Şimdi Ara

Kütüphanede ders çalışılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazıları dersi kütüphanede çalış diyor deneyip verim alan var mı?

• Onu bunu bilmem ama bizim okulun kütüphanesine genellikle ders çalışmak için gitmiyorlardı
  • Ev varken ne gerek var ?
  • İlçe kütüphanesinde ygs kpss ye çalışanlar için ayrı bölüm var çıt çıkmıyor.Zaten ilçenin en dışında bi yerde bizim eve yakın...Evde konsantrw olamıyorum sınava kadar 2 ay gitsem verim alır mıyım?
  • Ben Selçuk Üniversitesi Kütüphanesinde çalışıyorum genellikle. Birkaç gündür hasta olduğum için gitmedim evdeyim, ama kütüphane de gayet verimli oluyor. Kütüphaneye gidince ders çalışmak dışında yapabileceğin hiçbirşey kalmıyor odak noktanı kaybetmemiş oluyorsun.

SÜ kütüphanesinde ayrı bölümler var A bölümü edebiyat orada çalışıyıyorum genelde herkes kitap okuduğu için en ufak bir ses bile çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Ben Selçuk Üniversitesi Kütüphanesinde çalışıyorum genellikle. Birkaç gündür hasta olduğum için gitmedim evdeyim, ama kütüphane de gayet verimli oluyor. Kütüphaneye gidince ders çalışmak dışında yapabileceğin hiçbirşey kalmıyor odak noktanı kaybetmemiş oluyorsun.

SÜ kütüphanesinde ayrı bölümler var A bölümü edebiyat orada çalışıyıyorum genelde herkes kitap okuduğu için en ufak bir ses bile çıkmıyor.

Kampüste misin, ben eğitim fakültesindeyim hocam. hangi bölümdesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Ben Selçuk Üniversitesi Kütüphanesinde çalışıyorum genellikle. Birkaç gündür hasta olduğum için gitmedim evdeyim, ama kütüphane de gayet verimli oluyor. Kütüphaneye gidince ders çalışmak dışında yapabileceğin hiçbirşey kalmıyor odak noktanı kaybetmemiş oluyorsun.

Kampüste misin, ben eğitim fakültesindeyim hocam. hangi bölümdesin

SÜden değilim hocam. DGS sınavına hazırlanıyorum, çalışmaya kütüphaneye gidiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE KAÇ DERS ÇALIŞILMALI ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkür ederim yorum için.Pazartesiden çalışmaya başlıyım soru sayım evdekinden fazla olursa devam ederim.Ki bence her türlü daha çok verim alırım evde dikkatim sürekli başka yere kayıyor.

• Hort
    Beyler bende ygs-lys ye dershanesiz hazırlananlardanım , kütüphane daha verimli olur gibi Ankara etlik civarları gidebileceğim kütüphane var mı ? Bide üni kütüphaneleri kabul edermi dışardan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.