Şimdi Ara

Kuryeye Erikle Headshot Attım :D :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu olay daha önceden oldu. Anlatayım :
    Bir gün her zamanki gibi okula gittim. Neyse işte okul bitti ben arkadaşla okulun yanındaki durağa gittim. Durakta böyle anayolun üzerinde. Neyse okulun yanında erik satan biri vardı benimde canım çekti aldım 1 tl'lik . Durakta beklerken yediğim eriğin çekirdeklerini arabaların camından içeri atmaya çalışıyorum falan . Neyse böyle giderken karşında böyle pizzacı bir kurye geldi. Çok yakınımdan geçince müthiş bir headshot attım ve aynen böyle oldu :

Neyse baktım bu durdu geri geri geliyor. Ben hemen kaçtım oradan. Okulun orada kırtasiye vardı içeri girdim. Ama beni fark etti ve motorsikletiyle kırtasiye girdi. Garip bir çığırış yaptı. Ondan bu kaskı çıkardı ama keşke çıkarmasaydı. Çıkarınca şoka uğradım herif bildiğiniz gulyabaniymiş. Beni uzun diliyle yakalamaya çalıştı. Sonra hemen dilini tuttum ve makasla kestim.Bu yediremedi deli gücüyle beni yakaladı ve beni mağaraya götürdü. Beni böyle iki zincire astı. Önce göz kapaklarımı kesti.(Gözlerimi kapatamıyom şuan). Sonra eline elektrikle testere aldı . Çok şükür gulyabani cünüpmüş. Beni ıskaladı ve zincirleri kesti. Ben hemen mağaradan çıktım. Ordan bir bodur geldi ve bana TNT verdi. TNT'yi alır almaz mağaranın içine attım. Mağarayla beraber gulyabanide öldü. Nijaahahhahajasjda gibi bir gülüş attım. Ondan sonra bana TNT veren bodur beni evime kadar bıraktı sağolsun. Evdede annem karnıyarık yapmış. Yiyemedim midem kalktı. Ondan sonra yattım uyudum.
    Bunu da sizinle paylaşmak istedim kardeşlerim . Ama o headshotun bana verdiği keyif çok ayrıdır.

EDİT: İLK PARAGRAF %100 GERÇEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canacankatak -- 31 Temmuz 2013; 16:51:20 >

• OKUMAYIN GULYABANI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyun la komik guldum

• açmayın dedeler
  • Okumayın gulyabani

•  Kuryeye Erikle Headshot Attım :D :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:Batuhan:.

/>
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />
    />

•  Kuryeye Erikle Headshot Attım :D :D
  • :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari S.p.A.

blok+üye ban+konu kilit+forum çökebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.