Şimdi Ara

Kuzey Marmara Otoyolu, radar ve ortalama hiz koridoru hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
41.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben tünellerde ceza yemedim, fakat otoyol izleme kameraları ile hız kontrolü yapılıp yapılmadığından emin olamıyorum. bazı yerlerde sabit kamera ile hız izliyorlar fakat sol şeridi okuyor. altından 151 ile geçtim uyarı yazdı başka birşey yok. kapalı kasa ford transitler ver otoyol işletmecisi firmanın , üstünde kamera techizatı var fakat onlar ile yol durumunu kontrol ediyorlar yoksa hız kontrolü yapılıyor mu orasıda bilinmezlik.

  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

    sende kıskanıyon heralde,85 90 la gittiğin için,görüyon milleti sol şeritte,vaay şersizler ne güzel basıyor,benim çektiğim sefalete bak diyosundur içinden  

  • Sorma kıskançlıktan çatlıyorum.

    Kamyonu parkedince 0-100 süresi 8,6 saniye olan şahsi aracıma biniyorum. Bana fazlasıyla yetiyor. Aracım hiç zorlanmadan 240 yapıyor. Ama ben yine de otoyol limitlerine uygun sürerim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam trafik hız limitlerine uymayıp ceza yemiş, bununla ilgili üşenmemiş bir sayfa mesaj yazmış, kendisi hariç herkesi suçlu çıkartmış (otoyol işletmecisi firma, tarfik kontrolü için radar uygulaması yapan jandarma, trafik kanunu, hız limitlerini belrieyen kuruluşlar, denetim yaptıran iç işleri bakanlığı, yolla ilgilenen ulaştırma bakanlığı, hatta hava durumuna kadar :D )

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.