|
telefonda nfc olması gerekiyor mu? nfc'siz telefonla kod girilip müşteri olunabiliyor mu? u soruma ilk cevap verenin davet kodunu kullanacağım, |
|

|
telefonda nfc olması gerekiyor mu? nfc'siz telefonla kod girilip müşteri olunabiliyor mu? u soruma ilk cevap verenin davet kodunu kullanacağım, |
|
|
Evet Referans Kodum: TX997043 NFC özellikli tüm akıllı telefonlar ile başvuru yapabilirsiniz. Telefonunuzda NFC özelliği yoksa veya çalışmıyorsa, hiç merak etmeyin. Hesap açılışının ardından size SMS yoluyla gönderilen IBAN'a başka bir bankadaki şahsi hesabınızdan para transferi yaparak Kuveyt Türk hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. https://www.kuveytturk.com.tr/sikca-sorulan-sorular Sistem kimliğimi neden okumamış olabilir? Böyle bir durumda, telefonunuzun NFC ayarlarını kontrol ederek işlemi tekrar deneyin. Yine olmazsa, alternatif yöntemle NFC okutmadan hesap açılış sürecini gerçekleştirebilirsiniz. Hesap açılışının ardından size SMS yoluyla gönderilen IBAN’a başka bir bankadaki şahsi hesabınızdan para transferi yaparak Kuveyt Türk hesabınızı aktifleştirebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Eylül 2025; 19:24:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
Referans Kodum: TX997043 Sıkça Sorulan Sorular | Kuveyt Türk Katılım Bankası https://www.kuveytturk.com.tr/sikca-sorulan-sorularKuveyt Türk’te farklı kanallar üzerinden yapacağınız işlemlerle ilgili aklınıza takılan tüm sorular için detaylı cevaplara buradan ulaşın! TX997043 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Eylül 2025; 19:24:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Referans Kodum: TX997043 Mobil programı indiirp , yeni müşteri olma kısmında , referansı yazın ordan işlemlere devam edin görüntülü görüşme ile hesap açın bu kadar . Telefonunuza mesela android ise google store dan Kuveyt Türk mobil indirip kurun, link vermeyim resmiş KuveytTürk sitesinden de bulursunuz. Apple içinse apple market sanırım. Kuveyt Türk kurunca YENİ MÜŞTERİ ol diyorsunuz. REFARANS KODUMU girin. Sizden herşeyi sırayla isteyecek. Mesela nufus cüzdan ön arka resim çek kamerayla diyecek. sonra telefonunuzun NFC sini aç diyor siz açık tutun. yeni cipli kimlik kartınızı telefona dayayıp okutun diyor. Ardından biraz bekletecek , yoğun saat ve yemek saatine denk getirmeyin az beklerisiniz diyorlar, GMÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME AÇILACAK. Naşvuran kişinin yanında başkası görünürse veya sesi duyulursa işlemi kesebiliyorlar. Yaşlı biriyse siz tembihleyin, kendiniz iseniz sıkıntı çıkmaz elemanlar çok kibar, saygılı, biz emeklilere adım adım söylüyorlar sabırllar bana sorulanları ben burdan da aradım buldum mesela NFC yoksa merak etmeyin diyor . dan baktım NFC yoksa size IBAN veriyormuş kendinize ait bir hesaptan para yolluyormussunuz açılıuyormuş ama Ödül kazanmak için Görüntülü görüşme olsa daha iyi. Burayada bakın çok kampanya var, davet kampanyası detayda var. 2 tarafta kazanıyor ama size yeni müşteriye çok kampanya var : MUTLAKA BAKIN DEĞERLENDİREBİLDİĞİNİZİ DEĞERLENDİRİN BOL KAZANÇLAR. Kendim İçin | Kuveyt Türk Katılım Bankası https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icinSıkça Sorulan Sorular | Kuveyt Türk Katılım Bankası https://www.kuveytturk.com.tr/sikca-sorulan-sorularTX997043 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Eylül 2025; 19:25:39 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ilave. acele etmeyin. Emekli maaş taşıma yapın bir an önce , emekli maaş promosyonunada başvurun banka ile mutlaka. siz adece maaş çekmek için SAĞLAM KART PARA KARTI DEBİT KART alın. ilk maaş yatınca KREDİ KARTINI 1-2 gün sonra isteyin acele etmeyin. ilk harcama maaş yattıtan 2 gün sonra diyor çünkü. eski kampanyaya sayıyorlarmış ödül az oluyormuş. OTOMATİK ÖDEME SAKIN VERMEYİN. ilk maaş ardından verin ki mağdur olmayın. edevletten adres değiştirme maaş taşıma işlemi , PROMOSYONA BAŞVURMAK ANLAMINA GELMEZ. mutlaka kuveyt türk şube veye MH ile EMEKLİ MAAŞIMI sizden alıp MEKLİ MAAŞ PROMOSYONUNA BAŞVURMAK İSTİYORUM demelisiniz. ONAM yapmalısınız yoksa sadece maaş yatar kuveyttürke. Ve kredi kartı istemetin, otomatik ödeme şimdi vermeyeceğim ilk maaş yattıktan sonra kredi kartı başvurun, otomatik ödeme talimatları yapın. Referans Kodum: TX997043 Mobil programı indiirp , yeni müşteri olma kısmında , referansı yazın ordan işlemlere devam edin görüntülü görüşme ile hesap açın bu kadar . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Eylül 2025; 19:26:18 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmail D. -- 14 Eylül 2025; 20:3:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
TX997043 Referans Kodum ( Güncel, geçerli) Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil'deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli. Referans Kodum: TX997043 Müşteri Ol: https://www.kuveytturk.com.tr/ Yakınlarını Kuveyt Türk'e Davet Et Toplamda 5000 TL Kazan! | Kuveyt Türk Katılım Bankası https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/yakinlarini-kuveyt-turke-davet-et-toplamda-5000-tl-kazan![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil'deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli. Referans Kodum: TX997043 Müşteri Ol: |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|