Şimdi Ara

Kuzey Irak Telefon Fiyatları GÜNCEL (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.694
Cevap
64
Favori
857.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 lik için pahalı 32 gb lik olsa iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugün erbil family mall a uğradım.
    digital city de birkaç telefon fiyatına baktım belki merak edenler vardır fiyatlar şu şekil.
    digital city

z3 635$

z2 419$

note3neo 355$

note3n900 459$

note4 659$

alpha 469$

s5 479$

s4 319$

s3mini 129$

• cumali_yuksek C kullanıcısına yanıt
    32 gb lık sürüm için sebeke sorun cıkıyor dedıler. birde fazla donma oluyor dedı telefoncu.
  • Sana tavsiyem lg g3 un 16 gb ligina o kadar para verme onun yerine xperia z2 al.Sony lerde imei atılmıyor ama pasaportuna kaydettirirsin azıcık daha fazla veririrsin daha iyisini alırsın

• Bugün
    1 adet samsung galaxy s3 mini 140$ 1 LG G3 16 Gb 390$ 1 adet sony smartband swr10 (onun fiyatı 25-30 civarı ise al diye verdim) :) Hayırlısı olsun.
    urFanyum un dediği gibi bilekliği kullanmasamda satıp telefon maliyetini düşürücem. Bileklik gibi katma değeri yüksek ürünleri buradan tavsiye edecekler varsa tavsiyelerinize açığız
  • valla dostlar lg g3 16 gb lık olanı aldım. yarın elime gecıyor. artık hayırlısı ne ise o olur. bakalım görelim ne olacak
  • note 4 almak istesek, pasapot kaydını yapabileceğim nereler var?
  • İphone 6 Plus 16GB lık fiyat ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nativen -- 13 Aralık 2014; 16:19:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

note 4 almak istesek, pasapot kaydını yapabileceğim nereler var?

Pasaportu olanlar,forumun ikinci el bölümünde ilan açar,ordan adamla görüşürsünüz,kayıt yaparsınız,bende 4 gün önce pasaport kaydı vardı,burdan bir arkadaşın telefonunu kaydettik
  • Note 4 için pasaport kaydi gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: bistuyek

arkadaşlar cuma tatil günü family mall a gidecem telefon fiyatlarına bakarım.
    güncel listeyi cuma akşamı yazarım buraya.artık kendime alacağım telefonada karar verecem.
    ya galaxy alpha yada
    lg g3

G3'ün fiyatını öğrendinizmi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatsalmann -- 12 Aralık 2014; 11:44:48 >
  • İphone 6 16GB ve İphone 6 Plus 16GB lık fiyatları ne kadar?
  • ırak da bu htc nin akıllı bluetooth telefon Aparatını hiç görmediniz oldu mu
    http://www.htc.com/tr/accessories/htc-mini-plus/
    Bu sadece htc telefonlarla çalışan bir bluetooth telefon.

• G3 BEAT (G3 MİNİ ) VAR MI ACABA ORALARDA? FİYAT SORAN OLURSA SEVİNİRİM
  • up
  • Baktım forumda kimseden artık ses çıkmıyor kendi imkanlarımla öğrendim.İki gün önce Zaho da bir telefoncudan aldığım fiyatlar :
    G3 16 GB :400 $
    32 GB :430 $
    iphone 6 : 740$
    S3 mini : 135$
    S4 mini : 210$
    S3 : 270$
    S4 : 340$
    S5 : 480$
    Note3 :480$
    Note4 : 630$
    iphone 5s: 550$
    Sony Z2 : 410$
  • Teşekkürler. Bayadır fiyat gelmiyordu.
    Bende geçen hafta 140 $ a s3 mini 390 $ ada lg g3 16 gb aldım cumartesi günü elime ulaştı. Lg g3 ün faturasinida yollamis arkadas sagolsun uluslararası garantisi olmus oldu ama tabi kabul edip etmeyeceklerini bilmiyorum.

• Htc desire 816 280$

ucuz bir telefona ihtiyacim vardi. buradaki o fiyata alinacak rakiplerine gore cok hos bir telefon. Ozelliklerine gore fiyati da iyi bence.

• Aslında maddi durumum biraz olsa şubat tatilinde benim tırcı bir dayı ile beraber gidip 3 er li alacağım toplam da 6 telefon da, işin ticaretini yapmıyorum, kar payı verecek olan varsa belli ücret karşılığında kendisine getirebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.