Şimdi Ara

Kuzey Güney dizisi güzelmiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç izlemedim diziyi, youtubede para şike sahnesini izledim tesadüfen, güzel olmuş

dizi iyimi komple?

• Dizi çok iyi ama son 15-20 bölüm bozuyor,cıvık cıvık aşk dizisine dönüşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezon efsaneydi
  • İzlemene değmez.

• 46, Behzat Ç ve Galip Derviş dışında dizi tavsiye etmiyorum Türkiye'de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    İzlemediğin diziyi nasıl tavsiye etmiyorsun?
    Konuyu açan arkadaş mutlaka başlasın Kuzey Güneye

• İlk sezon efsane, 2.sezon ise sağlam çuvallıyor.

Poyraz Karayel, Behzat Ç. Ezel tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güney kore dizileri izle
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Dizi çok iyi ama son 15-20 bölüm bozuyor,cıvık cıvık aşk dizisine dönüşüyor

katılıyorum. kesinlikle başla, son 20 bölümlerde hızlı hızlı geçersin bazı sahneleri.
  • iyi gidiyordu sonra saçmaladılar tabi muhteşem yüzyılla reyting yarışı olduğu için 2. planda kalmış bir diziydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

quote:

katılıyorum. kesinlikle başla, son 20 bölümlerde hızlı hızlı geçersin bazı sahneleri.

Herkes 2.Sezonu genelleyip kötü diyor ama 60'a kadar güzel gidiyordu. Daha sonra malum çiftin vıcık vıcık aşkını izledik. 65 den sonra dizinin yarısı onların aşkı oldu zaten. 1.5 saatlik diziyi 40 dk da izler oldum. Finalini de beğenmedim. Zaten Ay Yapımın Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü dışında tüm dizilerinin finalleri vasattı bana göre.

• Öykü Karayel gibi bir kezbanın oyunculuğuna katlanabilirsen peygamber sabrı var demektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

quote:

Herkes 2.Sezonu genelleyip kötü diyor ama 60'a kadar güzel gidiyordu. Daha sonra malum çiftin vıcık vıcık aşkını izledik. 65 den sonra dizinin yarısı onların aşkı oldu zaten. 1.5 saatlik diziyi 40 dk da izler oldum. Finalini de beğenmedim. Zaten Ay Yapımın Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü dışında tüm dizilerinin finalleri vasattı bana göre.

aynen, 40la 60 arası belki de dizinin ilk sezonundan bile iyiydi, sevilen sahneler hep bu aralıkta.

• Bence güzel diziydi izlenir yani, birde şu xxx dizisi dışında izlemeyin diyen aptalları takmayın Türkiye'de onlarca başarılı yapım var hepsini izlemeden atlıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Amerikadan sonra en çok dizi ihracatı yapan ülkeyiz. Yine dizi sektöründe en başarılı 4-5 ülkeden biriyiz ama bununla övüneceğimiz yerde yerin dibine sokuyoruz. Bir çok dizimiz Güney Amerikada reyting rekorları kırıyor,onlarca ülkeye satılıyor milyonlarca kişi tarafından izleniyor ama yinede küçümsüyoruz. Amerika ve İngiltereyle kıyaslayarak hata yapıyoruz. Tabikide bu 2 ülke kadar kaliteli dizi üretemiyoruz ama bizim de kaliteli dizilerimiz var yani. Süreler biraz inse daha da artacak bu kaliteli diziler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 3 Ağustos 2016; 14:41:55 >
  • Ben beğenmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler_Bing

Aynen. Amerikadan sonra en çok dizi ihracatı yapan ülkeyiz. Yine dizi sektöründe en başarılı 4-5 ülkeden biriyiz ama bununla övüneceğimiz yerde yerin dibine sokuyoruz. Bir çok dizimiz Güney Amerikada reyting rekorları kırıyor,onlarca ülkeye satılıyor milyonlarca kişi tarafından izleniyor ama yinede küçümsüyoruz. Amerika ve İngiltereyle kıyaslayarak hata yapıyoruz. Tabikide bu 2 ülke kadar kaliteli dizi üretemiyoruz ama bizim de kaliteli dizilerimiz var yani. Süreler biraz inse daha da artacak bu kaliteli diziler
    quote:

Orijinalden alynty: gslicocuk

Aynen. Amerikadan sonra en çok dizi ihracaty yapan ülkeyiz. Yine dizi sektöründe en ba?aryly 4-5 ülkeden biriyiz ama bununla övünece?imiz yerde yerin dibine sokuyoruz. Bir çok dizimiz Güney Amerikada reyting rekorlary kyryyor,onlarca ülkeye satylyyor milyonlarca ki?i tarafyndan izleniyor ama yinede küçümsüyoruz. Amerika ve Yngiltereyle kyyaslayarak hata yapyyoruz. Tabikide bu 2 ülke kadar kaliteli dizi üretemiyoruz ama bizim de kaliteli dizilerimiz var yani. Süreler biraz inse daha da artacak bu kaliteli diziler

evet uzun süre yüzünden heba olan çok dizimiz var aslynda

• oyuncular sayesinde tuttu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.