Kütüphanelerdekı yada ınn kep. lerde cesitli kitapalr oluyor ing. ce bunalrın türkceye sevirilmis bi kaynagı var mı mesela Quel'thals falan ile ilgili kitap var onları falan okumak isterim
malesef yok, yada ben bilmiyorum.
pooff biri bunları cevirse ye 15 den fazla hikaye var orda merak da ediyorum aslında
onları çevirmeside baya bi dert olur valla
yaaaa keski söyle dogru düzgün bi ing. osla okurum sıkılmadan da yarım yamalak bilmedigim kelimelre cıkıyor böyle ugrasamıyor insan bi sayfa ceviriyon 2. sayfa bastan epey zor oluyor ya keski bi eyrde hazırı olsa
okurken hikayeyi kendimiz yorumlayalim diye yapmışlar onları sanırım sonuçta oyun zaten okumayı da pek sevmem kesmek biçmek grind etmek varken :)
Bizim insanımızın mizah anlayışını seviyorum yau
komik milletiz ne yapayım ne diyim
quote:
Orjinalden alıntı: Raistlin2212
Keski
Ya arkadaşım haddime değil ama neden bu kelime yi "Keşke" diyerek değilde Keşki ile kullanıyorsun?
Çok tuhafıma gidiyor merak ettim sadece.
Bu arada araştırırken bir sitede görmüştüm o dediğin şeyleri fark'lı diller ile çevrilmiş halleri var idi. Ama bilmiyorum hangi site idi. Uzun zaman geçti...
quote:
Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo
quote:
Keski
Ya arkadaşım haddime değil ama neden bu kelime yi "Keşke" diyerek değilde Keşki ile kullanıyorsun?
Çok tuhafıma gidiyor merak ettim sadece.
Bu arada araştırırken bir sitede görmüştüm o dediğin şeyleri fark'lı diller ile çevrilmiş halleri var idi. Ama bilmiyorum hangi site idi. Uzun zaman geçti...
Valla bende taktım bu keşkiye xd her topiciğinde var.
Evet yine bana gıcık kapacaksınız diye demedim ama keşki garip kaçıyor, nedense keşkül geliyor aklıma.
hehe kişisel bi şey degil ya öğle denk geldi öğle yazmışım şimdi nasıl imla kurallarına uymuşmuyum ?
quote:
hehe kişisel bi şey degil ya öğle denk geldi öğle yazmışım şimdi nasıl imla kurallarına uymuşmuyum ?
hehe kişisel bir şey değil ya öyle denk geldi öyle yazmışım şimdi nasıl imla kurallarına uymuş muyum?
olucak
quote:
Orjinalden alıntı: injection
quote:
hehe kişisel bir şey değil ya öyle denk geldi öyle yazmışım şimdi nasıl imla kurallarına uymuş muyum?
olucak
Hehe. Kişisel bir şey değil, öyle denk geldi öyle yazmışım. Şimdi nasıl ? İmla kurallarına uymuş muyum ?
offf cok abarttınız neyse daha da fazla konu ile alkasız geyik etmeyelim
belki bi bilen yada bu kitapları türkçeye çeviren biri çıkar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme