Şimdi Ara

Kutu değişimi yapmak-Philips kutu istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 yıldır digitürk kullanıyoruz, ilk senesini pepsi sayesinde kazanmıştık ve 1 yıl ekospor paketini izlemiştik.. o zaman bize Philipsin aşağıda resmi var, bu kutuyu vermişlerdi, kutu süperdi tek sorunu kanal değişimi biraz yavaştı o kadar. Geçtiğimiz ağustos yeniden bağlandı digitürk, bu sefer bize DT9002/DT9003/DT8001/DT8002 hep bu kutulardan verdiler, hepsinde sorun var, kanal değiştiriyorum hop takılıyor bir kanalda reset atıyor kendi kendine, kart eşleşmeme sorunu vs, en aşağı 10 kez değiştirdim kutuları ama yinede aynı halen sorun var. Karşıda digitürk bayii var, philips kutu istedim yok dediler, acaba bu kutuyu nerden temin ettirebiliriz? nerden bulabiliriz?

Digitürk Philips kutu:

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…

• Müşteri hizmetlerinden talep edin. Vestel OPT-3900 da alabilirsiniz Philips yerine. Daha hızlı ve daha kullanışlı bir cihazdır. Ayrıca Philips kutuda olmayan kumandadan ses açma özelliği Vestel kutuda mevcuttur.
    Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir… Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek… Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına… Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına…
  • philips ufak kutularmı takılıyor? banada bu büyük kutudan verdiler hiç beğenmedim kanal menüsünü bile göstermiyor

ben de dün üye oldum 39 TL lik taahhütlü kampanya ile digitürk e,

bana da phillips kutu getirmişler, ancak şöyle bir sorun var, ön paneldeki kanal gösterim yerinde kanal numarası filan göstermiyor... başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç ?

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

herkese selam,

ben de dün üye oldum 39 TL lik taahhütlü kampanya ile digitürk e,

bana da phillips kutu getirmişler, ancak şöyle bir sorun var, ön paneldeki kanal gösterim yerinde kanal numarası filan göstermiyor... başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç ?

O kutularda ön panelde numara göstermez zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimde doğru P100 yazıyor ama panelde gerçeğinde bir şey yazmıyor.

neyse teşekkürler bilgilendirme için en azından iade derdim yok hem ses açma kapama (phillips lerde çalışmıomuş zaten ki apayrı bir skandal) ve gösterge olayı aklıma takılmıştı daha doğrusu aklımdan çıkmamıştı :)

• bende de bu cihaz var .. sorunsuz çalışıyor ama çok memnun değilim.. istersem değişim yaparlarmı kutuyu digiturkten, yaparlarsa ne tavsiye edersiniz?
  • Philips cihazın nesini istiyorsun anlamadım İğrenç bir cihaz. Ses açma-kapama sadece Philips TV takılı olursa çalışıyormuş, acaip hantal, bavul gibi bir makine. Digiturk güya müşteri memnuniyetinden bahsediyor ve fena da para kazanmıyor. Anlaşılan maliyeti 5-10 TL olan uyduruk makineyi paket kampanyalarla müşteriye kakalamayı marifet sanıyorlar. Ben o Philips cihazı değiştirmek istedim, kabul etmediler.

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

bende de bu cihaz var .. sorunsuz çalışıyor ama çok memnun değilim.. istersem değişim yaparlarmı kutuyu digiturkten, yaparlarsa ne tavsiye edersiniz?

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

quote:

bende de bu cihaz var .. sorunsuz çalışıyor ama çok memnun değilim.. istersem değişim yaparlarmı kutuyu digiturkten, yaparlarsa ne tavsiye edersiniz?

arkadaşım, ben talep ettim cihazı kesinlikle değiştiremeyiz dediler. Ama olur da başarırsan, zaten bir tek alternatifin var galiba . Onun da adı DVP mi ne öyle bir şeyle başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buzzer -- 27 Mart 2010; 12:07:54 >
  • benim arkadaşlarımda sanırım dvp ile başlayan cihazdan var hem çok seri, hem önünde kanalları gösteriyor hem menü tuşu var istediği kanalları hızlıca geçiyor hem de sesi açıp kapayabiliyorsun cidden sank çağ dışı bir alet bu phillips

• iğrenç bi makine hakketten ya 5dk dayanamadım kanal listesi yok diseqc bağlantı yok yolda bulsam almam kutu değişimi istedim 60tl fark istiyorlar bide bazıları ds kızıyor 50 liralık makineyi 300 e satmış diye peki bu makine kaç lira ki 99tl ye veriyorlar??????????

arkadaşlar bende dreambox var kartımı ona taktım seyrediyorum kanal sıralamasını felan görüyorum. size tavsiyem sizde biyerden kart okuyuculu makine bulun hiç uğraşmayın bu mezar taşıyla

biz 1 yıllık sözleşme yaptık önce vestel dcr dt 9002 getirdiler. yarım saat sonra adam philips ile geldi bir yıllıklara bunu veriyomuşuz diye. dedik o zaman iki yıllık yapalım biz. yani taahhüt verin bir sene daha o şekilde diğer kutuyu alın..

Bende iki digiturk var ve birinde bu 9002 birinde de philips takılı. Philips mutfaktaki küçük televizyonda o yüzden başıma bela olmuyor, ama gerçekten öteki alet daha iyi. (Philips'in ses ayarı Vestel tv'lerde de çalışıyor. )
  • bende dün 39.90 lık paketi aldım, 2 yıl taahütlü philips dsx6010 getirdiler kanal değişimnde turksat la kullandığım next12500fta ya göre çoook yavaş kanal listeside yok tek artısı vestel tvm le kumanda tam uyumlu tek kumanda kullanıyorum artık. kanal listesi olmamasına kıl oldum ya alışmışım next ten listeyi açıp sağ basarak deli gibi kanalları gezmeyi.

kart okuyuculu başka bir receiver ile digi kart kullanılıyor anlaşılan peki next teki rahatlığı hangi receiver da bulurum, var mı öneriniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzzer

Philips cihazın nesini istiyorsun anlamadım İğrenç bir cihaz. Ses açma-kapama sadece Philips TV takılı olursa çalışıyormuş, acaip hantal, bavul gibi bir makine. Digiturk güya müşteri memnuniyetinden bahsediyor ve fena da para kazanmıyor. Anlaşılan maliyeti 5-10 TL olan uyduruk makineyi paket kampanyalarla müşteriye kakalamayı marifet sanıyorlar. Ben o Philips cihazı değiştirmek istedim, kabul etmediler.

Aynen sana katılıyorum. Ben geçen hafta aldım derbi (gs-fb) için.. Makine hem hantal, hem kanal geçişleri çok yavaş, seside kumanda edilmiyor. Kanal menüsü olmaması tamamen saçmalık. Kanal sıralaması yapamıyorsun zaten. Bilmem hangi kanal kaçıncı sırada ezberlemen gerekiyor. Bende bugün aradım makine değişimi için.. Sözleşme bitrimine kadar değiştiremeyeceklerini fakat talebimi merkeze ilettiklerini söylediler. Ben abone olalı 1 hafta olmadı. İptal ettirebilecekmiyim bakalım...
    Görüntü : Toshiba 52Z3030 Lcd (ex Toshiba 46ZF355) Toshiba HD-EP30 Hddvd WD TV Live HD Media Player Hiremco X3 Turbo Receiver Ses : Pro-Ject Debut Carbon Phono USB OM10 pikap Jvc RX-5062 Avr Pure Acoustics Slimdream hop. Slw10 sub.

• next2000cx digiturk uyumlumudur?
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.