arkadaşlar wifi yok cihazda ama sd kart wifi desteği var sanırım(ama o da ne kadar kullanışlı olur bilemem). mesaj hafızası sınırsız... teknosadan alınma ve yaklaşık 2 yıllık,yani garantisi bitmiş durumda...
cok güzel cihaz. pili cok saglam ekranın cozurlugu gayet guzel.
((how i met your mother da barney in i phone dan önce kullandıgı telefon yanlış hatırlamıyorsam)
Güzel cihaz iyi satışlar.
Ama başlıkta Mutulu ibresi biraz komik ve kural dışı olmuş.
[2.6] Konu başlıklarında "almazsanız kırıcam, bir bakın arkadaşlar, yahu indirdik ama alan yok, kaçmaz fırsat, vb..." açıklamalar yerine satılık malınızı anlatan başlıklar kullanın. Unutmayın ki konuyla alakası olmayan başlıklar dikkat çekmekten çok, üyeler arasında rahatsızlık yaratmaktadır. Üstelik ne olduğu da anlaşılmadığından ilgili müşterileri kaçırıyor olabilirsiniz. Bu gibi başlıklar malınızın daha çabuk satılmasını sağlamayacaktır.Konu başlıklarınız Türkiye türkçe'sinde olmalıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: birumut
Güzel cihaz iyi satışlar.
Ama başlıkta Mutulu ibresi biraz komik ve kural dışı olmuş.
[2.6] Konu başlıklarında "almazsanız kırıcam, bir bakın arkadaşlar, yahu indirdik ama alan yok, kaçmaz fırsat, vb..." açıklamalar yerine satılık malınızı anlatan başlıklar kullanın. Unutmayın ki konuyla alakası olmayan başlıklar dikkat çekmekten çok, üyeler arasında rahatsızlık yaratmaktadır. Üstelik ne olduğu da anlaşılmadığından ilgili müşterileri kaçırıyor olabilirsiniz. Bu gibi başlıklar malınızın daha çabuk satılmasını sağlamayacaktır.Konu başlıklarınız Türkiye türkçe'sinde olmalıdır.
hocam oradaki mutluluk ifadesi değil. bir ifade vs olsun diye de koymadım. sadece ilanlarıma ekliyorumki insanların aklında kalsın haggardd nickli üye. uyarı için teşekkür ediyorum ayrıca ama bir sorun teşkil etseydi sanırım uyarı alırdım. bir sorun olursa da kaldırmak dert değil yani.