Şimdi Ara

Kuzey Köprüsü 100C geciyor YARDIMM!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce SpedFan Proğramını indirip kurdum makinamın sıcaklık değerlerini merak ettiğim için fakat kuzey köpsüsünün sıcaklığını ne yaptıysam düşüremedim. Kuzey Köprüsü soğutucusuda aldım oda pek fayda etmedi. Açılışta 80C açılıyo sonra yükseliyo ve 100C yi geçiyo. Ne Yapmam lazım yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

iyi akşamlar.

• Büyük ihtimalle speedfan yanlış algılıyor. Bios'dan bakmayı dene. Bios da hala aynı şekilde ise ya diode da bi sorun var, yada heatsink tam oturmuyor demektir. Heatsinki kontrol et üstüne tam oturuyor ise 90 derece yazarken elini heatsinkin üstüne koy, elin erimez ise yanlış algılıyor demektir :) ki %90 ihtimalle yanlış algılıyor.
  • Şu şekilde hani sıcak kömür sobaları olur parmağını dokundurur dokundurmaz hemen çekersin ya aynen öle şuan. boşta 92C oyunlarda falan 115 ama genede bi biostan bakayım.xılence soğutucu aldım ama pek fayda etmedi. aliminyum bloğu çıkrıp denicem bakalım nasıl olcak. Bu arada diode ne demek??????
  • Şimdi şöyle bi durum var, heatsink tam oturmuyor olsa baya ılık olur elleyince, tam oturuyorsa ise belli bi sıcaklıkda olur söyle 3-4 saniye tutup çekebilirsin. 40 derece civarındadır en kötü boşta. Yani 90 derece olma imkanı yok gibi oluyor bu durumda. Bende de Biostar 790GX var 90 derece gözüküyor ve herkesde bu şekilde hatalı gösteriyor, yeni sürüm bios ile düzelticeklerdi o sorunu. Dediğim gibi endişelenmeni gerektirecek bi durum söz konusu değil.

Bu arada diode derken ısıyı bildiren sensörü kasdetmişdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iced -- 20 Ağustos 2009; 0:15:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.