktın ki karşıdaki arkadaşın zırhını delemiyosun damage vermek için HE kullanırsın. AP de merminin içeri girmesi gerek ki damage vursun. Tabi ki T5 tankın HE si ile T9 a vurursan da bi etki etmez.

HE ile az damage vurursun ama en azından vurursun. Ayrıca HE yi arty ler kullanır bi de KV-2 diğer tankların hepsi AP kullanır mantıklı olan o çünkü.

• quote:

Evet nick bu dostum.Birlikte oynarsak guzel olur sıkıldım yabancilarla iletisim olmadan oynamaktan.

redcomradex

• Kv-1s berbat bir tank. Sadece seviyesine yüksek hasar veren topu var o da isabet ederse. Arl 44 daha iyi. Zırhı sağlam kv1s gibi geleni gideni almıyor. Kv-1s ile arl 44 kapışsa arl alır

• AşıkGenç kullanıcısına yanıt
    Kv1-s ile herhangi bir tier 6 td medium veya heavy kapışsa kv1-si hepsi alır ama savaşlarda senin 135 hasarına karşı 390 gömüp geri kaçtığı için diğer tanklar zararlı çıkıyor vk3601H benim favorimdi troll yan zırhı var IS3 delemiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

Kv1-s ile herhangi bir tier 6 td medium veya heavy kapışsa kv1-si hepsi alır ama savaşlarda senin 135 hasarına karşı 390 gömüp geri kaçtığı için diğer tanklar zararlı çıkıyor vk3601H benim favorimdi troll yan zırhı var IS3 delemiyordu

Alman tier 6medle kv-1s çok rahat alırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.