Şimdi Ara

Kutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 5 Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Fiyat: 1250 TL

    İlk sahibiyim. Orijinal kutusu ve orijinal şarj cihazı ve kulaklığıyla birlikte teslim edilecektir. Toplu şarj ünitem olduğu için orijinal şarj cihazı ve kablosu neredeyse hiç kullanılmamıştır. Kulaklığı hiç kullanılmamıştır.

    Telefon ilk günden bu güne Nillkin tempered glass cam ve çeşitli kılıflarla birlikte kullanılmıştır. Camında veya kasasında çizik, darbe vs. kesinlikle bulunmamaktadır. Aşınmış olan bir tuşu yoktur. Cihaz hiç açılmamış veya servis aksiyonu olmamıştır.

    Her bataryada olduğu gibi batarya performansı ilk zamanlara göre azalmıştır. Arzu ederseniz yenileyebilirsiniz. Şarj giriş soketinin dişleri zamanla eskidiği için şarj kablosunu taktığınızda çekerseniz yerinden çıkabilmektedir. Fakat şarj olmasına engel bir durum değildir. Kaleminin yayı kronik olarak bir süre sonra bozulmaktadır. Orijinal kaleminin yayı bozulduğunda Amazon' dan yine orijinal kalem satın aldım fakat şuan onda da aynı durum mevcut. Yuvasından çıkarmak oldukça güç. Bunlar dışında en ufak donanımsal, teknik veya yazılımsal bir problemi bulunmamaktadır.

    Telefonla birlikte şu aksesuarları da vereceğim:

    Telefona hali hazırda takılmış Nillkin Tempered Glass H+ Cam.

    Hiç kullanılmamış Ringke, 2 tane Rock ve Baseus marka kılıf

    1 tane az kullanılmış Ringke, 1 tane Nillkin silikon, 4 tane kullanılmış fakat temiz kılıf

    5 tane Spigen marka cam koruyucu

    Nillkin marka wireless kablosuz şarj aleti

    Kutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj HediyeKutulu Full Aksesuarlı Samsung Galaxy Note 5 + 10 Adet Kılıf + Wireless Şarj Hediye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farselem -- 2 Ekim 2019; 22:53:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.