geçen gün tr psn den fifa 15 deluxe aldım fakat ana hesabım us psn olduğu için ekstra hiçbir paket gelmedi fifapoints vs gibi. neyse bu önemli değil fakat 1-2 sorum olacak.
endonezya psn den witcher 3 almayı düşünüyorum fakat us psn hesabımdan oynayacağım. witcher in verdiği ücretsiz dlc leri de oynayabilir miyim us hesabımdan.
birde kutulu olarak batman almayı düşünüyorum 2. bölge satılıyor hep içinde sanırım on sipariş keyleri var harley quin dlc gibi. bunları nasıl aktif edebilrim acaba ? ana us hesabıma eklenmez sonuçta.
ana hesap olarak us psn kullanan arkadaşlar nasıl yapıyor acaba
PAL oyun DLC kodlarını girmek için ayrıca bir 2. Bölge hesabı alacaksın. Türkiye hesabı mesela. Pal oyunun ücretsiz içeriklerini ve kodlarını orada girip indireceksin. US hesabın görüp görmemesi oyundan oyuna değişiyor ama genelde görüyor (bazı içerikler hesaba özel oluyor). Ana hesabım US, Witcher 3 pal ve Türkiye'den aldım. Türk hesabımdan indirdiğim içerikleri US hesabımda görebiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
PAL oyun DLC kodlarını girmek için ayrıca bir 2. Bölge hesabı alacaksın. Türkiye hesabı mesela. Pal oyunun ücretsiz içeriklerini ve kodlarını orada girip indireceksin. US hesabın görüp görmemesi oyundan oyuna değişiyor ama genelde görüyor (bazı içerikler hesaba özel oluyor). Ana hesabım US, Witcher 3 pal ve Türkiye'den aldım. Türk hesabımdan indirdiğim içerikleri US hesabımda görebiliyorum.
anladım hocam teşekkürler o zaman ben bi tr hesabı açayım kendime dediğiniz gibi 2. bölge kodları orada toplarım