Şimdi Ara

Kutuplarda Yaşanılabilir Mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • " Yaşlılarına karşı saygıları büyüktür. Konuk ağırlamaktan büyük zevk duyarlar. Bir Eskimonun konuğuna karşı sevgi, saygı ve iyi niyetlerini açığa vurmasında en büyük işaret, ona karısını sunmaktır. "

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen yaşanılır ama balık balık bi süreden sonra farklı tatlar amaçlı oradakiler gibi penguen, ayı falan yer insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Çevir kazı yanmasın

madem hayalperest çocuğum neden böyle bişeyin mümkün olup olamıycağını soruglayarak hayallerimin içine ediyorum? tanımadığın etmediğin insanlar hakkında iyi atıp tutuyosun.

Hayalperest çocuk olmasan zaten bunun hayalini bile kurmanın saçma olacağını idrak ederdin.Yetişkin bir insan 2 saniye düşünmeyle bunun olmayacağını anlar sen kalkmış bunu sorguluyorsun birde.
  • Erzurum a git yazın nasıldır bilmiyorum ama kışın kutupları aratmıyor.
  • 22 yıl yaşadım, ama Erzurum'da.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead

quote:

Çevir kazı yanmasın

madem hayalperest çocuğum neden böyle bişeyin mümkün olup olamıycağını soruglayarak hayallerimin içine ediyorum? tanımadığın etmediğin insanlar hakkında iyi atıp tutuyosun.

Hayalperest çocuk olmasan zaten bunun hayalini bile kurmanın saçma olacağını idrak ederdin.Yetişkin bir insan 2 saniye düşünmeyle bunun olmayacağını anlar sen kalkmış bunu sorguluyorsun birde.

bla bla bla bla bla.hadi diyelim öyle sanamı kaldı bana nasihat vermek? haddini fazla aşıyosun gibime geldi.

• Oralara genelde bilim araştırma merkezleri veya enerji santralleri kurarlar ki bu da yerleşmeyi sağlıyor,yani kutuplara çok yakın yerlerde kasabalar var,enerji santrallerine yakın,valla yaşanıyor da ve genelde soğuk iklim ülkeleri gelişmiş olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

bizim buralar soguk ama idare ediyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.