Şimdi Ara

KUSMUK KOKUSU NASIL ÇIKARTILIR!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
37.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

Halıyı sildikten sonra iyice balkonda havalandırın... çok hamaratımdır bu işlerde

Halı yıkadığını sanıp şikayet etmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Hannibal Lecter -- 13 Haziran 2008; 16:19:54 >
  • Kusmuğun SS sini isterük
  • Çok geç hanım geliyor

Yumuşatıcı döküyor hala kardeşim ama durun bakalım .................

Bu arada her yer açık ama rüzgarla daha bi yayılıyor offf offffffffffffffffff.
  • Camı Mamı Aç
  • niye bukadar korkuyonki ne yani çocuğu ters çevirip kusmasına mı zorladın
  • Yayılsın daha iiii..
    Cünkü yayılınca yogunluk azalır.
    Bir m2 ye gelen kusmuk havası azalacak. BeLkide senn hanım yada çocugun hanımı bilmiyorum Gelince fark etmiceekkkkk

biliyorum biliyorum i rak
  • şu fişe bağlayınca koku saçan şeyler var ya(airwick, glade..) onlardan olsa takarsın fişe içindeki sıvısı bitene kadar güzel kokar oda kusmuk kokusu falanda kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: XErTuX

niye bukadar korkuyonki ne yani çocuğu ters çevirip kusmasına mı zorladın

Bu soruyu evlendikten sonra bi daha sorarsın

UHH neyse atlattık arkdaşlar kapıdan girer girmez farketti kokuyu ha söylendi söylenecek derken "ben hallederim "dedi her zaman demez kardeşimle birbirimize bakakaldık

Caneri(kusan yeğenim) görüncede iyice yumuşadı zaten halıya duş jeli döktü ,salak kardeşimle onlarca kez banyoya girip çıkıp onu akıl edemediğimiz için şoka girdik....................................

Neyse salonda COD4 keyfimize devam ediyoruz şimdilik herşey normal yardımlarını esrigemeyenlere teşekkür ederim............

• kustuğuna eminmisin
  • cod4 nerede oynuyorsun.
    oynasana'da mı.
    oradaysa alırım anahtarını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

UHH neyse atlattık arkdaşlar kapıdan girer girmez farketti kokuyu ha söylendi söylenecek derken "ben hallederim "dedi her zaman demez kardeşimle birbirimize bakakaldık

Caneri(kusan yeğenim) görüncede iyice yumuşadı zaten halıya duş jeli döktü ,salak kardeşimle onlarca kez banyoya girip çıkıp onu akıl edemediğimiz için şoka girdik....................................

Neyse salonda COD4 keyfimize devam ediyoruz şimdilik herşey normal yardımlarını esrigemeyenlere teşekkür ederim............

Hocam sen baba mısın hakkaten ?.
    Ruhun genç be baba.

• quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Hocam sen baba mısın hakkaten ?.
    Ruhun genç be baba.

Ben değil kardeşim baba Allah banada nasip eder işallah

Fb100.Yi

COD4ü kayınbiraderden aşırdığımız ps3te oynuyoruz inanılmaz zevkli bırakamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 13 Haziran 2008; 16:47:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.