Şimdi Ara

KUVEYT TÜRK YENİ MÜŞTERİ DAVET 500TL TOPLAM 7800TL YE VARAN HOŞGELDİN ÖDÜLÜ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
4
Favori
2.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonda nfc olması gerekiyor mu? nfc'siz telefonla kod girilip müşteri olunabiliyor mu?

u soruma ilk cevap verenin davet kodunu kullanacağım,

E vet

H ayır

Evet

Referans Kodum: TX997043

NFC özellikli tüm akıllı telefonlar ile başvuru yapabilirsiniz. Telefonunuzda NFC özelliği yoksa veya çalışmıyorsa, hiç merak etmeyin. Hesap açılışının ardından size SMS yoluyla gönderilen IBAN'a başka bir bankadaki şahsi hesabınızdan para transferi yaparak Kuveyt Türk hesabınızı aktifleştirebilirsiniz.

https://www.kuveytturk.com.tr/sikca-sorulan-sorular#:~:text=NFC%20%C3%B6zellikli%20t%C3%BCm%20ak%C4%B1ll%C4%B1%20telefonlar,yaparak%20Kuveyt%20T%C3%BCrk%20hesab%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1%20aktifle%C5%9Ftirebilirsiniz.

https://www.kuveytturk.com.tr/sikca-sorulan-sorular

Sistem kimliğimi neden okumamış olabilir?

Böyle bir durumda, telefonunuzun NFC ayarlarını kontrol ederek işlemi tekrar deneyin. Yine olmazsa, alternatif yöntemle NFC okutmadan hesap açılış sürecini gerçekleştirebilirsiniz. Hesap açılışının ardından size SMS yoluyla gönderilen IBAN’a başka bir bankadaki şahsi hesabınızdan para transferi yaparak Kuveyt Türk hesabınızı aktifleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Eylül 2025; 19:24:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Evet

NFC özellikli tüm akıllı telefonlar ile başvuru yapabilirsiniz. Telefonunuzda NFC özelliği yoksa veya çalışmıyorsa, hiç merak etmeyin. Hesap açılışının ardından size SMS yoluyla gönderilen IBAN'a başka bir bankadaki şahsi hesabınızdan para transferi yaparak Kuveyt Türk hesabınızı aktifleştirebilirsiniz.

https://www.kuveytturk.com.tr/sikca-sorulan-sorular#:~:text=NFC%20%C3%B6zellikli%20t%C3%BCm%20ak%C4%B1ll%C4%B1%20telefonlar,yaparak%20Kuveyt%20T%C3%BCrk%20hesab%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1%20aktifle%C5%9Ftirebilirsiniz.

Böyle bir durumda, telefonunuzun NFC ayarlarını kontrol ederek işlemi tekrar deneyin. Yine olmazsa, alternatif yöntemle NFC okutmadan hesap açılış sürecini gerçekleştirebilirsiniz. Hesap açılışının ardından size SMS yoluyla gönderilen IBAN’a başka bir bankadaki şahsi hesabınızdan para transferi yaparak Kuveyt Türk hesabınızı aktifleştirebilirsiniz.

KUVEYT TÜRK YENİ MÜŞTERİ DAVET 500TL TOPLAM 7800TL YE VARAN HOŞGELDİN ÖDÜLÜ
    KUVEYT TÜRK YENİ MÜŞTERİ DAVET 500TL TOPLAM 7800TL YE VARAN HOŞGELDİN ÖDÜLÜwww.kuveytturk.com.tr
    Sıkça Sorulan Sorular | Kuveyt Türk Katılım Bankası

Kuveyt Türk’te farklı kanallar üzerinden yapacağınız işlemlerle ilgili aklınıza takılan tüm sorular için detaylı cevaplara buradan ulaşın!

TX997043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Eylül 2025; 19:24:46 >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Davet kodum günceldir...

➡️➡️➡️ CT940342

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet

Mobil programı indiirp , yeni müşteri olma kısmında , referansı yazın ordan işlemlere devam edin görüntülü görüşme ile hesap açın bu kadar .

Telefonunuza mesela android ise google store dan Kuveyt Türk mobil indirip kurun, link vermeyim resmiş KuveytTürk sitesinden de bulursunuz. Apple içinse apple market sanırım.

Kuveyt Türk kurunca YENİ MÜŞTERİ ol diyorsunuz. REFARANS KODUMU girin.

Sizden herşeyi sırayla isteyecek.

Mesela nufus cüzdan ön arka resim çek kamerayla diyecek.

sonra telefonunuzun NFC sini aç diyor siz açık tutun. yeni cipli kimlik kartınızı telefona dayayıp okutun diyor.

Ardından biraz bekletecek , yoğun saat ve yemek saatine denk getirmeyin az beklerisiniz diyorlar, GMÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME AÇILACAK. Naşvuran kişinin yanında başkası görünürse veya sesi duyulursa işlemi kesebiliyorlar.

Yaşlı biriyse siz tembihleyin, kendiniz iseniz sıkıntı çıkmaz elemanlar çok kibar, saygılı, biz emeklilere adım adım söylüyorlar sabırllar

bana sorulanları ben burdan da aradım buldum mesela NFC yoksa merak etmeyin diyor . dan baktım NFC yoksa size IBAN veriyormuş kendinize ait bir hesaptan para yolluyormussunuz açılıuyormuş ama Ödül kazanmak için Görüntülü görüşme olsa daha iyi. Burayada bakın çok kampanya var, davet kampanyası detayda var. 2 tarafta kazanıyor

ama size yeni müşteriye çok kampanya var : MUTLAKA BAKIN DEĞERLENDİREBİLDİĞİNİZİ DEĞERLENDİRİN BOL KAZANÇLAR.

www.kuveytturk.com.tr
    Kendim İçin | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin

www.kuveytturk.com.tr

TX997043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Eylül 2025; 19:25:39 >
    .
    ..
    ...

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    "NFC yoksa size IBAN veriyormuş kendinize ait bir hesaptan para yolluyormussunuz" kısmını açayım; nfc olamasa da görüntülü görüşme bittikten sonra, uygulamaya girince kendiniz iban'ı görüyorsunuz zaten, kendi adınıza olan başka bir banka hesabından eft olarak 1-2 tl göndermek kafidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mobil programı indiirp , yeni müşteri olma kısmında , referansı yazın ordan işlemlere devam edin görüntülü görüşme ile hesap açın bu kadar .

Telefonunuza mesela android ise google store dan Kuveyt Türk mobil indirip kurun, link vermeyim resmiş KuveytTürk sitesinden de bulursunuz. Apple içinse apple market sanırım.

Kuveyt Türk kurunca YENİ MÜŞTERİ ol diyorsunuz. REFARANS KODUMU girin.

Sizden herşeyi sırayla isteyecek.

Mesela nufus cüzdan ön arka resim çek kamerayla diyecek.

sonra telefonunuzun NFC sini aç diyor siz açık tutun. yeni cipli kimlik kartınızı telefona dayayıp okutun diyor.

Ardından biraz bekletecek , yoğun saat ve yemek saatine denk getirmeyin az beklerisiniz diyorlar, GMÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME AÇILACAK. Naşvuran kişinin yanında başkası görünürse veya sesi duyulursa işlemi kesebiliyorlar.

Yaşlı biriyse siz tembihleyin, kendiniz iseniz sıkıntı çıkmaz elemanlar çok kibar, saygılı, biz emeklilere adım adım söylüyorlar sabırllar

bana sorulanları ben burdan da aradım buldum mesela NFC yoksa merak etmeyin diyor . dan baktım NFC yoksa size IBAN veriyormuş kendinize ait bir hesaptan para yolluyormussunuz açılıuyormuş ama Ödül kazanmak için Görüntülü görüşme olsa daha iyi. Burayada bakın çok kampanya var, davet kampanyası detayda var. 2 tarafta kazanıyor

ama size yeni müşteriye çok kampanya var : MUTLAKA BAKIN DEĞERLENDİREBİLDİĞİNİZİ DEĞERLENDİRİN BOL KAZANÇLAR.

www.kuveytturk.com.tr
    Kendim İçin | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin

www.kuveytturk.com.tr

TX997043

ilave.

acele etmeyin. Emekli maaş taşıma yapın bir an önce , emekli maaş promosyonunada başvurun banka ile mutlaka. siz adece maaş çekmek için SAĞLAM KART PARA KARTI DEBİT KART alın. ilk maaş yatınca KREDİ KARTINI 1-2 gün sonra isteyin acele etmeyin. ilk harcama maaş yattıtan 2 gün sonra diyor çünkü. eski kampanyaya sayıyorlarmış ödül az oluyormuş. OTOMATİK ÖDEME SAKIN VERMEYİN. ilk maaş ardından verin ki mağdur olmayın.

edevletten adres değiştirme maaş taşıma işlemi , PROMOSYONA BAŞVURMAK ANLAMINA GELMEZ. mutlaka kuveyt türk şube veye MH ile EMEKLİ MAAŞIMI sizden alıp MEKLİ MAAŞ PROMOSYONUNA BAŞVURMAK İSTİYORUM demelisiniz. ONAM yapmalısınız yoksa sadece maaş yatar kuveyttürke. Ve kredi kartı istemetin, otomatik ödeme şimdi vermeyeceğim ilk maaş yattıktan sonra kredi kartı başvurun, otomatik ödeme talimatları yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Eylül 2025; 19:26:18 >
    .
    ..
    ...

• KUVEYT TÜRK

Referans Kodum: RV594181

isteyenler, bu kodla k.turk müşterisi olabilir. uygulamayı indirdikten sonra, açınca, sağ altta daha fazlası 'na tıklayıp, çıkan menüden müşteri ol deyince, referans girilecek alan çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

➡️➡️➡️ CT940342

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 14 Eylül 2025; 20:3:32 >
  • Davet kodum günceldir...

➡️➡️➡️ CT940342

Bu mesaj silindi.

TX997043

Referans Kodum ( Güncel, geçerli)

Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil'deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli.

Müşteri Ol:

https://www.kuveytturk.com.tr/

KUVEYT TÜRK YENİ MÜŞTERİ DAVET 500TL TOPLAM 7800TL YE VARAN HOŞGELDİN ÖDÜLÜwww.kuveytturk.com.tr
    Yakınlarını Kuveyt Türk'e Davet Et Toplamda 5000 TL Kazan! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/yakinlarini-kuveyt-turke-davet-et-toplamda-5000-tl-kazan

Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil'deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli.

Müşteri Ol:

https://www.kuveytturk.com.tr/

.
    ..
    ...

• www.kuveytturk.com.tr
    15.000 TL ve Üzeri Fon Alımlarında 1.500 TL Hediye! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/15000-tl-ve-uzeri-fon-alimlarinda-1500-tl-hediye

Ppf yani para fonu alıp en az 30 gün tutarsak 15bin altına düşmez muhtemelen ilaveye gerek kalmaz.

Ama ben Kuveyt Türk ün gümüş fonunu alıp düşerse ilave yaparım riskini göze alırım. Gümüş aklımı çeliyordu, altın fonuda iyiydi, ama şartlarda 15bin altına düşerse 30gün içinde bonus kazanılmaz gibi anladığım.

Ben eski müşteriyim bana bu ayrıcalık yok, referans la davet ettklerime söylüyorum bu şekilde

www.kuveytturk.com.tr
    15.000 TL ve Üzeri Fon Alımlarında 1.500 TL Hediye! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    www.kuveytturk.com.tr
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/15000-tl-ve-uzeri-fon-alimlarinda-1500-tl-hediye

9
    Satın AldımFavori
    15.000 TL ve üzeri yatırım fonu alımlarında 1.500 TL hediye.

Kampanya Tarihleri

15.06.2025 - 31.12.2025

15 Haziran 2025 tarihi itibariyle Kuveyt Türk Mobil'den Kuveyt Türk müşterisi olup 16 Haziran 2025 tarihinden sonra yatırım hesabı açan müşterilerimiz 15.000 TL ve üzeri yatırım fonu alımlarında 1.500 TL fon iadesi kazanıyor.

Kampanya Koşulları

15 Haziran 2025 tarihinden itibaren Kuveyt Türk Mobil'den Kuveyt Türklü olan müşterilerimizin 16 Haziran 2025 tarihinden sonra mobilden yatırım hesabı açarak tek seferde yapacakları 15.000 TL ve üzeri fon alımlarında 1.500 TL hediye edilecektir.

Hak edilen 1.500 TL hediye müşterilerimizin cari hesabına yatırılacaktır.

Müşterilerimizin kampanyadan faydalanmak için 15.000 TL tutarındaki yatırım fonu alımından 30 gün sonra minimum 15.000 TL’lik fon bakiye koşulunu sağlaması gerekmektedir.

Kampanyadan 15 Haziran 2025 tarihi ve sonrasında mobilden hesap açan müşteriler faydalanabilir.

Kampanyadan faydalanabilmek için 16 Haziran 2025 tarihinden sonra Kuveyt Türk Mobil’den yatırım hesabı açılması ve fon alım işleminin hesap açılış tarihinden sonra yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan faydalanabilmek için fon alım işleminin, yatırım hesabı açıldıktan en az 1 gün sonra yapılması gerekmektedir.

Kampanya iadesi 16 Haziran 2025 tarihinden sonra Kuveyt Türk Mobil'den tek seferde yapılacak 15.000 TL ve üzeri fon alımlarında bir defaya mahsus geçerlidir.

Mobilden yatırım hesabı açmak için Kuveyt Türk Mobil’e giriş yaparak ana menüden sırasıyla şu adımları takip edebilirsiniz: Yatırım – Yatırım Hesaplarım – Yatırım Hesabı Aç

Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Kampüs müşterilerimiz için farklı avantaj ile yatırım fonu kampanyası tanımlandığından, bu kampanyadan faydalanamazlar.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir

.
    ..
    ...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.