Şimdi Ara

Kutusuz: The Walking Dead (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
18.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

the wolf among us mı yoksa the walking dead mi ?

Bence WD.

neden ?
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Bana oyunun duygusu çok geçti hocam. Last of Us Joel Ellie iliskisi buradan cok sey almis. Ben o oyunu da cok begenmistim. Wolf'da gizem olayi guzel ama iki WD'de de cok etkilenmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bana oyunun duygusu çok geçti hocam. Last of Us Joel Ellie iliskisi buradan cok sey almis. Ben o oyunu da cok begenmistim. Wolf'da gizem olayi guzel ama iki WD'de de cok etkilenmistim.

vita da her ikisi de indirimde. konuya yazdım hangisini alayım diye cevap gelmedi. bende kurt adamları zombilerden daha çok severim. ondan dolayı TWAU ı satın aldım. ama aklım TWD un ilk sezonunda kaldı.
  • quote:

quote:

vita da her ikisi de indirimde. konuya yazdım hangisini alayım diye cevap gelmedi. bende kurt adamları zombilerden daha çok severim. ondan dolayı TWAU ı satın aldım. ama aklım TWD un ilk sezonunda kaldı.

Ben 3 konsolda da hepsini oynadim. Ben de kurt adamciyim ama orada olay lycanlar kurt adamlar uzerine degil. Sadece kasabanin şerifi kurt. Bence Walking Dead de edin. 2 sezon hem Walking Dead. Ilk oyundaki secimlerin 2. oyuna etki ediyor falan. Kacirma derim hocam.

• quote:

quote:

quote:

Ben 3 konsolda da hepsini oynadim. Ben de kurt adamciyim ama orada olay lycanlar kurt adamlar uzerine degil. Sadece kasabanin şerifi kurt. Bence Walking Dead de edin. 2 sezon hem Walking Dead. Ilk oyundaki secimlerin 2. oyuna etki ediyor falan. Kacirma derim hocam.

sağolasın.

• goz_35 kullanıcısına yanıt
    2 sinide aldım. 40 tl gitti .
  • quote:

2 sinide aldım. 40 tl gitti .

Hayirli olsun. =)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.