Şimdi Ara

Kuzey Kore Dolandırıcılık - +850 4806830

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cep telefonunuza aşağıdaki tarzda mesajlar geliyorsa kesinlikle aramayın. +850 4806830 nolu numaradan geliyor ve kredi kartınızda puan birikti 0850 220 0505 numarayı arayın diyerek dolandırıcılık yapıyorlar. Bu numaralar uluslararası Kuzey Kore numaralarına bağlı, kredi kartı numaranızı tuşlayın puan yüklenecek vs. diyerek kart numarası toplamaktalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 6 Aralık 2013; 14:33:43 >

• ne kuzey koresi onlar türkiyede ki özel servis numaraları , kuzey koreden türkçe mesaj atacak halleri yok heralde
  • ben arıyorum tl yok hattımda dakika var - yede düşmüyor sohbet ediyoruz kredi kartı numarası degilde para felan istiyolar evlenelim diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

ben arıyorum tl yok hattımda dakika var - yede düşmüyor sohbet ediyoruz kredi kartı numarası degilde para felan istiyolar evlenelim diyorlar.

• Kuzey Kore diyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

ben arıyorum tl yok hattımda dakika var - yede düşmüyor sohbet ediyoruz kredi kartı numarası degilde para felan istiyolar evlenelim diyorlar.

bugun aradılar yine yunanistan sanırım +30 3 kere aradım ses yok biraz önce yine denedim :D haftada 1-2 kere arıyorlar farklı farklı numaralardan.

• +850 Kuzey Kore uluslararası arama kodudur.

0850 bizim Superonline gibi operatorun verdigi koddur Dikkat ederseniz aramalarda +90850 olarak degil direk +850 ile arama yapilmaya ayarlanmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arayana kol gibi fatura girer adam turkce sistem kurmustur yine kendi adami mh ayagina uzun uzadiya telefonda konusturursa gelen fatura tutari ile marsa insanli yolculuk yapilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.