Şimdi Ara

Kurutmalı çamaşır makinesi ve TİFTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kurutmalı çamaşır makineleri tiftik almıyorlar mı? Alsalar da 2 ayrı makineden daha mı performanssız oluyor?
    Neden 2 ayrı makine tavsiye ediliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Arkadaşlar kurutmalı çamaşır makineleri tiftik almıyorlar mı? Alsalar da 2 ayrı makineden daha mı performanssız oluyor?

Yeriniz varsa ayri alin yok ben ikisi bir alicam derseniz bu isi en iyi yapan aeg ama ayri ayrinin verdigi performansi vermez su ile kurutna yaptigi icinde cok su tuketiyor tiftik icinde her kurutma sonrasi makine bos durulamada calistirilmali ekstradan tavsiye etmem en iyi ayri ayri almak ust uste monte ettirerek yer tasarrufu saglamak bosch grubun home proffesonial serisi kurutma ve camasir makineleri cok iyi ikisi beraber 3500 e geliyor ama isi kokten halletmis oluyorsunuz.....

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Arkadaşlar kurutmalı çamaşır makineleri tiftik almıyorlar mı? Alsalar da 2 ayrı makineden daha mı performanssız oluyor?

Yeriniz varsa ayri alin yok ben ikisi bir alicam derseniz bu isi en iyi yapan aeg ama ayri ayrinin verdigi performansi vermez su ile kurutna yaptigi icinde cok su tuketiyor tiftik icinde her kurutma sonrasi makine bos durulamada calistirilmali ekstradan tavsiye etmem en iyi ayri ayri almak ust uste monte ettirerek yer tasarrufu saglamak bosch grubun home proffesonial serisi kurutma ve camasir makineleri cok iyi ikisi beraber 3500 e geliyor ama isi kokten halletmis oluyorsunuz.....

Hocam peki ısı pompalı, yoğunlaştırmalı farkı nedir?
    O kadar bütçem yok maksimum 2000TL'ye çıkabilirim. Evde tek kişiyim haftada 2 kez makineyi çalıştırırım (renkli/renksiz için)
    Muhtemelen de 5 yıl kullanacağım.

Profilo CM1000DTR ile KM74101CTR şeklinde bir tavsiye almıştım fakat ısı pompalı olmaması sorun mudur bilmiyorum?
    2'si bir arada benim için süper olurdu fakat performansta kaldım.

Sanırım ütüsüz giyilecek gibi kurutamıyor 2'si 1 aradalar?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Hocam peki ısı pompalı, yoğunlaştırmalı farkı nedir?
    O kadar bütçem yok maksimum 2000TL'ye çıkabilirim. Evde tek kişiyim haftada 2 kez makineyi çalıştırırım (renkli/renksiz için)
    Muhtemelen de 5 yıl kullanacağım.

Profilo CM1000DTR ile KM74101CTR şeklinde bir tavsiye almıştım fakat ısı pompalı olmaması sorun mudur bilmiyorum?
    2'si bir arada benim için süper olurdu fakat performansta kaldım.

Sanırım ütüsüz giyilecek gibi kurutamıyor 2'si 1 aradalar?

İsi pompalilar cok az enerji tuketir buzdolabi gibi gaz ile calisir yogusmalilar ise fon makneleri gibi sicak hava ufleyerek buhari suya cevirip kurutur cok kullanmayacaksanz isi pompasiz profiloda isinizi gorur isi pompali isterseniz bosch ta var .Ama camasir makinesini o model degil bunu alin daha iyi kllanisli.

http://www.profilo.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/beyaz-e%C5%9Fya/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/CM1001ETR.html?source=browse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 25 Ağustos 2013; 22:43:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.