Şimdi Ara

Kurumsal Web Tasarım İçin Yeni Adres : Ayka Web Tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüzde Digital ve Sosyal Medya iletişim ve haberleşme aracından ziyade özellikle şirketler ve firmalar için kurumsal bir kimlik niteliği taşır hale gelmiştir. Özellikle 2000'li yılların dünyasında pazardaki rakiplerinden farklılaşmak isteyen global şirketler geleneksel pazarlama(tv,gazete,dergi vb) anlayışından sıyrılıp, Digital Pazarlama ile WebTasarım dünyasına adım atmıştır. Web Tasarım ile sundukları hizmeti mevcut ve potansiyel müşteri gözünde bir marka haline getirmişlerdir.

    WebTasarım sadece şirket ve firmaların değil aynı zamanda tüketicilerin de önemsediği bir hal almıştır.Özellikle internet alışverişlerinin popüler olduğu günümüzde tüketici güven sağlamak ve en doğru hizmeti en uygun fiyata satın alabilmek için piyasa araştırması yapmaya başlamıştır. WebTasarım ile oluşturduğunuz marka değeri tüketici için bir güven kaynağı ve referans haline gelecektir. Aynı zamanda WebTasarım ile doğru müşteri kitlesine ulaşabilecek, geleneksel pazarlama anlayışından farklı olarak tüketicinin satın alma davranışlarını analiz edebilecek, bu doğrultuda raporları analiz edebilecek ve pazarlama stratejilerinizi tüketici beklentisi doğrultusunda değiştirebileceksiniz. Artık sürekli değişen piyasa ve ürün rekabetinde şirketler ve firmalar hem rakiplerinden farklılaşmak hem de potansiyel müşteri ağı oluşturabilmek adına Digital ve Sosyal Medya kullanımına özellikle dikkat eder hale gelmiştir. Ayka WebTasarım olarak sizlere uygun ürün veya hizmet ağında pazardaki rakiplerinizden farklı, dinamik ve geliştirilebilir bir kurumsal kimlik oluşturabilmek adına buradayız.

    Daha somut bir şekilde açıklamak gerekirse ; Ayka Web Tasarım olarak sizin vizyon,misyon ve sunduğunuz hizmete uygun, güncel teknoloji trendleri çerçevesinde bir web site sizlere sunuyoruz.

    Detaylı Bilgi İçin : https://aykawebtasarim.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iresco -- 31 Ocak 2019; 15:31:26 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.