Şimdi Ara

Kuveyt Türk’ten ödüllü Hackathon Etkinliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuveyt Türk, <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=125797291&url=http://www.kt-invent.com.tr/" data-href="http://www.kt-invent.com.tr/">Hackathon Etkinlikleri</a><br /> kapsamında, 13-14 Mayıs tarihlerinde ‘<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=125797291&url=http://www.kt-invent.com.tr/" data-href="http://www.kt-invent.com.tr/">Dijital Bankacılık</a><br />’ alanında düzenleyeceği yarışmada dereceye giren kişi ve/veya takımlara toplamda 45 bin TL’lik ödül dağıtacak. Katılımcıların yarışma süresince yazılım fikirlerini kodlayarak hayata geçirecekleri ve rekabet edecekleri ‘ <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=125797291&url=http://www.kt-invent.com.tr/" data-href="http://www.kt-invent.com.tr/">Hackathon</a><br /> ’ projesi organizasyonu, Kuveyt Türk’ün bu alanda gerçekleştireceği ilk etkinlik olma özelliği taşıyor.

    Kuveyt Türk, 13-14 Mayıs tarihlerinde ilk defa düzenleyeceği Hackathon “Dijital Bankacılık” kod yarışmasında, sunduğu fikir ile dereceye girmeye hak kazanan yarışmacı veya takımlara toplamda 45 bin TL’lik ödül dağıtacak. Birinci olan proje 20 bin TL, ikinci 15 bin TL, üçüncü 10 bin TL, dördüncü ve beşinci ise 3 bin TL’lik ödüle hak kazanacak.

    Bilgisayar programcıları, grafik tasarımcıları, ara yüz tasarımcıları ve proje yöneticileri de dahil olmak üzere katılanların yoğun bir şekilde yazılım projelerinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmaya son başvuru tarihi ise 4 Mayıs.

    Dijital Bankacılık alanında yaratıcı fikirler sunmak isteyen herkese açık

    Hack günü, hackfest veya codefest olarak da bilinen Hackathon, katılanların belli bir süre zarfında yazılım projeleri geliştirerek, diğer takımlar ile rekabet içerisinde bulunduğu bir organizasyon. Hackathon’a Dijital Bankacılık alanında farklı fikirler sunmak isteyen herkes katılabiliyor ancak jüriye sunulacak fikirlerin hayata geçirilebilmesi için takımda en az bir yazılımcı bulunması gerekiyor. Yarışmacılar Hackathon’a ister tek, ister takım olarak katılabiliyor. Ancak takım olarak katılmak isteyen ekiplerin en fazla dört kişiden oluşması gerekiyor.

    İstanbul dışından katılan yarışmacılara ulaşım masrafları Kuveyt Türk’ten!

    İstanbul dışından Hackathon’a katılmak isteyen yarışmacılar için Kuveyt Türk, kişi başı maksimum 200 TL olacak şekilde yol masraflarını da karşılayacak. Bu imkandan faydalanmak için katılımcıların önce etkinlik için kayıt olması, daha sonra hackathon@kt-invent.com.tr adresine ulaşım talep ettiklerini içeren bir e-posta göndermeleri gerekiyor. Ulaşım talep eden yarışmacıların ödemelerini alabilmeleri için projelerini jüri üyelerine sunmaları gerekiyor.

    Kuveyt Türk Hackathon organizasyonu hakkında detaylı bilgiye ve jüri üyelerinehttp://www.kt-invent.com.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.