Şimdi Ara

Kuveyt Türk Altın Kart ile 100 lira kitap alışverişine 25 lira iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Nisan 2017 ile 9 Nisan 2017 arasındaki 30 TL ve üzeri "İLK" kitap alış-verişlerinde Altın kart ile yapılan ödemelerde %25 iade ve maximum 25 lira ile sınırlı olacaktır.

Link aşağıdadır
    https://www.seninbankan.com.tr/kampanyalar/cok-okuyan-cok-kazanir.20.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt71 -- 4 Nisan 2017; 17:23:41 >

• Enpara 30/15 varken olmamış bu.

Aralık 2015'te yaptığı 50/30 kitapyurdu iadesini tekrar yapsın.
  • %40 yaptığı da olmuştu ama hiç yoktan iyidir.
  • Her sitede geçerli mi acaba? Bir açıklama göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç yoktan iyidir.bir de parça parça da alınabiliniyor. Ama şundan emin değilim.mesela n11,nadir kitap gibi yerlerden alınan kitaplarda dahil mı , bilmiyorum.

• Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sadece pos cihazları üzerinden yapılan alışverişlerde geçerliymiş.

İnternette geçerli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: felhack

Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sadece pos cihazları üzerinden yapılan alışverişlerde geçerliymiş.

İnternette geçerli değil.

Ben de bugün aradım, internet veya reel farketmez, pos cihazının kodu kitap olarak geçiyorsa yararlanırsınız dedi.
    Amatör bunlar ya. Ben nerden bilecem hangi sitenin posu ne? Size internette geçerli değil diyorlar bana geçerli diyorlar.
    Şimdi kitapyurdu.com'dan alsam kampanyaya dahil olur muyum diyorum, sitenin pos cihazının kodunu bilemediğim için birşey söyleyemem diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rhodora R kullanıcısına yanıt
    Hocam yararlanırsınız. Daha önce kendileri kampanya yapmıştı kitapyurdu ile ilgili olarak. Kampanya bitti ama linki

https://www.seninbankan.com.tr/kampanyalar/kitabin-tamami-paranin-yarisi.2.aspx
  • normal bir kitapevinin posunun ne oldugunu nasıl anlayacağız
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt71 -- 7 Nisan 2017; 18:9:8 >
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    Sahibi gerçek kişiyse (şahsa ait) anlayamazsınız, zaten pos cihazıda kitap kırtasiye diye de olamaz. Ama şirket ise X kitap kırtasiye Ltd.Şti. ya da X kitap kırtasiye AŞ. ise olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt71

Hocam yararlanırsınız. Daha önce kendileri kampanya yapmıştı kitapyurdu ile ilgili olarak. Kampanya bitti ama linki

https://www.seninbankan.com.tr/kampanyalar/kitabin-tamami-paranin-yarisi.2.aspx

Hocam kitapyurdu'na sordum, şöyle cevap yazmışlar:

İlgili kampanya sitemizde aktif olmamaktadır.
    üstad
    arkadaş daha evvel bu sitede böyle br kampanya yapıldıgı için pos ile ilgil problem olmaz demek istedi diye düşünüyorum.
    Hocam okursanız zaten kampanya bitti diye yazmışım. Ama kitapyurdu posuna için sorunuza istinaden cevap vermek için linki gösterdim. Zaten linki açınca kampanya bitmiştir diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

üstad
    arkadaş daha evvel bu sitede böyle br kampanya yapıldıgı için pos ile ilgil problem olmaz demek istedi diye düşünüyorum.

Yok hocam onu anladım zaten. BEn müşteri hizmetlerini aradım öğle vakti, dedi ki eğer sitenin pos cihazı kitap olarak geçiyorsa sorun olmaz. Ben de, o halde kitapyurdu.com'dan alsam kampanyaya katılmış oluyorum değil mi, dedim. Müşteri temsilcisai, onu bilemiyorum, siteyle iletişim kurup pos cihazlarının kodunu öğrenebilirsiniz dedi. Benim kitapyurduna sorduğum, kampanyadan kısaca bahsederek pos cihazlarının kodunun ne olduğunu bu kampanyanın geçip geçmeyeceğini sordum, güncel kampanyanın yani, arkadaşın verdiği linkteki kampanyanın değil. Kitapyurdu da yukarda alıntıladığım şekilde cevap yazdı sağolsun. Ben pos cihazının kodunun ne olarak geçtiğini soruyorum o bana ne yazıyor.

Ama ben yine de yarın kitapyurdu'ndan alışveriş yapacam. Çünkü çok büyük ihtimalle kampanyaya dahil olacak. Olmazsa zaten şikayet kaydı alıyorlar, bir süre sonra iade oluyor. Başka kampanyalarda da böyle olmuştu. Hatta bir keresinde %20 iade gerçekleşmedi, kayıt oluşturdum, %40 gerçekleşti. Ben de anlamadım :)

• Zaten bu tür kampanyalarla kitaplar alınabilir seviyelere çekilebiliyor. Yoksa tonla para harcıyoruz kitaplara. Bir kere okuyoruz, sonra kolilerde beklemeye başlıyor.
    Banka müşteri temsilcisi kampanyadan yararlanılabilmesi için kullanılan posun sektör kodunun 5192 veya 5942 olması lazım dedi. nadirkitap.com'a sordum mcc kodunun 5942 olduğunu söylediler. İlgilenen arkadaşlar değerlendirebilir.
  • Iade gelen oldumu 10 is gunu doldu

• ismai1 kullanıcısına yanıt
    Hocam online işlemlerden kayıt açınca 3-4 güne iade yansıyor. Ben ortak atm ücretsiz olayından 2 defa mart ayında para çekmiştim. Süresinde iade olmayınca online işlemlerden kayıt oluşturdum 3-4 güne hesabıma geçti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.