Şimdi Ara

Kuveyt Türk Her Davet İçin 500₺ / 1000₺ Nakit Ödül + (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Öğrenciyim, Öğrenci olun veya olmayın katılım sağlarsanız sevinirim.Teşekkürler🙏

WB698077

Referans Kodum ( Güncel, geçerli)

Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil'deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli.

Referans Kodum: WB698077

Mobil programı indiirp , yeni müşteri olma kısmında , referansı yazın ordan işlemlere devam edin görüntülü görüşme ile hesap açın.

Kuveyt Türk Mobil'den Kuveyt Türklü olduysanız size gelen davet kodunu yakınlarınız ile paylaşarak Kuveyt Türk Mobil’den müşterimiz olan her kişi için 500 TL toplamda 5000 TL’ye kadar kazanabilirsiniz. Üstelik davet koduyla Kuveyt Türklü olan yakınlarınıza da 500 TL harcama iadesi! Yakınlarınızı Kuveyt Türk’e davet edin, beraber kazanın.

Kampanya kapsamında; davet kodunu paylaşan Kuveyt Türklüler, mobilden müşterimiz olan her yakını için 500 TL, toplamda 10 yakını için 5000 TL’ye varan kazanç elde edebilir.

Davet kodunu kullanarak mobilden hesap açan her yeni Kuveyt Türklü de 500 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasına 500 TL’lik harcama iadesi kazanır.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için 500 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan hediye tutarı hesabınıza 2 gün içerisinde yüklenecektir.

Kampanyadan mobilden bireysel, çiftçi ve şahıs firması hesabı açan müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanya son geçerlilik tarihi 31.12.2025’dir.

kuveyt Türk sizede banada bonus yatırıyor. Karşılıklı kazanç olur.

WB698077

Referans Kodum ( Güncel, geçerli)

Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil'deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli.

Referans Kodum: WB698077

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel kuveyt türk davet kodum:

RV594181

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ppf yani para fonu alıp en az 30 gün tutarsak 15bin altına düşmez muhtemelen ilaveye gerek kalmaz.

Ama ben Kuveyt Türk ün gümüş fonunu alıp düşerse ilave yaparım riskini göze alırım. Gümüş aklımı çeliyordu, altın fonuda iyiydi, ama şartlarda 15bin altına düşerse 30gün içinde bonus kazanılmaz gibi anladığım.

Ben eski müşteriyim bana bu ayrıcalık yok, referans la davet ettklerime söylüyorum bu şekilde

www.kuveytturk.com.tr
    15.000 TL ve Üzeri Fon Alımlarında 1.500 TL Hediye! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    www.kuveytturk.com.tr
    15.000 TL ve Üzeri Fon Alımlarında 1.500 TL Hediye! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/15000-tl-ve-uzeri-fon-alimlarinda-1500-tl-hediye

9
    Satın AldımFavori
    15.000 TL ve üzeri yatırım fonu alımlarında 1.500 TL hediye.

Kampanya Tarihleri

15.06.2025 - 31.12.2025

15 Haziran 2025 tarihi itibariyle Kuveyt Türk Mobil'den Kuveyt Türk müşterisi olup 16 Haziran 2025 tarihinden sonra yatırım hesabı açan müşterilerimiz 15.000 TL ve üzeri yatırım fonu alımlarında 1.500 TL fon iadesi kazanıyor.

Kampanya Koşulları

15 Haziran 2025 tarihinden itibaren Kuveyt Türk Mobil'den Kuveyt Türklü olan müşterilerimizin 16 Haziran 2025 tarihinden sonra mobilden yatırım hesabı açarak tek seferde yapacakları 15.000 TL ve üzeri fon alımlarında 1.500 TL hediye edilecektir.

Hak edilen 1.500 TL hediye müşterilerimizin cari hesabına yatırılacaktır.

Müşterilerimizin kampanyadan faydalanmak için 15.000 TL tutarındaki yatırım fonu alımından 30 gün sonra minimum 15.000 TL’lik fon bakiye koşulunu sağlaması gerekmektedir.

Kampanyadan 15 Haziran 2025 tarihi ve sonrasında mobilden hesap açan müşteriler faydalanabilir.

Kampanyadan faydalanabilmek için 16 Haziran 2025 tarihinden sonra Kuveyt Türk Mobil’den yatırım hesabı açılması ve fon alım işleminin hesap açılış tarihinden sonra yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan faydalanabilmek için fon alım işleminin, yatırım hesabı açıldıktan en az 1 gün sonra yapılması gerekmektedir.

Kampanya iadesi 16 Haziran 2025 tarihinden sonra Kuveyt Türk Mobil'den tek seferde yapılacak 15.000 TL ve üzeri fon alımlarında bir defaya mahsus geçerlidir.

Mobilden yatırım hesabı açmak için Kuveyt Türk Mobil’e giriş yaparak ana menüden sırasıyla şu adımları takip edebilirsiniz: Yatırım – Yatırım Hesaplarım – Yatırım Hesabı Aç

Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Kampüs müşterilerimiz için farklı avantaj ile yatırım fonu kampanyası tanımlandığından, bu kampanyadan faydalanamazlar.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir

• Güncel kuveyt türk referans kodu:

JQ726641

günceldir, öğrenciyim. kullanırsanız çok makbule geçer. ilk alışverişinizden sonra kampanya şartı sağlanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarenng -- 13 Ekim 2025; 18:11:46 >

Bu kod ile kayıt olarak 500 TL kazanırsınız.

500 TL kazanmak için
    -Mobilden veya self noktadan başvururken kullanılmalı
    -Sağlam Kart Nakit kartı kullanılmalı
    -Banka müşterisi olduktan en az 1 gün sonra harcama yapılmalı
    -En az 500 TL harcanmalı
    HAYIRLI OLSUN

Yukarıdaki davet kodumu kullanarak mobilden hesap açan her yeni Kuveyt Türklü 500 TL ve üzeri sağlam nakit kart (banka kartı) harcamasına 500 TL’lik harcama iadesi kazanacaktır. Kampanyadan faydalanalabilmesi için 500 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir. Fiziksel kartı beklemeye gerek yoktur. Sanal kart oluşturarak internet üzerinden ya da QR kod ile fiziksel mağazalardan harcama yapılabilir. Ayrıca kod müşteri olma aşamasında girilmelidir. Daha sonra girilmemelidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.