Arkadaşlar selamlar, baskı devre için malum kuşe kağıdıydı fax kağıdıydı asetattı bu tür lazer yazıcı düşmanı malzemeler kullanmamız gerekiyor. Peki sizin kullandığınız ve sorun yaşamadığınız lazer yazıcı modelleri nelerdir acaba? benim de niyetim var ama sizlere danışmadan alamam teşekkürler...
Eğer evde kullanacaksan HP marka bir lazer yazıcı vardı boyutu ufak güzel ondan almanı tercih ederim. Bazı arkadaşlarım var ve çok güzel çıkartıyor. Ama yok ben büyük gösterişli pahalı bir şey istiyorum dersen araştırman lazım!!
yok hocam öyle bütçeyi sarsacak bişey düşünmüyorum hatta tam dediğiniz o ufak tefek hp var aklımda fiyatı da iyice düşmüş zaten. arkadaşlarınız onla kuşe kağıdına falan baskı yapıyorlar ve sorun yaşamıyorlarsa ben de ondan alayım en iyisi...
xerox 3117 kullanıyorum piyasadaki en ucuzu bu.Toner yarı dolu geliyor fakat toner dolumu çok kolay tavsiye ederim.
kardeş bende yok lazer yazıcı benim çarşıda bir tanıdık kırtasiye var orada çektiriyorum. Oradaki makine de xerox. Ama dediğim gibi ben de kendime alacak olsam HP marka olandan almayı düşünüyom. Ama yine de sen bilirsin!
Ben de Xerox 3116 Phaser kullanıyorum. Geçenlerde bir konu açıp sormuştum toneri doldurursam asetata basabilir miyim diye. Doldurtum herhangi bir sorun olmadı gayet güzel basıyor. Çok kaygan kağıt hiç denemedim fırsat bulursam deneyeceğim.
sağolun arkadaşlar ben de hp 1018 almaya karar verdim deniyeyim sonuçları paylaşırım
evet kardeş İşte arkadaşlarımdaki de ondan 1018 hem de küçücük güzel yani. Ben de alacağım ama bu aralar tık yok alamam
quote:
Orjinalden alıntı: PHaLaNX[TUR]
Ben de Xerox 3116 Phaser kullanıyorum. Geçenlerde bir konu açıp sormuştum toneri doldurursam asetata basabilir miyim diye. Doldurtum herhangi bir sorun olmadı gayet güzel basıyor. Çok kaygan kağıt hiç denemedim fırsat bulursam deneyeceğim.
Phaser 3116 müthiş bir yazıcıdır bende de var. Ama kartuşunu bozdum ve çok pahalı, yerine başka bir yazıcı almak zorunda kaldım. Samsung ml-1610 aldım, çok iyi iş görüyor memnunum. Tavsiyem de bu.
Xerox phaser 3116 daha profesyonel bir yazıcı. Ama malesef piyasada yok bulamazsın. En alt fiyat kategorisinde Xerox 3117 vs var ama bunların 3116 ile alakası yok.
Teşekkürler bugün ben de samsung ml1610 aldım, hpden yaklaşık 30 ytl daha ucuz ve tam dolu toner ile geliyor. Daha ilk denememde mükemmele yakın sonuç elde ettim. Dergi kağıdı kullandım. Eskiden bi pcb yapmak için buralarda elimde mürekkep püskürtmeliden aldığım çıktıyla dolaşmadığım fotokopici kalmazdı kimse de çekim yapmazdı makinalarına kağıt sıkışır diye. Şimdi bu yazıcı büyük rahatlık oldu benim için darısı olmayanların başına :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme