Şimdi Ara

Kuzey Rüzgarı (Resim, Video, Muhabbet..) 1.Sezon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam yeni bölüm var..yaklaşık 1 saat sonra başlıyor...Ben pek umutlu değildim bu diziden ama bence sınıfı geçti..Konusu çok derin ve sağlam..Toplumsal olaylawrada parmak basıyor...özellikle istanbula yapılacak 3.köprü hakkındaki senaryosu çok güzel ve kafa karıştırıcı..Müzikleride ayrı bir güzel ve uyumlu...oyuncular zaten tartışmasız Türkiye nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında...Ben sadece poyrazın annesinin ağlama sahnelerine biraz sinir oluyorum pek beceremiyor çünkü...

Yalnız.
    Poyraz nasıl oluyor da bu kadar çabuk iyileşiyor. 4 kurşun yemiş 36 saatte hastahaneden çıkıyor. Bu adam süperkahraman değil ki.

Orjinalden alıntı: PHI

Yeni bölüm de diğer bölümler gibi gayet güzeldi.
    Bakalaım bundan sonraki bölüm önemli.

Yalnız.
    Poyraz nasıl oluyor da bu kadar çabuk iyileşiyor. 4 kurşun yemiş 36 saatte hastahaneden çıkıyor. Bu adam süperkahraman değil ki.

ama oktay kaynarca da her dizi de önüne gelen yere burnunu sokuyor vuruluyor kurtlar vadisinde de sağlam çıkardı da başrol gitti elden diye harcadılar çakır ı

Bu bölümde selçuk yöntem de kadroya dahil olmuş.

Aziz rolü ile dostlar'ın arasına katılıyor. Ve diziye giriş yapıyor.
    Geçtiğimiz bölümü bölük pörçük izledim biraz. Görünüşe göre ekber öldü. De pek inandırıcı gelmedi bana. Kadir inanır öyle hemen ölemez ölmemesi lazım yahu.
    Onu öldürdüler diye selçuk yöntemi diziye sokmuş olabilirler. Bilemiyorum.
    Cahit orda ekberi öldürmeden bırakmaz. Ama karanlık oluşu ve görmeyişimiz şüphe uyandırıyor.
    Selçuk yöntem yine harikalar yaratacak gibi.
    Ama kadir inanır öldüyse dizide ikisini bir arada görememek kötü.

Kadir ağa diziden ayrılacağını 2 hafta önce bildirmişti. Kabadayı dizisi çekecektik, aşk dizisine çevirdiler diye bıraktı diziyi. Yani gerçekten öldü. Öldürülme sahnesinin net olmamasının sebebi ise öldürülerek ayrılmayı kabul etmemiş kadir Ağa, o yüzden yerine başkası oynamış o sahnede.

Tercümesi: Eşek koştu koştu koştu, suya düştü... Boğuldu!
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

PHI

Kadir ağa diziden ayrılacağını 2 hafta önce bildirmişti. Kabadayı dizisi çekecektik, aşk dizisine çevirdiler diye bıraktı diziyi. Yani gerçekten öldü. Öldürülme sahnesinin net olmamasının sebebi ise öldürülerek ayrılmayı kabul etmemiş kadir Ağa, o yüzden yerine başkası oynamış o sahnede.

Haydaaaa. Yeni duyuyorum vozer hocam. Hiç iyi olmadı şimdi bu. Biz hem Oktay kaynarca hem de Kadir inanır var diye izliyorduk ki ikisi de çok güzel götürüyorlardı bence diziyi.
    Kadir inanır kimi sahnelerde gerçekten şahane idi bence. Şimdi onun yerine Selçuk Yöntem'i getirdiler Aziz rolü ile yani. Aziz Poyraz'ın en yakını olacak şimdi öyle mi?
    Aziz'in geçmişine de zahiti bi yerlerden sokarlar. Azizin de bi kuyruk acısı vardır cahitten yana. Zaten poyraz yakalayınca o benim diyip alıyordu elinden cahiti.
    Bakalım nasıl gidecek devamı. 2 dizi takip ediyorum zaten. Bozmasalar bari şunu.

• Açıkçası Kadir'in gidişi hele bir de dublör kullanılması soğuttu beni diziden. Kadir İnanır'ı diziden çıkartmak için resmen senaryo değişti. Böyle elleri her yere uzanan davut ve Ekber bu kadar komik ve basit bir tuzağa düşüp ölmemeliydiler. Artık izler miyim bilemeyeceğim.

• quote:

Açıkçası Kadir'in gidişi hele bir de dublör kullanılması soğuttu beni diziden. Kadir İnanır'ı diziden çıkartmak için resmen senaryo değişti. Böyle elleri her yere uzanan davut ve Ekber bu kadar komik ve basit bir tuzağa düşüp ölmemeliydiler. Artık izler miyim bilemeyeceğim.

Gerçekten de öyle. Ekber dediğin gibi her yerde eli olan herşeyi bilen bir karakter olarak gösterilmişti. Şimdi ise bu kadar basit bir şekilde yakalanıp basitçe ölmesi diziden çok şey kaybettirdi bence de.
    Bakalım bir kaç bölüm daha izlerim. Eğer Selçuk Yöntem Kadir İnanır'ın yerini alabilir de senaryoyu da bi şekilde kurtarırlarsa (Bakarsın aziz de amcası çıkar poyrazın) belki senaryoya devam edilebilir.

• Şimdi Ekber'in ölümünü yeniden izledim de. Diziye de yakışmamış dizinin kalitesine de. Ekber'i bugüne kadar güç timsali biri olarak gösterdiler. 13. bölümde ise ekber tek laf etmeden cahit tarafından vuruldu ve kum torbası gibi yere yığılıverdi. Saçma olmuş.

Sonra. Bu dizinin ismi Kuzey Rüzgarı. Ekberin asıl ismi Kuzey Taşova. Poyraz da kuzeyden esen rüzgar. Kuzey rüzgarı isminin manası buradan geliyor.
    Dizinin başrollerinden biri daha 13. bölümde öldürülemez kardeşim. Baştan adam akıllı yapın planınızı. Kadir inanırı şimdi diziden öyle ya da böyle çıkartmak da neyin nesi.

Selçuk Yöntem'in karizması bakalım yetecek mi diziyi ve senaryoyu kurtarmaya.

Ekber'i bugüne kadar güç timsali biri olarak gösterdiler. 13. bölümde ise ekber tek laf etmeden cahit tarafından vuruldu ve kum torbası gibi yere yığılıverdi. Saçma olmuş.

Bugünkü Sabah gazetesinde yazdığına göre Kadir İnanır ölerek ayrılmayayım demiş, tam da bu senin değindiğin nokta yüzünden. Güç timsali gösterilen bir karakterin basit bir şekilde ölmesi olmaz. Tamam denmiş kendisine ve sünnet alanından kaybolma sahnesi çekilmiş ve güya esrarengiz şekilde kaybolarak ayrılacakmış diziden ama Kadir'in bilgisi dışında o vurulma sahnesi dublör ile çekilip yayınlanmış.

Ben gazetenin yalancısıyım. Kesinlikle apar topar çok aceleye getirilmiş bir ölüm, hiç olmamış.

• quote:

quote:

Ekber'i bugüne kadar güç timsali biri olarak gösterdiler. 13. bölümde ise ekber tek laf etmeden cahit tarafından vuruldu ve kum torbası gibi yere yığılıverdi. Saçma olmuş.

Bugünkü Sabah gazetesinde yazdığına göre Kadir İnanır ölerek ayrılmayayım demiş, tam da bu senin değindiğin nokta yüzünden. Güç timsali gösterilen bir karakterin basit bir şekilde ölmesi olmaz. Tamam denmiş kendisine ve sünnet alanından kaybolma sahnesi çekilmiş ve güya esrarengiz şekilde kaybolarak ayrılacakmış diziden ama Kadir'in bilgisi dışında o vurulma sahnesi dublör ile çekilip yayınlanmış.

Ben gazetenin yalancısıyım. Kesinlikle apar topar çok aceleye getirilmiş bir ölüm, hiç olmamış.

Haydaaaa. İyice saçmalamışlar bu gerçekse. Hadi kadir inanır ile yollarını ayırdın. Ki yapılmaması gerekn bir şey. dizi bi yerde poyrazdan sonra onun üstüne kurgulanmış bir dizi. Hadi ayırdın yollarını niye sözüne sadık kalmıyorsun.
    Bence de kadir inanır bu sahnedeki gibi bir ayrılık istemezdi heralde. Yani en azından yılların kadir inanır'ı kıytırık bir ölüm ile diziden atamazsın. Zaten o ölüm sahnesi cahit'in bir cümlesini içeriyor. ve tek kurşun sık öl. bitiyor.
    Adama demezler mi poyraza 3 kurşun girdi de ertesi gün nasıl ayağa kalktı hatta hastaneden çıktı diye.
    Sen ekbere tek kurşun sık. Orda bi de dalga geçer gibi arkaya yıkılarak hemen ölüversin.
    Hiç olmamış. Hem de hiç. Gerçekten yakıştıramadım böyle bir şeyi.
    Dediğim gibi eer kurtarırlarsa selçuk yöntem ile kurtarabilirler. Ama o da bi yere kadar. Eğer saçmalamazlar da dediğim gibi aziz de poyrazın amcası yahut ekberin akrabası falan çıkmazsa azizin poyrazla bir bağlantısı olmadan havadan bi bağlantı oluşturmaya çalışacaklar.
    Bakalım nası kıvıracaklar.

• ben açıkçası oktay kaynarcanın 3 kurşun yedikten 36 saat sonra hastaneden çıkmasından itibaren soğudum diziden...

kadir inanırın diziden ayrılması ise tam bir skandal bence...kadir baba bu dizi işini yapamadı birtürlü yıllardır...hiçbir dizisi tutmadı...bundan umutluyduk ama buda daha 13.bölümde cırtladı...

yazık gerçekten...selçuk yöntem de çok değerli bir oyuncu ama söz konusu kadir inanırken ikisini kıyaslamak zaten çok saçma olur...
    Fenerbahce UEFA Kupasını Alırsa Ne Yapar ? Playstation'ı Kapatır Yatar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

ben açıkçası oktay kaynarcanın 3 kurşun yedikten 36 saat sonra hastaneden çıkmasından itibaren soğudum diziden...

kadir inanırın diziden ayrılması ise tam bir skandal bence...kadir baba bu dizi işini yapamadı birtürlü yıllardır...hiçbir dizisi tutmadı...bundan umutluyduk ama buda daha 13.bölümde cırtladı...

yazık gerçekten...selçuk yöntem de çok değerli bir oyuncu ama söz konusu kadir inanırken ikisini kıyaslamak zaten çok saçma olur...

Bi ara aynalı konak mı(asmalı konak değil) ayna mı ne öyle bi dizide oynuyordu. Nevşehirde çekilmişti sanırım. O epey tutmuştu. Sonrakileri tutturamadı.
    Ben de bunda devam eder diyordum ama hiç iyi olmadı.
  • valla kadir in ayrılması dizinin reytinglerini oldukça düşürecektir...1-2 bölüm sonra kalkabilir diye düşünüyorum gösterimden...çok yazık olucak bu kadar harika bir oyuncu kadrosu var...benim en beğendiğim bayanlardan biride bu dizideydi (ebru cündübeyoğlu)

Orjinalden alıntı: Lord Westside

valla kadir in ayrılması dizinin reytinglerini oldukça düşürecektir...1-2 bölüm sonra kalkabilir diye düşünüyorum gösterimden...çok yazık olucak bu kadar harika bir oyuncu kadrosu var...benim en beğendiğim bayanlardan biride bu dizideydi (ebru cündübeyoğlu)

Takip ettiğim iki dizi vardı zaten. Biri kv biri bu. Bu da giderse teke kalacağız.

Kurtlar Vadisi
    Kuzey Rüzgarı
    Köprü
    Arka Sokaklar

Arka sokaklar öyle kafa yormadan, bağlantı kurmaya çalışmadan sadece stres atmak için izlediğim bir dizi. Gerçekten zaman geçirmek için güzel. Hemen hemen her bölümünde ayrı konu var. Zaman sorunu olmayanlara tavsiye ederim. Hoş zaman geçiriliyor.

Bunların yanında denk geldikçe Kavak Yelleri'ne de bakıyorum. Ama sıkı takipçisi değilim, 2 bölüm kaçıyor 1 bölüm denk gelip izliyorum Bu hafta Kuzey Rüzgarı oynamadı heralde, dizi forumlarında göremedim. Yayından mı kalkacak ne?

• quote:

Ben 4 dizi takip ediyorum.

Kurtlar Vadisi
    Kuzey Rüzgarı
    Köprü
    Arka Sokaklar

Arka sokaklar öyle kafa yormadan, bağlantı kurmaya çalışmadan sadece stres atmak için izlediğim bir dizi. Gerçekten zaman geçirmek için güzel. Hemen hemen her bölümünde ayrı konu var. Zaman sorunu olmayanlara tavsiye ederim. Hoş zaman geçiriliyor.

Bunların yanında denk geldikçe Kavak Yelleri'ne de bakıyorum. Ama sıkı takipçisi değilim, 2 bölüm kaçıyor 1 bölüm denk gelip izliyorum Bu hafta Kuzey Rüzgarı oynamadı heralde, dizi forumlarında göremedim. Yayından mı kalkacak ne?

Kadir inanır'ın gidişinin ertesi haftası hemen yayınlanmıyorsa iki seçenek vardır.
    Ya dediğin gibi yayından kalkabilir.
    Ya da seyirciyi yeniden diziye bağlamak için bi hafat ara verirler ve daha iyi çalışırlar yeni bölüm için.

Acaba hangisi.

• Selçuk Yöntem gelir gelmez diziyi kaldırıcaklarını sanmıyorum...en az 2 bölüm daha bakarlar reytinglere bence...Mustafa şevki doğan ın arkası sağlamdır öyle kolay kolay kaldırılmaz onun dizisi...bekleyip görücez haftaya...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.