Şimdi Ara

Kuzenimin düllüğü büllüklü çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün olduğu gibi yine otobüsteydim. O günün yorgunluğu beni perişan bi halde bırakmıştı ve bende bu yorgunluğu atmak için sabaha kadar pc oynayacaktım(Evet pc oynamak yorgunluğumu alıyor). Eve vardığımda ne ailemden ses vardı ne başka birisinden. Dikkatlice baktığımda ise ayakkabılıkta tanımadığım bir ayakkabı olduğunu gördüm. Dedim heralde annem yeni ayakkabı aldı çünkü kadın ayakkabısıydı topuklu bişey böyle. Tabi ben evde tekim sanıyorum party party time. Üzerimi çıkardım banyoya giricem tam kapıyı açtım karşıma kim çıksın dersiniz? Karşıma biri çıkmadı ama tuvaletten öyle bir koku geliyorduki anlatamam bildiğin 30 ineğin dışkısını bir eve toplamışlar. Zar zor kendimi toparlayıp dışarı kaçtım kapıyı arkamdan sertçe kapadım. İçerden biri seslendi utanmıştı sanırım. İlk önce tanımadım ama sonra ıkınması 6-7 sene öncesinden geçirdiği bir kazadan aklımdaydı ve ordan tanıdım. Bu kuzenimde tabi o kadar süre görmemiştim nasıl bir şey merak ediyorum. Bu utanarak peçete istedi bide üstüne. Gittim odama altın süslemeli tahdatan 50 cm e 50 cm kutumdan o güne kadarki bütün sakladığım parfümleri deodorantları ve daha nicelerini bir peçeteye sıktım. Daha sonra bu peçeteyi ağzıma taktım ve öle içeri girebildim. Zar zor peçeteyi uzatıp dışarı çıktım. Daha sonra baktım kıyafetler yerde tabi direk toparladım üzerime bir şeyler giydim. Geçtim pc başına dh ye felan girdim. Kız dışarı çıktı ama abi yok böyle bişey, 4 sene içinde biri bu şekilde bir evrim geçirebilir mi? İnternette izlediğim karılardan daha güzeldi. Ancak yinede o kokuyu bastırmıyordu o da utanmıştı haliyle. Tek söylediği dün akşam kuru fasulye yedim oldu... İkimizde bir odaya geçtik ve 1 saat boyunca hiç konuşmadık. Tam koku çıkmıştır dedim banyo edeyim. Girdim banyoya hafif koku vardı ama idare edebiliyordum. Bi anda içeri kuzenim girdi ve önce yıkanmak için yalvardı filan yok uzun yoldan geldim filan bilmemne. Tabi o sırada benim aklımda şimşekler çakıyor ... Her neyse dedim olmaz senin yüzünden 1 saat bekledim zaten bi anda dudaklarıma osurdu zebaniye dönüşüp beni zindana attı. Daha sonra yanına ekmek kafalı bilmemne evladı elmır geldi. Tarçın ve arkadaşları ona katıldı. Bu şekilde kuzenimi düllüğü büllüklü çıkmış oldu. Haliyle bu da böyle bir anım paylaşmak istedim. Bu arada gerçekten çok güzel zamanlardı böyle bir anıyı yaşayabildiğim için çok mutluyum herkese iyi forumlar..

• EDİT: OKUMAYIN kuzeni dudaklarına yapıştı sanan ergenin hazin dolu malum türden hikayesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 17 Haziran 2016; 17:50:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl+f + zebani = mutluyum
  • Enescim durumumuz yoktu okuyamadik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese iyi forumlar da güldüm.
  • yyyardımmm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.