Şimdi Ara

Kuşuma şimdiden eş almalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4gün önce bitane muhabbet kuşu aldım fakat 25günlüktü.Ve bana çok kolay alıştı.4gündür evde ama omzumda dolaşıyor bir elden diğer ele geçiriyorum,öpebiliyorum...yani bildiğiniz nerdeyse herşeyi yapabiliyorum.Bende çok şaşırdım 4günde nasıl bu kadar alıştığını.

Benim sorum benim kuşum bana baya alıştığına göre eş için büyümesine beklememe gerek var mı?Yoksa 1-2hafta içinde ona bi eş alayım mı?Eğer kuşun psikolojisi açısından bi sorun olmazsa ben almak istiyorum.Sizce?

Bu arada salı günü bi petshopa bebek cennet papağanları gelcek.Onlardanda almayı çok istiyorum fakat muhabbet kuşumla aynı kafeste olmasada aynı odada farklı kafeste olsalar bi kıskançlık durumu yaratır mı?Kuşların psikolojisini çok etkiler mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 17 Eylül 2012; 11:28:40 >

• Size alışsın, daha iyi. İnsancıl oldukları için sizle çok haşır neşir olursa eş de aramaz.
  • Arkadaşlar benmki 2aylıkmış bunu öğrendim:Dben benimkine 7-8aylık bi eş alsam olur mu?O alacağım eş çok uysaldır.Biliyorum.Bi sorun olur mu ay farkından dolayı?Cüsseleri aynı bi fark yok.Bunlar bildiğimiz muhabbet kuşlarından biraz daha küçükler çok sevimliler:D
  • Eş alacaksınız ayına uygun bir eş almanızı tavsiye ederim. Ya da bekleyin kusunuz 6-8 aylık olsun ondan sonra o uysal eşi yanına alın. Henuz kucuk durumda kusunuz.
  • kardeş alp kuş daha cok küçük... :S hem senın yanı bunlar yetiyormu sana opmen koklaman omzunda durması felan ? konustur yada konusturma sana kalmıs ama eglen onunlaa.. bu herşeyin bittigi anlamına gelmez..
    en az 6 ay onerıyorum ben çiftleşme için.. eyani eglen onunla cok erkenn .S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 001alp001

Arkadaşlar benmki 2aylıkmış bunu öğrendim:Dben benimkine 7-8aylık bi eş alsam olur mu?O alacağım eş çok uysaldır.Biliyorum.Bi sorun olur mu ay farkından dolayı?Cüsseleri aynı bi fark yok.Bunlar bildiğimiz muhabbet kuşlarından biraz daha küçükler çok sevimliler:D

Mümkünse aynı ay diliminde olmalı eşleşecek olan iki kuş da. Yoksa biri, öbürünü ezer.
  • Ben alalı 3 ay oldu. Anca parmağıma çıkıyor daha. Oda yem verirken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her hayvanın karakteri, insanlar gibi farklıdır. Bunda üzülecek bir şey yok bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.